Arkadaslar burda birbirinden desen oalrak farklı 3 model var aradada 3-4 ytl fln oynuyo...yanlız merak ettim bunalrın arasında bi fark avrmı yani sadece desenmi fonk oalrakta fark varmı varsa en iyi hangisi ???
birinci link X-750F-1 ikinci link X-750BF-2 üçüncü link X-750BF
isimlerine bakınca en yeni model 2. linkteki mous gibi görünüyor. BF modellerinde mous kaplamasının terlemeyi önleyen bi yapıda olduğunu okumuştum. F modelinde is (ilk çıkan) terlemeden yakınan bir kaç kişinin yorumunu gördüm. tasarım ve şıklık konusunda ise ilk çıkmış ürün olmasına rağmen bence X-750F-1 en güzeli. ilk resim X-750F-1, ikincisi ise X-750BF modelleri. sizcede X-750F-1 daha şık değil mi?
özelliklerine bakınca BF-2 modeli için hepsiburada algılayıcısı optik diyor: Ürün Özellikleri : Bağlantı USB+PS/2 Kablo Buton Sayısı 6 Algılama Optik DPI 800 DPI Mouse Tipi PC burda bi yanlışlık olabilir diye düşünüyorum çünkü bu mouslar lazer olması lazım. yoksa BF modelleri optik mi oluyor?
Kullanan arkadaşlardan birkaç yorum bekliyorum. BF modellerindeki kaplama terlemeyi önlüyor mu , sizce BF modelleri F modelinden daha mı kullanışlı, F modeli terleme yapıyor mu gerçekten.
Bu zamanda dahi alınabilcek en iyi f/p oranına sahip mouslar bunlar mıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 5 Haziran 2008; 17:24:00 >
burda bi yanlışlık olabilir diye düşünüyorum çünkü bu mouslar lazer olması lazım. yoksa BF modelleri optik mi oluyor?
Kullanan arkadaşlardan birkaç yorum bekliyorum. BF modellerindeki kaplama terlemeyi önlüyor mu , sizce BF modelleri F modelinden daha mı kullanışlı, F modeli terleme yapıyor mu gerçekten.
Bu zamanda dahi alınabilcek en iyi f/p oranına sahip mouslar bunlar mıdır
bf modelleri lazer dir. evt bf modellerinin üzerinde kumaşımsı bir kaplama var.her gün ortalama 3 saat aralıksız cod4 oynuyorum.terleme yok.tabi ağustosun ortasında nolur bilinmez
bana göre en iyi f/p mouse ları bunlar.
yanlız alacaksan mutlaka iyi bir mouse pad almalısın.A4 TECH X7-800MP GAMER MOUSE PAD oldukça iyidir.bana gore oda f/p ürünü.
bu ikili bence çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promet -- 5 Haziran 2008; 16:52:55 >
cok saolun arkadaslar "MARKSMAN" saan ayrıca tesekkurler kardes ugrasmısın baya optik sorusunada cvp oldu yarın bf siparişinin vercem o zmn tesekkurler...Abi bide pad demişinde mause 30 ytl zaten pad 26 mıs yazık gunah ya normal bi pad olsa olmazmı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolge -- 5 Haziran 2008; 23:32:55 >
Abi bide pad demişinde mause 30 ytl zaten pad 26 mıs yazık gunah ya normal bi pad olsa olmazmı..
Eğer oyun için kullanmayacaksan normal pad işini görür tabiki.Ama oyun diyorsan mutlaka yazdığım pad diyorum.Pad in iki değişik yüzeyi vardır.Biri strateji oyunları diğeri fps oyunları içindir.Oyunlarda böyle bir mouse tan max verim için böyle bir pad şart.
Ben X7-750BF kullanıyorum.Geçen sene IKEA dan mouse pad almıştım 1 ytl onla kullanıyorum. Şimdilik bi sorun yok mouse da ama biraz terletiyor.A4 ler kokuyo falan diyolar ama 3 ay falan oldu mouse u alalı ama en ufak bi koku yok.Üstündeki desenlerde sağlam yani hiç dökülme falan olmadı.Mouse ilk günkü gibi duruyo.