az önce bi no aaradı ev numarası...adam diomrb ii gnler truckelden arıom...benm hat vodafone...adımı fln sordu..turkcell hattınız varmı fln dıo ..yok dedim...size ücretsiz olarak kardoyla eski prestijli akılda kalabılrı bi no vericez...bununla her yöne aynı konusabılceksinz fln dedi....kaliteli bi no vercekmıs...ama baya bişe anlattı..anlamadım da....kalite fln dıodu..sonun da dedi..ne dersiniz....bende düşüneyim dedim..size dönücez dedi...arkdaslar şaka yapıo sandım da...adam da telesekreter gibii akıcı duzgn konusuo...
0212 473 0202 bu no aradı......aadamlar müşteri topluo galiba...sizide aradımı böle ....istednzmi hat....bidaha dönerse yollayın bakalm dicem:D:D:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 5 Haziran 2008; 15:24:25 >
Eğer numaram değişmesin diyorsan kasım ayına kadar daha bekle numara taşınabilirliği ile direk başka operatöre geçersin.
Vodafone kontörlü hat kullanıcısı olduğunu bilsem Vodafone'da bir dakika bile durma derim (bende Vodafone kullanıcısıyım ama numaramın değişmesini istemediğimden diğer operatörlerde çatır çatır kampanya varken ben elim kolum bağlı Vodafone'a mahkumum ) ama kontörlüleri Turkcell'den arayacaklarını sanmam.
Doğrudur. Bizzat kardeşimin başına geldi. Telefonla arayarak 532li hat teklif ettiler. Hat şu anda elimizde ve kullanıyoruz. Aylık ücret dışında ekstra hiçbir ücretde ödemedik. (Ne teslim alırken ne de kullanırken)
numara taşınabilirliği çıktığında hiç bir önemi kalmayacak 0532 li hatları şimdi satmak için ellerinden geleni yapıyorlar hat bedava-vergi yok-her yöne 20 ykr turkcell extranın önünden geçerken bile eline tutuşturuyorlar