Şimdi Ara

anycool t838 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
38.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @T818, çektiğin 2Mp'lik resimleri burda paylaşabilir misin,bu telefonların kameraları hakkında hakkında pek olumlu şeyler söylenmiyor
  • Evet çekilen 2mp lik resimleri görsek hiç de fena olmaz yani..
  • Ana kamera

anycool t838

ön kamera

anycool t838

ana kamera

anycool t838

üsenmedim gittim çektim 1 dk. bu kadar oldu ama yeterli biraz daha uğrassam daha iyi sonuç alırdım

• Bunların boyuları 640*480 şeklinde .....2mp diğil gibime geldi....yanılıyorsan düzelt lütfen...sevgiler
  • pc de fazla kaliteli durmuyor resimler ama acele çektiğim için biraz kalitesiz çıkmıs ama 1.3 den çok daha iyi 2 megapikselden çok az kötü belki 2 megapiksel resimler çekiyor bence yeterli biraz daha ugrasırsam daha iyi sonuçlar elde edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurisexygüzel -- 29 Haziran 2008; 13:17:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

Bunların boyuları 640*480 şeklinde .....2mp diğil gibime geldi....yanılıyorsan düzelt lütfen...sevgiler

640*480 şeklinde baskılar için yeterli özel günlere zaten fotograf makinamı götürüyorumBunuda günlük fotograflar için kullaırım tatmin ediyor insanı ben şimdiye kadar telefonun kötü yönünü görmedim verdiğim parayı kesinlikle hak ediyorAnycool t838i herkeze tavsiye ederim 1 haftaya kadar detaylı incelemesini yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurisexygüzel -- 29 Haziran 2008; 13:16:29 >

• Eyvallah arkadaşım...Resimi sağ tıkladım.özelliklere baktım da orada 640*480 yazdı.O nedenle sormuştum.Resim çekildiği ortama göre iyi veya kötü olabilir ....ama mp li değişmez...Bir de şunu söyleyeyim mp demek rersimin büyüklüğü demektir.Resmin kalitesi içi başka fonksiyonlar vardır.Bunlardan biri de kullanılan mercek tir.Sevgiler
  • quote:

Eyvallah arkadaşım...Resimi sağ tıkladım.özelliklere baktım da orada 640*480 yazdı.O nedenle sormuştum.Resim çekildiği ortama göre iyi veya kötü olabilir ....ama mp li değişmez...Bir de şunu söyleyeyim mp demek rersimin büyüklüğü demektir.Resmin kalitesi içi başka fonksiyonlar vardır.Bunlardan biri de kullanılan mercek tir.Sevgiler

Valla kardesim ne yalan söyleyim resmin boyutu 640*480 baskı için yeterli ben pcden resim bakmayı sevmem 240 ytl lik telefonda carl zeiss mercek olacak değil

• Eyvallah doğru söz.......sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: T818

Telefonu bugün kullanmak nasip oldu Türkce hiç bir sorunu yok emin olun sadece arkadasın dediği gibi tamalandı yazıyor m yi yazmamıslar baska hiç birşey yok çok güzel bir telefon ben t838 aldım gittigidiyordan 240 ytl ye

ses kalitesi süper hem yüksek hem kaliteli

kamerası çok güzel benim telefonun arkadaki 3.2 yazıyor ama 2 megapiksel çekiyor ama gerçekden kaliteli ön kamera ise n95 den çok daha iyi çekiyor 1.3 heralde yani çok net belki 2 megapiksel bile olabilir

Benim aldığım telefonda sorun yok 500 mb a kadar tüm resimleri sorunsuz açıyor zaten 500 mb fazla büyük resimde gereksizResim geçisleri n99i de 20 saniyede fialn açılıyordu bunda ise 1-2 sn de yani tusa bastığınız an açılıyor çok hızlı

tv si çok güzel 45 kanal kaydediyor tabi hepsi net çıkmıyor ama normal televizyonun çekmediği kanalları çekiyor ve televizyondan daha net 25 tane çok net kanal çekiyor buda yeterli

çift simkart sorunsuz çalısıyor bataryası uzun süre gidiyor daha 1 gün oldu ama açalı yani bugün çok uğrastım elimden düsürmedim 1-2 gün daha dayanır diye düsünüyorum yani ortalama 3 gün gider çift batarya verdiklrei için bu süre 1 hafta olabilir

ses degistirme olayı çok iyi değil biraz kalınlastırıyor o kadar ama karsınızdaki kişi sizi çok iyi tanıyorsa sesinizi anlar

telefonun kalitesi yeterli gerçekden güzel yapmıslar içinde 600 mb sarkı attım hiç kasmıyor n95 den çok hızlı bir telefon

telefon televizyondaki görüntüyü kayıt ediyor buda çok güzel bir özellik kaçmasını istemediğiniz bir programı kayıt edip sonra izliyebilirsiniz

baska sormak istediğiniz birşey varsa sorun cevaplarım bu sıralar yoğunum 1 haftaya kadar çektiği resimleride eklicem ama kesinlikle alınması gerek bir telefon

