Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
amatör pc modifikasyon yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> amatör pc modifikasyon yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
adnn

4 Haziran 2008; 21:50:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar elimde resimlere koyduğum gibi fan ve ledler var bunları bilgisayara bağlayabilrmiyim ,bağlayabilirsem hangi kabloya bağlamalıyım ???lütfen yardım edin...

Ekteki dosya (4)

WeNoM

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Haziran 2008; 22:01:16 

kaç voltluk ki bunlar resimden okunmuyo
ayrıca o fan çok kaliteli bi fandır yıllarca bi elektrik panosunda tozun içinde kullandık iş yerinde .

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,
İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!

System_muro

4 Haziran 2008; 22:02:32 

kardeş fanın kırmızı ucunu psu dan gelen sarı kabloya diğer ucunuda herhangi bir siyah kabloya bağla lede gelince bir dirence ihtiyacın var ne kadarlık olucak bilmiyorum ledin içine bakınca kısa çentik olan uç + dır onu psudan gelen kırmızı kabloya bağla ve diğer uç herhangi bir siyah kabloya bağlayabilirsin kırmızı uç 5v sarı uç 12 v 5v bağlarsan direnç 220 ohm olur galiba ama tam bilmiorum

[/size]
WeNoM

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Haziran 2008; 22:06:56 

o fan 12 volt olmaya bilir ona göre...

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,

adnn

4 Haziran 2008; 22:13:55 

yok kardeş 12v 0.08a yazıyo yani 12 volt babamda işyerindeki eski bi yazıcıdan getirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 4 Haziran 2008; 22:13:46 >

WeNoM

4 Haziran 2008; 22:18:11 

quote:

Orjinalden alıntı: adnn

yok kardeş 12v 0.08a yazıyo yani 12 volt babamda işyerindeki eski bi yazıcıdan getirmiş

ozaman aynen System_muro nun dediği gibi kardeş kolay gelsin.

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,

murat.cim

4 Haziran 2008; 22:51:57 

o fan biraz gürültülü olmasına rağmen çok sağlam kullanmıştım

mc_crazy

4 Haziran 2008; 23:15:36 

küçük bi fana benziyor kuzey koprüsünde kullanabilirsin!!

corhi

4 Haziran 2008; 23:33:34 

küçük ama kesınlıkle sağlam bır fandır ..insan yaşlanır o fana bişey olmaz:P bende bitane bulabılsem güney köprüsünde kullanacam ama

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

5 Haziran 2008; 9:03:26 

arkadaşlar fanı taktım ama çok gürültülü olduğu için içime sinmedi keşke sesini soğurmanın bi yolu olsa resimde burda

Ekteki dosya (2)

corhi

5 Haziran 2008; 12:19:50 

arkadaşım fanlar yazıcı üzerinde yeterınce kullanılmış sanırsam .. toz-pas zamanla fanın ses çıkarmasına neden olur

bundan sonra ne yaparsan yap en fazla 2 hafta sessiz çalışır sonra gene eskı halıne dönmekte ..

Benım eskı pc dekı fanlarla ben çok boğuştum. ama genede ses çıkarmaya devam etti..

bende 8cm yada 12 cm lik ledli bir fan al... daha iyi ışık hemde daha iyi soğutma + birde ses yok

kolay gelsin

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

5 Haziran 2008; 12:30:16 

corhi haklı fanlar deforme olmuşlardır.biraz yağla filan bide fan kontrol ile biraz sessizleşebilir ama yenisi gibi asla olmaz

ermanunal01
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

5 Haziran 2008; 16:55:04 

hocam böyle fan takacağına ilk kablolarını falan düzenle birde boya at kasanın içine.Benim tavsiyemse o ufak fanları kullanma sesten duramazsın yazın
adnn

5 Haziran 2008; 17:08:27 

bana kalsa kasaya modifikasyon yapcam ama babam falan bişeyler dio ama yazın biraz bişeyler yaparım heralde bende bugün mouse ı spreyle boyadım onla yetiniyorum ışıklı bi fan alabilsem önü oyup onu takcam ama alamıorum keşke birisi gönderse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 5 Haziran 2008; 18:50:44 >

ermanunal01
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

5 Haziran 2008; 21:01:58 

hocam ilk önce paran olsun gerisi sorun değil
adnn

6 Haziran 2008; 20:27:17 

arkadaşlar brkaç küçük değişiklikler yaptım bunlarla yetiniom mouse un altkısmını siyaha boyadım klavyeninde bileklik kısmını siyah deri gibi bişeyle kapladım logitech wave keyboard dan özendim

Ekteki dosya (3)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> amatör pc modifikasyon yardım Sayfa: [1]
Buraya git: