arkadaşlar merhaba..plazma tv ler için birçok topic mevcut ancak bu plazmalara sahip olunca malesef iş hallolmuyor
panasonic PV70F aldım dün.cumartesi gelip kurulum yapacaklar.panasonicciler topiğinde bu konudan bahsetmiştim ama acele karar vermek zorunda oldugun için yeni konu açma ihtiyacı hissettim..
receiver,digiturk,kablo özellikleri gibi,görüntüye etki eden bu konularla da ilgili paylaşımda bulunursak herkesin faydalanacağını düşünüyorum...
özellikle tv lerini şu an kullanan ve görüntü kalitesinden memnun olan arkadaşlar,gerekli bağlantı,receiver vb tecrübelerini burada paylaşırlarsa sevinirim.
kaç inclik ürünü aldın??? HD olarak çıkan receiverlar bildiğim kadarıyla dsmartın var. Tam özellik bilmiyorum ama bu konuda topicler var ordan gerekli bilgiyi sanırım elde edebilirsin... Digitürkdede artık plus var :)
kampanya neyin bir şey yapacaklarmı acaba bendeki eskisi verip hd alsam mı düşünmeye başladım.
gerçi bu dsmartta bazı problemler yaşıyorum bende botech markasının ki var. kanallar arasında hızlı geçiş yaptımı uçuyoır resmen yayın mayın kalmıyor. receiverdan mı yoksa dsmartatn mı anlamaıdm açıkçası...