''Generic Host Process for Win32 Services Bir sorunla Karşılaştı ve Kapatılması Gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür dileriz diyip ''şeklinde bi hata veriyor makina ark.lar..İşletim sistemi WinXP,Sp1 yüklü..Bu hatadan sonra int.bağlantısını kesiyor, reset atmadan bişey yapamıyorum,süresi belli olmuyor,şu an 1 saati aştı şimdi oldu..Spywareden midir,başka bişeyden midir? Bilgisayarı yeni kurdum ve zone alarm ve microsoft antispyware kurulu..Çözümü bilen var mı? Sp2 mi yüklemem gerekir? Yardım lütfen...Bilgisayarda benim tespit ettiğim spylar ise; userinit32.exe ve wuamgre.exe bir de ati2evxx.exe var.Bu sonuncu ati kartın sürücüsünün mü parçası bilmiyorum ama o da dışarı veri yolluyor,yani öyle görünüyor,kapattığımda bunları dışarı veri akışı duruyor ve rahatlıkla int. gezebiliyorum..
önce microsoft.com dan iki tane update var güvenlik için onları indir formattan sonra internete hiç girmeden bu iki yamayı kur ondan sonra rahatsın. aynı sorunu bu yolla çözdüm.
sorunun sebebi : blaster veya da sasser. bu ikisinden biri virus programları yakalayamıyor. bu hatayı sadece nete girince alıyorsun değilmi? nete bağlanmazsan sorun yok ama bağlanınca max 5dk içinde bu hatayı verir. yukarda dediğimi yaparsan sorun kalmaz. sp1 veya sp2 elinde yoksa bu iki yamayı kur sorun ortadan kalkar.
bu 2 yazı başkası tarafından yazılmıştır sorunu bende takip ettim senin icin copy ledim
kelepcecim allah razı olsun,saol
quote:
Orjinalden alıntı: HardveyrManyaı
kelepcecim allah razı olsun,saol
arkadaşlar nette onlarca yöntem var herkes kendi çözdüğü şekli yazmış ama bende hiç biri işe yaramadı. en son yöntem olarak windows xp cdsini taktım, hallettim. nasıl olduğuna gelince;
xp cdsini takın, format atıyormuş gibi cdden başlatın, ilk çıkan onarmayı geçin f8e basın ekrana çıkan 2. defa çıkan onarmayı yapın. R ye basılıp yapılıyordu sanırım. format atıyormuş gibi işlem yapacak ama format atmayacak tabi. 30 dk kadar sürecek ve cillop gibi windows karşınızda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme