selamlar; klimaplusun sitesindde yer alan fd serisi türkiyeye 20 temmuzda gelecekmiş.o zamana kadar beklemek istemedğimden MSZ-GC25VA modeline yöneldim. 1)fiyat performans olarak nasıldır,sessiz ve kullanışlı bir modelmidir acaba?kullanan aradaşlar cevaplarlarsa sevinirim; 2)ayrıca fiyat olarak kendi sitesinde 1776 YTL yazıyor.daha uygun fiyata nerede bulabilirim acaba? 3)16 m2 lik oda için 9000btu yeter de artar sanırım? 4)bu klima ''a sınıfı'' bir klima mıdır? 5)daha iyi bi klima varsa onu alacağım ama bulabilidğim en iyi klima bu.bu modelden daha üstün başka hangi markaların hangi modelleri var acaba? (daikin hariç,servisi yetersiz yedek parçası çok pahalı vs vs.) yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 5 Haziran 2008; 12:38:33 >
a sınıfının da üstünde bir klima zaten inverter özelliği de var ısıtmada soğutmada verim değerleri EER: 3,76 COP: 3,83, klima oldukça sessiz 21 db e kadar iniyor, daha sessizini bulamazsın, 16m2 için yeter ısıtmada da gayet güzel verim alırsın, bu klimadan üstün toshiba var super inverter daiseikai lerde cop oranı 5.21, bir de onlara bak ama fiyat olarak çok tuzlu. ayrıca mitsu fiyatlarına bakarken hepsiburadadan bak, kendi sitesinde pahalı yazarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 5 Haziran 2008; 13:26:16 >
FD SERİSİ 15-20 GÜNDÜR TÜRKİYEDE SATILIYO VE BİRÇOK MÜŞTERİMİZ KULLANILIYOR İSTANBUL DA BELKİ KALMAMIŞTIR AMA İZMİRDE FD 25 TE FD 35 DE VAR
BİLGİNİZE...
BOŞUNA VAZGEÇMEYİN SEÇTİĞİNİZ MODELDEN;
quote:
Orjinalden alıntı: pot3nza
selamlar; klimaplusun sitesindde yer alan fd serisi türkiyeye 20 temmuzda gelecekmiş.o zamana kadar beklemek istemedğimden MSZ-GC25VA modeline yöneldim. 1)fiyat performans olarak nasıldır,sessiz ve kullanışlı bir modelmidir acaba?kullanan aradaşlar cevaplarlarsa sevinirim; 2)ayrıca fiyat olarak kendi sitesinde 1776 YTL yazıyor.daha uygun fiyata nerede bulabilirim acaba? 3)16 m2 lik oda için 9000btu yeter de artar sanırım? 4)bu klima ''a sınıfı'' bir klima mıdır? 5)daha iyi bi klima varsa onu alacağım ama bulabilidğim en iyi klima bu.bu modelden daha üstün başka hangi markaların hangi modelleri var acaba? (daikin hariç,servisi yetersiz yedek parçası çok pahalı vs vs.) yorumlarınızı bekliyorum.
mbriol dostum sağol ama made in japan olması pek önemli değil benim için yine de teşekkürler @dominic dostum nerede bulabilirim fd serisini?kendi ithalatçısında bile yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 6 Haziran 2008; 16:43:15 >
Xbox 360 NTSC/U Premium E6300 CORE2DUO-x1950pro-samsung 940bw-X Fi Xtreme Gamer Toshiba 37wl66 Lcd Tv Yamaha rx v361-quantis quadral 400-tannoy mxc-tannoy mx1-wharfedale powercube 10+
Anti-Allerjik Enzim Filtre (Opsiyonel) bu ne iş arkadaşlar?fiyatı ne kadar acaba bu filtrenin ? ve de ne kadarda bir değişmesi gerekiyor? almaya değermi sizce?
bilen yok galiba