mrb arkadaşlar forumda araştırdım anycool t808 hakkında birçok yorum yapılmış ama t818 hakkında pek yorum yapılmamış gerçi aynı hemen hemen ikisi de ama ben yakın bi zamanda t818 almayı düşünüyorum adanada alacağım kişi arkadaşımın babası 250 ytl (2gb kingston hafıza kartı ile birlikte) dün gittim telefonu inceledim şimdilik ilk izlenim fena değil zaten bazı özelliklerine tam olarak bakamadım hafıza kartını sim kartları falan takamadım sıfırlığı gider ikinci ele düşer dediler anycool t808 isimli konuda arkadaşlar 20 madde fln çıkarmışlar t808in dezavantajları hakkında onlardan aklımda kalanları t818de denedim örneğin arkadaş kendi telefonundan resim video müzik fln attı bluetooth ile hepsi de çok güzel çıktı hiçbir sorun yoktu ama t808de hafıza kartına yüklediğim resimleri göstermiyor veya güzel göstermiyor gibi sorunlar yazmışlar t818 için de bu sorunlar geçerli mi cevaplarınızı bekliyorum (bir de 2gb hafıza kartını kaldırır mı kasar mı?)
(yazacağınız cevapların başına evet ya da hayır yazarak başlarsanız yorumunuza memnun olurum (değerlendirmem için))
mrb arkadaşlar forumda araştırdım anycool t808 hakkında birçok yorum yapılmış ama t818 hakkında pek yorum yapılmamış gerçi aynı hemen hemen ikisi de ama ben yakın bi zamanda t818 almayı düşünüyorum adanada alacağım kişi arkadaşımın babası 250 ytl (2gb kingston hafıza kartı ile birlikte) dün gittim telefonu inceledim şimdilik ilk izlenim fena değil zaten bazı özelliklerine tam olarak bakamadım hafıza kartını sim kartları falan takamadım sıfırlığı gider ikinci ele düşer dediler anycool t808 isimli konuda arkadaşlar 20 madde fln çıkarmışlar t808in dezavantajları hakkında onlardan aklımda kalanları t818de denedim örneğin arkadaş kendi telefonundan resim video müzik fln attı bluetooth ile hepsi de çok güzel çıktı hiçbir sorun yoktu ama t808de hafıza kartına yüklediğim resimleri göstermiyor veya güzel göstermiyor gibi sorunlar yazmışlar t818 için de bu sorunlar geçerli mi cevaplarınızı bekliyorum (bir de 2gb hafıza kartını kaldırır mı kasar mı?)
(yazacağınız cevapların başına evet ya da hayır yazarak başlarsanız yorumunuza memnun olurum (değerlendirmem için))
ör.
evet
..yorum..
gibi
sizce bu telefonu alayım mı almayayım mı?
EVET ARKADAŞOM BUDA RESİMLERİ AÇAMIYOR.MAKİNANIN HAFIZASI 197 KB AZ.ŞU ANDA 1GB KULLANIYORUM KASMA YOK.AMA VİDEOSU GÜZEL GÖSTERMİYOR.T808 DEN TEK FARKI İKİNCİ KAMERASI NEYE YARIYOR HALA ANLAŞILAMADI
sanırım letus la bu telefon aynı özelliklere sahip letus mobile ın teknik özelliklerinde resim görüntüleyicinin açıklamasında şu yazıyor:
" JPG,GİF FORMATLARINI DESTEKLER 192 KB KADAR"
sanırım JPG ve GIF formatlarının boyutunun en fazla 192KB olması gerekiyor eğer böyleyse kötü bir özellik peki kendi kameradan çektiği fotoğrafların boyutları kaç?
ama bir de şöyle bir şey var zaten telefonun dahili hafızası 197KB. zaten telefon hafızasına 197KB. dan büyük dosya atamayız ama hafıza kartına attığımız zaman da mı göstermiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilkaya -- 5 Haziran 2008; 13:46:02 >
KAMERADAN 640x480 BOYUTUNDA RESİM ÇEKİYOR.ANCAK RESMİN BOYUTUNDAN ÇOK KB Sİ ÖNEM TAŞIYOR.192 KB DEN BÜYÜK RESİMLERİ AÇAMIYOR .BEN BOYUTLARI KÜÇÜLTTÜM AMA YİNE DE AÇMADI.KAMERASIDA VİDEO ÇEKİMİNDE ÇOK YAVAŞ HAREKETLERİ TAM ALGILAYAMIYOR.HAREKETLİ GÖRÜNTÜ ÇEKEMESSİN.AYRICA VİDEOLARDA AVİ OYNATMIYOR.ÇEVİRİCİ KULLANIP 3GP YE ÇEVİRMEN GEREKİYOR.BU TELEFONLAR ALINIRSA EĞER YANLIZCA TV VE DE İKİ HAT İÇİN ALINIRLAR .GEREİ KALAN ÖZELLİKLER FASAFİSO.SEVGİLER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 5 Haziran 2008; 23:01:29 >
HAYIR ZATEN UNUN İÇİN ALDIM....DİĞER KONULARDA STANDART 50 YTL VERİLMEZ BİR TELEFON.BU FORUMDA YAZILAN YAZILARIN ÇOĞUNLUĞU BU İŞİN PAZARLAMACILARI...İSTERSEN İYİ İNCELE ANLARSIN VE DE HEPSİ BU TELLER PİYASAYA ÇIKTIĞI GÜNLERDE ÜYE OLANLAR GİBİME GELİYOR.BEN KULLANAN BİRİ OLARAK TAVSİYE ETMEM AYRICADA JAVA BİLE YOK.ELİNDE PATLARMP4 FALAN HAVA OYNATMIYOR......HA TV DİYORSAN AL.SEVGİLER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 5 Haziran 2008; 14:54:26 >