Giriş
4 Haziran 2008; 20:36:17
Bugün iphone hafiften yere düştü ama silikon kılıf olduğundan birşey olmadı allahtan ama eve geldiğimde fark ettim kameranın içinde 2 ayrı toz gibi birşey var nasıl girdi bu içine sizce arkadaşlar?Sizede böle bir durum oldumu
4 Haziran 2008; 23:03:30
butun garip selerde beni buluyor :)
4 Haziran 2008; 23:13:30
Benimkinde kesinlikle toz felan yok, bilgine..
_____________________________Eski nick: hasanyuceer iPhone 8GB v2.1 + Etymotic ER6i + V-Moda Vibe
5 Haziran 2008; 3:56:36
quote: Orjinalden alıntı: MuttFTS. Benimkinde kesinlikle toz felan yok, bilgine.. Bu nasıl bir bilgilendirmedir böyle?
_____________________________ 30 Eylül 2008, 00:30 Bu kullanıcı forumdan kendi isteğiyle 7 gün uzaklaşmıştır. 70 gün olması dileğiyle.
5 Haziran 2008; 4:59:10
Beraber mi düşürdünüz
_____________________________ * Teknik Bilge *
5 Haziran 2008; 8:46:50
o da onun nazar boncuğu bakma fazla nazar değer kurcalamaaaa.. hem zengin gösterir azcık eskisin
5 Haziran 2008; 12:33:20
benim kameramın lenside içten buhar yaptı şimdi parçalı bulutlu görünüyor.. lensi çıkarabilen bir vatandaş varsa seslensin bize...
5 Haziran 2008; 12:50:03
quote: Orjinalden alıntı: pupilla79 benim kameramın lenside içten buhar yaptı şimdi parçalı bulutlu görünüyor.. lensi çıkarabilen bir vatandaş varsa seslensin bize... hacı benimkide sağanak şeklinde görülüyor napacaz şimdi
5 Haziran 2008; 13:02:40
Ne diyim ki, öyle soruya böyle cevap quote: Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote: Orjinalden alıntı: MuttFTS. Benimkinde kesinlikle toz felan yok, bilgine.. Bu nasıl bir bilgilendirmedir böyle?
_____________________________Eski nick: hasanyuceer iPhone 8GB v2.1 + Etymotic ER6i + V-Moda Vibe
5 Haziran 2008; 13:43:20
Allahtan parçalı bulutluymuş ya yağışlı olsaydı quote: Orjinalden alıntı: pupilla79 benim kameramın lenside içten buhar yaptı şimdi parçalı bulutlu görünüyor.. lensi çıkarabilen bir vatandaş varsa seslensin bize...
5 Haziran 2008; 17:17:54
tozdan tuyden uyuz olurum gelir beni bulur
6 Haziran 2008; 3:34:06
quote: Orjinalden alıntı: MuttFTS. Ne diyim ki, öyle soruya böyle cevap quote: Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote: Orjinalden alıntı: MuttFTS. Benimkinde kesinlikle toz felan yok, bilgine.. Bu nasıl bir bilgilendirmedir böyle? Yeri gelmişken belirtmek isterim, benimkinde de toz falan yok.
_____________________________ 30 Eylül 2008, 00:30 Bu kullanıcı forumdan kendi isteğiyle 7 gün uzaklaşmıştır. 70 gün olması dileğiyle.
10 Haziran 2008; 21:48:31
quote: Orjinalden alıntı: emrcan Bugün iphone hafiften yere düştü ama silikon kılıf olduğundan birşey olmadı allahtan ama eve geldiğimde fark ettim kameranın içinde 2 ayrı toz gibi birşey var nasıl girdi bu içine sizce arkadaşlar?Sizede böle bir durum oldumu Geçen nokia telefonumun kamerasına olmuştu. Ufacık bir pislik girmişti. Büyük ihtimalle dışardan girmemiştir. içerideki bir şey (imalattan gelen) toz yapışıtırıc bir şey oraya düşmüştür. Nokia telefonumunda telefonun arkasına parmakla fiske vurmuştum, sonra parçacık kaybolmuştu. Yani başka bir yere gitti ama cam üzerinde yoktu. Sende bunu deneyebilirsin. Düzeltilemicek bişi değil, canını sıkma. .
14 Haziran 2008; 12:10:43
toz için fiske, kısık ses için iğneyle hoparlör delme... canım Türkiye'm
14 Haziran 2008; 12:25:25
Düzeldi evet salladım biraz gözükmüyor şu anda
27 Haziran 2008; 10:40:47
quote: Orjinalden alıntı: emrcan Düzeldi evet salladım biraz gözü