arkadaslar aman dikkat Remind me diye bir program yukledim dun aksam ve o cihazimi son olarak calisir bir durumda gordugum andi. Alet devamli acilip kapaniyor arka planda devamli birseyler yapmaya calisiyor. Installer a giremiyorsunuzn daha dogrusu hicbir prog. a giremiyor. yaklasik 3 aydir stabil bir sekilde calisan iphone um restore ister oldu sanki 1.1.3 kullaniyorum. ha bu arada son care manuel sildim folder i ama ne care gitti
herhangi bir onerisi olan var midir acaba
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
arkadasim ayni problemle bende karsilastim o programi yukledikten sonra sende olan sikintilarin hepsi bendede oldu ben iphone browserden girip remind me yi sildim telefon acidi ama yine kasiliyordu bu sefer indtallerin icine girip programi komple kaldirdim telefonum normale dondu.
ya bende indirdim bi tane daha prog indirmiştm ama sorun hangisisnden kaynaklanıo bilmiorm telefonum ilk bi dokunmalara tepkisizleşti yawaşladı zaten şarjı yoktu dedim iyice bitsin şarjı belki sonradan şarj olunca normale gelir ama şuan hiç açılmıo şarj da olmuo itunes da telefonu görmüo biri yardımcı olabilirmi=(
Genelde bu tür şikayetlerde,en son kurulan programın uninstali gerekiyor.Oradan atamazsanız herhangi bir ftp programıyla bunu yapınız.Çabalar sonucu başaramadıysanız,hiç uğraşmayın ve bilgilerinizi alıp Restore yolunu seçin.Bu sizler için en zahmetsiz ve kesin çözümdür.