|
universteli -> Cevap: Blu Ray Mi ? Artık Çöpe Atın Yeni Kral "RED RAY" (6 Haziran 2008; 17:55:27)
|
quote:
Orjinalden alıntı: bigmaster077 arkadaşlar, sevgili universiteli'nin eklediği bu güzel haberlerden elbette istifade edeceğiz. Ancak abartmaya gerek yok. bunlar gibi ne araştırmalar yapılıyor elektronik dünyasında. ancak halka inemiyor. biliyorsunuz belki blu-ray , hard disk teknolojilerindeki ilerlemelerden dolayı belki de son cd teknolojisi bile olabilir. ayrıca blu-ray'in şu anda 4 katmanda 100gb 'ye ulaştığı da biliniyor. ancak henüz bunlar bile kullanılmıyor. bence başlığın gazına gelmeyelim. sevgili dostum ben başlığı tabiki espiri mahiyetinde attım.yahu daha blu ray piyasa da yok diyebilirim. bir filmi 55 ytl,o da her film değil.tr seçeneği yok.fakat bu tür haberleri vermemdeki maksat ileriyi görmek ve ileride bizleri nelerin beklediğini bilmek.ultra hd,240 hz lik lcd,sed,lazer ve daha sayamayacağım kadar çok haberleri vermemdeki maksat işte buydu.biz bunların bi kısmını şu an,bi kısmını kısa zaman sonra,bi kısmını ise ileri ki yıllarda kullanacağız.işte bu olayda böyle bir şey.şu an yok ama ileride mutlaka olacak. Saygılar
|
|
|
|