Şimdi Ara

Gigabyte EP45-DS3R anakart ve Intel P45 yonga seti video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
20.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intel'in ilgi ile karşılanan P35 yonga seti lansmanının üzerinden tam 1 sene geçmesi ardından 775 pin işlemciler için son iddialı yonga seti olarak tanımlayabileceğimiz P45'in de lansmanı yapıldı.

Özellikle orta seviye anakartlarda çift slottta PCIe x8 ile yüksek performanslı Crossfire düzeneği kurulabilmesine olanak veren P45 yonga seti, X48'e iyi bir alternatif oluyor. Bu videomuzda hem fiyat / performans hem de güç tasarrufu konusunda iddialı bir model olan Gigabyte'ın EP45-DS3R anakartını inceliyoruz.

Ek 05.06.2008: Gigabyte'ın Türkiye ofisinden aldığımız bilgiye göre; EP45-DS3R'nin son kullanıcı fiyatının 174$+kdv olması planlanıyormuş. Anakart sahip olduğu özelliklere göre uygun fiyatıyla bizden fiyat/performans ödülü alıyor.

Sayfanın Linki : http://www.gigabyte.com.tr

• Gigabyte'ın Tayvan merkez ofisinde gerçekleştirilen P45 festivaline Türkiye'den ilk giden ve anakartları yerinde inceleyen yayın kuruluşu Donanım Haber idi, şimdi P45'in ilk video incelemesi de yine Donanım Haber'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 5 Haziran 2008; 0:25:44 >
  • Öncelikle inceleme için teşekkürler.
    Beklediğim oldu ve 500 FSB hiç zorlanmadan gördü.
    Fakat kartaki droop şahsen beni üzdü.Ortalama 1.45v için fazladan +0.10v (1.55v) verilmesi gerçekten göz ardı edilicek bir durum değil.Ne kadar ufak bir vmod ile düzelitilicek olsada bu kadar fazla beklemezdim.

Bu arada kart yurtdışında satılmaya başlamış bile.

GA-EP45-DS3
  • güzel bir inceleme eline sağlık gigabyte yine güzel bir anakarta imza atmış, ancak vdrop olayı biraz can sıkıcı, bu kartın bir sürü revizyonu çıkar, almayı düşününler biraz bekleyebilirler
  • Öncelikle güzel bir incelem olmuş. Ellerinize sağlık Kart hoşumada gitti 2 ay içerisinde Anakartı değişmeyi planlıyordum ve Para olarak 200 YTL felan düşünüyordum ve Bu anakartı almayı planlıyordum Ve İşlemiciyi değişmeyeceğim için Ve LGA775 Çip setlerin sonu olacağından Şansımı Bu kartla Denemek isterim Ve Bu inceleme bana baya yardımcı oludu Çok sağolun
  • arkadaşlar p45 de hiçbir yenilik yok ne dh sakinlerini nede kendinizi kandırmayın
  • İnceleme için teşekkürler. Gigabyte'ın mor GSATA girişlerine noldu, benim P35-DS3R'de vardı P45-DS3R'de kaldırmışlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamda beklediğim f/p bir anakartın video incelemesini bulmak çok iyi oldu. Teşekkürler.
  • Videoyu izleyemiyorum. Sanırım mozillasal bir durum.

16gb bellek, 2gbit lan dışında X38 ile aynı. Bilemiyorum fiyatı nedir ama 200 doların baya altında olmalı ki f/p ürünü olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Gigabyte'ın Tayvan merkez ofisinde gerçekleştirilen P45 festivaline Türkiye'den ilk giden ve anakartları yerinde inceleyen yayın kuruluşu Donanım Haber idi, şimdi P45'in ilk video incelemesi de yine Donanım Haber'den

DonanimHaber Gerçekten büyük bir kuruluş
  • quote:

Orjinalden alıntı: V1ncent

arkadaşlar p45 de hiçbir yenilik yok ne dh sakinlerini nede kendinizi kandırmayın

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar

Videoyu izleyemiyorum. Sanırım mozillasal bir durum.

16gb bellek, 2gbit lan dışında X38 ile aynı. Bilemiyorum fiyatı nedir ama 200 doların baya altında olmalı ki f/p ürünü olsun.

P45'in en önemli yeniliği Crossfire için çift PCIe x8 hızında slota sahip olması. Gerisinde P35'i değiştirmek için bir neden yok. P45'i P35 değil de X48'in bir alternatifi olarak düşünmek gerekli. X48'in daha uygun fiyatlı biraz kırpılmış versiyonu diyebiliriz...
  • güzel ve iyi özelliklere sahip bir kart ama bir eleştiri de ekleyeceğim ;

karta iki adet çift slot kaplayan ekran kartı takıldığında 2 pci express 1x yuvası ve 2 adet pci yuvası iptal oluyor , geriye genişleme için sadece 1 adet pci e 1x yuvası kalıyor , bu bir problem olabilir.
  • 2. ekran kartı düşünmeyeneler için gerenksiz. pci slotları çalmışlar. 2 tane gigabyte sata portu uçmuş. kısacası şuan kart alacak olsam p35 vs p45 arasında yine p35 seçerim.
    p45 in tek artısı pci exp 2.0 dır. bunun karşılaştırmalı testide aşağıdaki linkte %10 luk bir fark var
    http://resim.donanimhaber.com/m_23144884/tm.htm
  • güzel inceleme eline sağlık.saçlar bu arada şekil olmuş.git gide imaj değiştiriyoruz gibi
  • Bence 10 numara anakart gidipte dq6 almak çok gereksiz.
  • Güzel inceleme olmuş Teşekürler.
  • güzel bir inceleme olmuş emeğine sağlık
  • iyi inceleme elinize sağlık mesut hocam sizin çocukluğunuzu merak ediyorum valla karta gelince alınmaz nehalemi beklemek lazım
  • İnceleme güzel, kart güzel ama nehalemi beklemek lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.