merhabalar. Lcd mi plazmamı? hd mi full hdmi gibi konular üzerinde uzun incelemeler yapmam nihayetinde 42" plazma tv almaya karar verdim üstadlar. yaptığım araştırmalar sonucu
TH - 42PX8E panasonic modelini; -100 hz - DVB Dijital Tuner -G11 Progresif HD Plazma Ekran Panel - Tepkime Hızı 0.001 msn -Statik: 10, 000:1 kontrast -100 bin saat panel ömrü - sdhc kart giriişi olması gibi sebeplerden dolayı düşünmekteyim.
sizlerden ricam 42" plazmada bana önericek başka marka/model tavsiyeleriniz ve yine en ucuza nerden alabileceğimide belirtirseniz mesajlarınızda çok sevinirim.. saygılar...
güzel marka-model seçimi yapmışsın bence. Ama istersen bunun bir üst modeline de bak. en çok tavsiye aldığım model. 42PX80E. fiyatı en düşük vatan ve tgar'da 2450 ytl civarı. ama tekofaks garantilimi almaya gidince mutlaka sormak lazım.
ama 42 alacaksan butcene gore en dolu dolu modeli al .. cikti mi bilmiyorum ama 42pz850 olabilri , o yoksa 800 de olabilir ,bunlarin sesleri de goruntusu kadar iyidir , 8 , 80 , 7 , 70 gibi modellerin sesleri son derece yetersiz
ornegin bende 42px80 var , goruntu iyi ama ses pert , hic bir sertifikali teknolojiyi barindirmadigi gibi ,ses duzeyi de zayif ..
ses sistemi sart yani .. 5.1 olmasa bile ses duzeyi icin bile sistem lazim .. bu soylemlerime tepkili yaklasanlar olabilir benzer tv sahiplerinden ama ses de goruntu kadar onemli , o yuzden sistem kullanmayacaksan (ki ben sistem tavsiye ederim) , 800 850 gibi serilere bak , onlar daha cok hoparlor ve ses duzeyine sahip
arkadaşım ben daha dün kipadan 32" schaub lorenz plazma aldım harika görüntüsü var ve 42" olanıda var aynı modelin fazla para veripte marka almanın hiç bir mantıgı yok sadece yapımış olan isme para veriliyor bence aynı görüntü ben karşılaştırdım ama benim param çok diyorsan buyur al ama düşünürsen kalan paraya kendine başka bir şey veya 2 adet plazma alırsın