3.5mm ama iPhone kulaklık giriş yuvasını derin yaptığı için normal kulaklıklar kısa kalıyor,o yüzden bi çevirici adaptör kullanman gerekiyor...2-3 YTL'ye bulabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 5 Haziran 2008; 12:45:24 >
E2180 2.0ghz @ 3.3 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ BALLISTIX 2x1 GB 6400 @ 5-5-5-15 900 mhz ■ ATI RADEON X1900GT ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD 250 + WD MyBook 1TB ■ CM RealPower 450W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + SB 5.1 Live ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750F ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ COOLER MASTER Centurion-T05 @ KyLe mOD
yanında gelen box uygun 3.5 lik jack içeriyor ben 5+1 e bagladım o sayede oturt iphonenı boxun üstüne iş bitsin
bende öyle bişey çıkmadı :S
nası yani? kutunun içinden dock çıkmadımı?? bööle iphone'u oturtabileceğin bişi? telefonun bağlantı yerinin aynısından bi tane de onda var bi de kulaklık girişi var...
5 Haziran 2008; 16:35:31
quote:
Orjinalden alıntı: fleischman
quote:
Orjinalden alıntı: MrtPlt
quote:
Orjinalden alıntı: @---B-L-U-K---@
yanında gelen box uygun 3.5 lik jack içeriyor ben 5+1 e bagladım o sayede oturt iphonenı boxun üstüne iş bitsin
bende öyle bişey çıkmadı :S
nası yani? kutunun içinden dock çıkmadımı?? bööle iphone'u oturtabileceğin bişi? telefonun bağlantı yerinin aynısından bi tane de onda var bi de kulaklık girişi var...
hee o mu aa evet oldu bide priz gibi bişi var ona bi aparat alıp takıyoduk o neydi aparatın adı
Dock bu iş için uygun. Dock'a bağlayabilirsiniz arkadaşlar, arkadaşın da dediği gibi. Fakat telefondan sesi kısmayı/artırmayı denediğinizde işe yaramıyor. Ses sisteminden ses ayarını yapmak gerekiyor.
Dock bu iş için uygun. Dock'a bağlayabilirsiniz arkadaşlar, arkadaşın da dediği gibi. Fakat telefondan sesi kısmayı/artırmayı denediğinizde işe yaramıyor. Ses sisteminden ses ayarını yapmak gerekiyor.
otobüste yada yolda giderken dock'a nasıl bağlansın?dock denen aletde ne işe yarıyor anlamadım.zaten direk şarj girişi var.dik durmasından başka bir işe yaramıyor bence. bu arada iphone kulaklık jakında 3 çizgi,standart jackda 2 çizgi var.bu ne anlama geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snek1 -- 6 Haziran 2008; 10:08:01 >
dock herşeye yarar ve 3.5 mm jack içerir böylelıkler her yere baglama imkanınız artar 3.5 olan jack'a STERİO-TOS Fiş iki ucu karsılıklı bi Cable Elektrıkcılerde bıle var sanırım 3 ytl bişi alıp her yere baglamanız mumkun yanlız sesi bagladıgınınz yerden kontrol etmenız lazım lakın dock devreye gırdıgı için iphonedekı butonlar bi işe yaramıyo işiniz bittiğindede sabıt dock a takılı veya bieyere takılı bırakmayın iphoneyi sakata gelmesın
Ben jiletle azcık yonttum kullandığım kulaklığı süper oldu tavsiye ederim.Uğraşmayın dock la aparatla.
aparatın ses kalitesini etkileyeceğini sanıyorum.iyi fikir aslında.kulaklığın plastik kısmını yontarsan kısa jack uzamış olur.apple bunu Türk insanın kullanacağını hesaba katmamış olsa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snek1 -- 6 Haziran 2008; 11:33:24 >
Aparatın sesi etkileme gibi bi olanağı yko sadece dock kullandıgınız zaman sesi kısıp acamıyorsunuz buda bagladıgınız ses sistemi v.s cihazından ayarlamanız gereklı
Aparatın sesi etkileme gibi bi olanağı yko sadece dock kullandıgınız zaman sesi kısıp acamıyorsunuz buda bagladıgınız ses sistemi v.s cihazından ayarlamanız gereklı
Yada Apple Universal Dock alıp kumandasıyla sesini uzaktan açıp kapayabilirsiniz...
Universal dock'ta sanırım video çıkışı da bulunuyor. Peki universal dock'un fiyatı hakkında bir bilginiz varmı?