vall kardeş bunu deilde daha önceki slı ve p35 anakartlarını takozzz diye duymuşluğum var dfı ya yada abıt e yönlenseniz bence daha sağlıklı olur iyi geceler bu arada
ATI X1800 GTO---ASUS P5PL2_E---İNTEL PENTİUM D 3.40-4.00---1x1 gb kıngston 533 oc 677 mhz ram---SAMSUNG 250 GB HDD---ENERMAX LİBERTY 620 W---ZALMAN 9500 CNPS LED---17"SAMSUNG CRT---4+1 SPEAKER---KENDİ YAPTIĞIM AHŞAP KASAM---MİCROSFT SET---OCZ RAM SOĞUTUCUSU---DVD RW NEC ND 3550---2XTURBİNE 120MM FAN---2X AC 92MM FAN---2X UV NEON
Ben bu karttan alacaktım.Hatta msı türkiyeden melih beyle defalarca telefon görüşmesi yaptım.sürekli bugün yarın gelecek denerek 40-45 gün civarında bekletildim. Nette ve forumda combo kartların stabilite sorunu yaşadaklarını ve oc konusunda yetersiz kaldıklarını okudum.Ve almaktan vazgeçip sonunda gittim DFI lt X48-tr2 aldım. Ve şu anda inanılmaz memnunum. q6600 ile oc de pek anlamadığım halde (bazı arkadaşların yardımıyla) 3900 mhz ye kadar çıktım. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir kart.
vall kardeş bunu deilde daha önceki slı ve p35 anakartlarını takozzz diye duymuşluğum var dfı ya yada abıt e yönlenseniz bence daha sağlıklı olur iyi geceler bu arada
sanırım onuda benden duydun valla msi yetkililerinin müşteriye ne gözle baktıklarını http://forum.donanimhaber.com/m_23421523/mpage_1/key_/tm.htm bu konuda çok güzel bir şekilde gördüm arkadaşlar, sayfanın son kısmında msi yetkililerinin mağdur olan müşterilerini nasıl azarladıklarını okuyun, bundan sonra tercihlerinizde de bunları göz önünde bulundurursanız yararınıza olur
1 haftadır kullanıyorum ama overclock yapmadım henüz, default olarak şimdilik. bir problem yok. ama 4 sata portu az gibi sanki. ileride sıkıntı yaşatacak bu bakımdan.