512 MB GIGABYTE ATI RADEON HD2600 PRO TVO DVI DDR2 veya 512 mb palit 8600gt süper INTEL Core 2 Duo E8200 2.66 Ghz, FSB1333, 6 mb L2 G33 MSI G33M-F 1333Mhz DDR2 SES+VGA+GLAN+SATA2 16X
eğer bütçen müsait ise bu sistem uzun bi süre işini görür.
XP 3.5 gb'a kadar destekleyebiliyor 32 bit olmasından dolayı.64 bit vista yüklersen sorun olmaz. Fiyat olarak ne kadar'a gelir bilmiyorum.Bilgisayar firmalarının sitelerinde pc toplayabiliyorsun.oradan aşağı yukarı bir fikir sahibi olabilirsin.
XP 3.5 gb'a kadar destekleyebiliyor 32 bit olmasından dolayı.64 bit vista yüklersen sorun olmaz. Fiyat olarak ne kadar'a gelir bilmiyorum.Bilgisayar firmalarının sitelerinde pc toplayabiliyorsun.oradan aşağı yukarı bir fikir sahibi olabilirsin.
hmm o zmn bn önce bi 2gb takıyım snr gerekirse bi 2gb daha taktırırım vista 64bit de
bi sorum daha olucak bnde şuan 512mb ekran kartı war ama desteklemiyo galiba bilg.dan bakınca 256mb olarak görünüyor o neden olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xduhanx -- 5 Haziran 2008; 15:05:36 >
Desteklememe olayı olmaması gerekiyor sonuçta bilgisayar ne görüyorsa onu gösterir. Everest programını kullanarak bakarsan daha sağlıklı sonuça alabilirsin.
ya bu ekran kartımdan tam performans alsam değiştirmiyicem ztn ama kart 256lık performans gösteriyor o kdr servise fln yolladık gene aynı durum p4 şuan pc. ondan kaldırmıyor olabilir mi acaba
Sanırım kullandığın ekran kartı ddr normaldir performans alamaman çünkü advance bi kart değil.ayrıca performans konusunda ramlar ve işlemcide rol oynar. alacağın ekran kartının ddr3 olmasına dikkat et.mb seni yanıltmasın.
bnm ramlar 2gb ama uyduruk işlemcide p4 alıcağım 512 MB GIGABYTE ATI RADEON HD2600 PRO TVO DVI DDR2 o zmn almıyım mı ddr3mü alıyım??? bide advance kart nasıl oluyor
evet ddr 3 almaya bak.mesela 512 mb palit 8600gt süper bu kart ddr3.ben kullanıyorum.memnunum performansından. advance derken çok gelişmiş bir kart değil anlamında söyledim