Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ACELE WIRELESS ACMA KAPAMA DUGMELI MODEM TAVSIYESI...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> ACELE WIRELESS ACMA KAPAMA DUGMELI MODEM TAVSIYESI... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kizilelma

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 12:52:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar evimde smartnet wireless modem kullaniyorum ve aylardir banamisin demedi. acaip sekilde memnunum fakat evde cocuk oldugundan dolayi bu radyasyon olaylarindan da korkuyorum acikcasi.
ben isteyken evde wireless acik oluyor ve evdekiler de dogal olarak radyasyona maruz kaliyor.
evde wireless sadece ben kullaniyorum o yuzden ben evdeyken kolayca acabilecegim acma kapama dugmesi harici olan bir wireless modeme ihtiyacim var.

marka model belirtirseniz sevinirim.

Cümle doğan ölmüştür...
Yunus Emre

|Philips 220XW8FB 5ms| | E6400 2.13@3.2 Ghz| |Thermaltake BigTyphoon| |Kingston HyperX 2x1GB 667@1000 Mhz 4-4-4-12-1t | | Abit IP35 Offlimits OC King 400fsb| |Palit HD3850 680/1660@708/1710 | |Seagate 250gb SataII NCQ 16mb 410as 3aac + Seagate 80gb 2mb ide| |Asus 1814BLT Lightscribe DVD-RW| |Raidmax RX-9 Piano Black Gaming Case| |FSP Bluestorm II 500w| |Smartnet Wireless ADSL| |Logitech Z-10 yada X-540| |SonyErickson W-550i| |Samsung Multimedya Klavye| |Vista 64 bit Ultimate TR| |Sony PSP 3.90m33| |Vestel Pixellence 32760| |Next 2000xci plus|
snsnc

5 Haziran 2008; 13:19:31 

O zaman çocuğunu hiç bi yere çıkarma dicem şuan bile radyasyondan etkileniyor.
gsm şebekelerin radyosyanları hayatımızın her yerinde..

kizilelma

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 13:37:25 

kardes onu zaten biliyoruz ama o sinyallere 1 metreden maruz kalmak var 50 metreden maruz kalmak var. ikisinin arasinda daglar kadar fark var

Cümle doğan ölmüştür...
Yunus Emre

|Philips 220XW8FB 5ms| | E6400 2.13@3.2 Ghz| |Thermaltake BigTyphoon| |Kingston HyperX 2x1GB 667@1000 Mhz 4-4-4-12-1t | | Abit IP35 Offlimits OC King 400fsb| |Palit HD3850 680/1660@708/1710 | |Seagate 250gb SataII NCQ 16mb 410as 3aac + Seagate 80gb 2mb ide| |Asus 1814BLT Lightscribe DVD-RW| |Raidmax RX-9 Piano Black Gaming Case| |FSP Bluestorm II 500w| |Smartnet Wireless ADSL| |Logitech Z-10 yada X-540| |SonyErickson W-550i| |Samsung Multimedya Klavye| |Vista 64 bit Ultimate TR| |Sony PSP 3.90m33| |Vestel Pixellence 32760| |Next 2000xci plus|
veccihi

13 Haziran 2008; 16:46:48 

kizilelma , wireless açma kapama düğmeli modem bulabildin mi?
ben de merak ettim.

ccnablade

13 Haziran 2008; 18:28:51 

var bir urun yeni henuz wav 275 diye on panelde wlan tusu var. Ne zaman satisa cikar bilinmez artik bu cihaz isyerleri icin tasarlanmis gibi gorunuyor.

http://www2.airties.com/index.asp?page=prdetails&id=67&dil=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 13 Haziran 2008; 18:28:07 >

Sessiz sular, derinden akar.
KoVBoY47

6 Ağustos 2008; 19:38:25 

Başka modem bulabilen oldu mu acaba ? Bence olması gereken bir şey, üstelik teknik olarak da hiç bir zorluğu yok.

