Şimdi Ara

Tüy Dökücü Krem?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
153.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar koltuk altı ve o malum yer hepinizin de bildiği gibi belli bi yaştan sonra Ormanlık arazi statüsü kazanıyor.. Jiletle kessek çok tahriş oluyor. Tüy dökücü krem kullanmaya karar verdim. Erkekler için bu bir sorun yaratır mı? Yaş 19

    Birde aranızda kullanan varsa marka önerisi ve fiyatını alabilir miyim?
    Yani kısaca bilgilendirin beni bu konuda

    Mesela bildiğim tek marka Veet. Kadınlar için bu. Ben kullansam ne olur mesela.



  • Arkadaşlar Dermoday NoMoreHair adlı bir ürün istenmeyen vücut ve yüz tüylerini (ince ya da kalın) azaltmak isteyen bayan ve erkekler için radikal çözüm sunuyor.

    Dermoday NoMoreHair uygulanan bölgede sadece tüy sorununu çözmekle kalmıyor, içerdiği multi-vitaminler ve bitkisel ekstraktlarla ciltteki batık, sivilce ve çatlakların giderilmesini destekleyerek cildin pürüzsüz ve satenimsi bir görünüm kazanmasına da yardımcı oluyor. Vücutta istenmeyen tüylerin gelişimini ve beslenmesini yavaşlatarak, yeterli beslenemeyen tüylerin daha az, daha ince ve daha geç çıkmasını sağlıyor.

    Dermoday NoMoreHair tüy azaltıcı ürün grubunun. diğer tüy azaltıcı ürünlerden temel farkı TÜYLER KÖKÜNDEN ALINMASA DAHİ tüy azaltma etkisini sürdürebiliyormuş

    Kaynak:http://www.dermoday.net/default.asp?git=10&urun=564
  • DEPİKÜR TÜY DÖKÜCÜ SPREY

    Depikür Tüy Dökücü Sprey sizi 3 seansta tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olur. İlk kullanımın ardından tüyleri yarı yarıya döker, daha sonraki aylarda ise etkileri çok daha güçlüdür.

    ilgi duyanlar ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler bu adresi ziyaret edebilirler.http://www.xticaret.com/xticaret/?2065_81586
  • quote:

    DEPİKÜR TÜY DÖKÜCÜ SPREY

    Depikür Tüy Dökücü Sprey sizi 3 seansta tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olur. İlk kullanımın ardından tüyleri yarı yarıya döker, daha sonraki aylarda ise etkileri çok daha güçlüdür.


    Ben de kullanan iyi ve hızlı sonuç alan biri olarak Depycure Tüy Dökücü Sprey öneriyorum.
    Hem kadın hem erkeklerde uygulayabilirsiniz. Ne yanma ne de kızarıklık yapmadan 5 dk içerisinde tüylerin kökünü kazıyor.

    Tüğ Dökücü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirgisan -- 2 Ocak 2016; 23:49:07 >
  • Depicure ile 5 dakikada işlem tamam!

    TÜY DÖKÜCÜLER İÇİNDE BİRÇOK ÜRÜN VAR PEKİ NEDEN DEPYCURE?
    Çünkü Depycure Tüy Dökücü Sprey sizi istenmeyen tüylerinizden kurtarır, ilk kullanımın ardından tüyleri yarı yarıya döker, daha sonraki aylarda ise tüyleri azaltarak incelmesini sağlar.
    Sürekli Ağda yada Jilet Yapmaktansa, veya tonla para verip yıllarca acılı lazer epilasyon seanslarına gitmektense, tüylerinizden ağrısız acısız bir şekilde depycure ile 5 dakikada kurtulun?
    Depycure Tüy Dökücü Sprey, hem kadınların hem de erkeklerin tercih sebebi. Kıl, tüy meselesini dert eden, aşırı tüylenme problemi olan herkesin tüylerinden kurtulmak için kullandığı Depycure Tüy Dökücü Sprey, en doğal ve en ideal yöntem.
    Depycure Tüy Dökücü Sprey’in seanslarındaki asıl amaç kıl köklerine nüfuz etmek ve bunları tahrip ederek dökülmelerini ve zaman içinde azalmalarını sağlamaktır.
    Depycure Tüy Dökücü Sprey istenmeyen tüylere azaltıp incelmek amacıyla formüle edilmiş, içerdiği komplex vitamin E ve aloevera ile yoğun nemlendirici özelliği taşımaktadır.
    Depycure Tüy Azaltıcı/Geciktirici Sprey ile tüylerin büyümesini engeller, gözle farkedilir oranda tüylerde azalma gerçekleşir, anti-inflamasyon özelliği sayesinde kızarıklık veya acı/ağrı yaşamazsınız.
    Kullanımı çok kolay Depycure Tüy Dökücü Spreyi sıkın 5 dakika bekleyin ve duşa girin işte bu kadar basit
    Kampanyamızdan Faydalanın : Şimdi bir kutu alana bir kutu BEDAVA !!


    Bu linkten satın alabilirsiniz : http://www.xticaret.com/xticaret/?2065_97462
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.