Arkadaşlar işlerim dolayısı ile romanyada bir ofis kurdum ancak çalışan problemi yaşadığımdan şu anda kapalı.
Sorunuma gelince..Oradaki telefon numarasını iş amaçlı arayan müşteriler var ve bana ulaşamıyorlar.Şöyle birşey yapabilirmiyim? :Oradan vodafone hat alsam(romanya vodafone)ofis numarasını o vodafone hattına yönlendirip Türkiyeye gelsem ofisi arayan kişiler bana ulaşabilirlermi?
Veya başka bir fikri olan varsa lütfen söylesin çok acil yardıma ihtiyacım var.Teşekkürler
ben de Romanya'ya gitmiştim iki yaz önce orda vodafone almıştım,geldiğimde otomatik roaming aktifti ama tabii böyle bir işlem ekstra külfet getirir.ordaki hattı burdakine yönlendirmenize gerek yok sizin oradaki numaranızı arayanlar sanki oradaymış gibi sizi aramaya devam ederler Türkiye'de
Hakılsın ancak ben cep telefonu numarası vermek istemiyorum olay zaten orada...sabit bir tel laıp onu yönlendirmek istiyorum...
Ama herhalde dediğin gibi olacak ordan bir cep numarası alıcam uluslararası dolaşımı açıp Türkiyeye gelicem..Peki bişey daha sorucam Türkiyedeyken konturu bitince nasıl yükleme yapıcam?