sessizciqlik

7 Ağustos 2008; 0:11:57 

wireless açma kapama düğmesi demendeki kasıt arkasında ki on off düğmesi mi yoksa wireless özelliğini devre dışı bırakıp ethernet bağlantısı yapmak mı.. eğer böle bişise çoğu modem de o dediğin var özellikle benm kullandığım datron 1030w modemimde bulunuo masaüstünde kullanıorum ve wireless özelliğini devre dışı bıraktım ... ama ev içersinde bile hertürlü sinyallere maruz kaldığımızzz ortada naparsak yapalım bu baz istasyonları emin olunuz ki evlerimizde odamıza kdr gelioo aksi olsa odadan telefon görüşmesi yapamasdık sizde bilirsiniz ki tv lerin stand by pozisyonunda bile insan sağlığına zararlı olduğu kanıtlandı.

ayrıca ek olarak modemlerin arayüzlerinde wireless açıp kapamak için bi bölüm vardır biraz karıştırırsan bulursun ve ek bi modem almanada gerek kalmaz sadece eve geldiğinde oraya girip açarsın wireless bağlantını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizciqlik -- 7 Ağustos 2008; 0:13:17 >

KoVBoY47

7 Ağustos 2008; 13:55:34 

quote:

Orjinalden alıntı: sessizciqlik

wireless açma kapama düğmesi demendeki kasıt arkasında ki on off düğmesi mi yoksa wireless özelliğini devre dışı bırakıp ethernet bağlantısı yapmak mı.. eğer böle bişise çoğu modem de o dediğin var özellikle benm kullandığım datron 1030w modemimde bulunuo masaüstünde kullanıorum ve wireless özelliğini devre dışı bıraktım ... ama ev içersinde bile hertürlü sinyallere maruz kaldığımızzz ortada naparsak yapalım bu baz istasyonları emin olunuz ki evlerimizde odamıza kdr gelioo aksi olsa odadan telefon görüşmesi yapamasdık sizde bilirsiniz ki tv lerin stand by pozisyonunda bile insan sağlığına zararlı olduğu kanıtlandı.

ayrıca ek olarak modemlerin arayüzlerinde wireless açıp kapamak için bi bölüm vardır biraz karıştırırsan bulursun ve ek bi modem almanada gerek kalmaz sadece eve geldiğinde oraya girip açarsın wireless bağlantını

yazılımından ben de açıp kapatabiliyorum ama modemin üzerinde wireless için de yarı bir on/off düğmesi olsa çok daha kolay olur. Hani laptopların da üzerinde wireless switch vardır ya aynen onun gibi olan bir modem var mı diye arıyorum.

Starforces

7 Ağustos 2008; 16:15:50 

ZyXEL Prestige 660HW-T1 v2 var 80 YTL filan arkasında 4 port var ayrıca wireless vede açma kapama tuşu var ben yeni aldım şirkette kullanıyorum memnunum.

KoVBoY47

7 Ağustos 2008; 17:59:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

ZyXEL Prestige 660HW-T1 v2 var 80 YTL filan arkasında 4 port var ayrıca wireless vede açma kapama tuşu var ben yeni aldım şirkette kullanıyorum memnunum.

Modemin sitesinden resmine baktım sadece açma/kapama düğmesi var, ayrıca wireless düğmesi yok görünüyor.

http://www.zyxel.com/DownloadLibary_ShortName/P-660HW-T1_v2/quick_start_guide/P-660HW-T1%20v2_1.pdf

The souls migration

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 4:51:53 

Otomatik Firmware güncelleme: ADSL Hizmet Programı ile otomatik Firmware (Modem yazılımı) güncelleme desteği. (otomatik yazılım güncelleme)

hiç de cezb edici bir özellik değil. disable seçeneği olsa bile, farklı modem tercih ederim. bu model ile airties, dış görünüme de önem vermiş doğrusu. çok daha iyi bir görünüm sağlanabilir ama. otomatik yazılım yükleyince, ayarları da kendi yapıyor mu acaba?

CANINIZ MI SIKILDI? | | Foruma tekrar giriş yapmak için tıklayınız.