arkadaşlar, 1 ay oldu daha alalı ama vestel Pixellence 32760 32´´ HD-Ready LCD TV ses problemim var. belki daha önce de vardı ama artık daha bariz bi şekilde bas sesleri verirken bi cızırtı oluyor. her kanalda değil ama çoğunda öyle. bugun servis geldi. plastik bi bağlantının bas la beraber yerinden oynadığını söyledi. götürmek istedi izin vermedim. buraya bi danışayım dedim. sizce çok buyuk bi problem mi? servisde açılan tv den bi daha yarar geleceğini pek sanmıyorum. bi de böyle küçük bi problemken. kullanan arkadaşlar varsa öncelikle onların yorumlarını almak istiyorum..
valla ustad bence bu bır problem degıl sonucta bır lcd ve cuhazdan ole sasalı bır ses bekleme eger servıs gelıp kontrol ettıyse ve cıhazın calısır durumda ıse bence problem etme o ses her cıhazda var sadece onda degıl ama genede bır suphe varsa ıcınde servıse ver cıhazı kontrol etsınler onemlı bır sey degıl kanımca
Kasa sesi dir.nakliye sırasında içinde bir gevşeklik olabilir.çok rahatsız ediyorsa servis götürmesine izin ver.ancak bazı kanalların ses db'si daha kuvvetli geldiğinde baslarda ses yapabiliyor bu normal bir durum.bende sony var crt tv kasa tırıl tırıl ötüyor bas ortada olmasına rağmen.