ses değiştırme olayını nasıl yaptın? bide wap ayarlarını yapabıldınmı

• wap ayarını yapamakla ugrasmadım yapsamda zaten benim işime yaramıyor belki mms ayarını yaparımses degistirme olayı ayarlardan arama ayarlarımı öyle bişey var ona girin en alt kısımda ses olayları diye bişey yazıyor oraya girin orda kadın sesi erkek sei filan var ancak ben onları işaretlediğimde ses değisimi olmuyor acaba ben mi yapamadım baska birşeyimi var acaba
  • DEMİŞİMKİ:Orjinalden alıntı: maybe22days
    ses degistirme olayını yaptım cok eglenceli oluyor.
    ses değiştirme menüsüne girmek için : Ayarlar > Arama Ayarları > Ses değiştirme >
    wap ayarınıda yaptım ve turkcellin haftalık gprs servisine üye oldum, haftalık 25 kontor karşılıgında, 1 hafta wapta yararlanabiliyorum, ve istedğim yere istediğim şekilde girip video indirip resim görüntüleyebiliyorum, haber okuyup maillerime bakabiliyorum, sohbet oldalarına girip keyfime göre takılabiliyorum.
    gayet memnunum. dokunmatik ekran oldugu icin neti baya hızlı kullanabiliyosunuz, mouse varmış gibi sanki =)

DEMİŞLERKİ:
    Orjinalden alıntı: vurucu_tim31
    bence arkadaş biraz abartmış hatta bayaa abartmış. ben bugün aldım teli fakat pc den attığım resimleri dosya büyük diye açmıyor. ve mp4 formatını oynatacağım diye canı çıkıyor ses önceden yada geriden geliyor. bu işlemleri bile yapmayan bir telin senin söylediklerini yapması mümkün görünmüyor. (ses değiştirme hariç)

ATITORSUN KARDEŞİM ATIYORSUN.....HEMDE ÇOK ATIYORSUN.....NEDERLER BİLİYORMUSUN ---ATMA RECEP DİN KARDEŞİYİZ.....BU KADAR DA SAHTEKARLIK OLMAZKİ......NE İNTERNETİ.......HİÇ BİR YERE GİRMİYOE.....YANLIZ GOOGLENİN AÇILIŞ SAYFAS......DİĞER BÜTÜN SAYFALARI AÇAMIYOR...DOSYA BÜYÜK DİYE.....UFAK AT DA ÇİVCİVLER YESİN ....ZATEN YİYORLARKİ BUNLARI YAZIYORSUN......HAYRLI AVLAR...

Gelelim kuru fasulyenin faydalarına. Bir kaç gündür foruma girmediğimden olsa gerek arkamdan bu denli şımarık kendini bilmez şekilde saçmalayan arkadaşlara cevap verememişim, kusura bakmayın.
    Evet ne diyorduk; vurucu_tim31 "abartmış baya" derken neyi kastediyorsun çok merak ediyorum, internete girdiğimi, istediğim sayfayı açtığımı, ve hafıza dolu uyarısı verdiğinde çerezleri ve ön belleği temizlediğimde istediğim sayfaya girebildiğimimi abartıyorum acaba? Çok ilginç gerçekten. Vah, vah.

Arıkan kardeşim sanada söyleyecek bir çift lafım var. Öncelikle forumlarda nasıl mesaj yazılacağını ögren, adabınla mesajlarını gönder. Caps açarak büyük harflerle afedersin ama "öküz" gibi gözümüze sokmana gerek yok her mesajını. Bir çok konuda anycool telefonlarını alan kullanan şahıslara saldırılarını gördüm, bu telefona kıllığın nedir, al işte ben aldım kullanıyorum ve gayet memnunum, sanamı dert oldu şimdi de bu?
    Ayrıca terbiyesizce sözlerini sana iade ediyorum;
    "ATMA RECEP DİN KARDEŞİYİZ.....BU KADAR DA SAHTEKARLIK OLMAZKİ..UFAK AT DA ÇİVCİVLER YESİN "
    Sen kim oluyorsunda bana sahtekar diyebiliyorsun? Dikkat et kendine fazla göze batıyorsun.
    Ve aynen telefondan internete bağlanıp istediğim sayfaya girip istediğim şeyleri yapabiliyorum, benim kimseye yalan söyleme gibi bi ihtiyacım yok, çoluk çocuk değiliz gelip burada insanları kandıralım. Dediğim gibi hafıza dolu uyarısı verdiğinde çerezleri ve ön belleği temizlediğimizde sayfaya girebiliyoruz.
    Bilip bilmeden gelip burada boş konuşma artık.
    Her saçma, insanları kötüleyen boş saçma mesajlarının sonunda yazıyorsun ya hani, aynen öyle bitiriyorum bende.
    SEVGİLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe22days -- 29 Haziran 2008; 20:16:45 >

• Dikkat et kendine fazla göze batıyorsun.
    Ve aynen telefondan internete bağlanıp istediğim sayfaya girip istediğim şeyleri yapabiliyorum, benim kimseye yalan söyleme gibi bi ihtiyacım yok, çoluk çocuk değiliz gelip burada insanları kandıralım. Dediğim gibi hafıza dolu uyarısı verdiğinde çerezleri ve ön belleği temizlediğimizde sayfaya girebiliyoruz.
    Her saçma, insanları kötüleyen boş saçma mesajlarının sonunda yazıyorsun ya hani, aynen öyle bitiriyorum bende.
    SEVGİLER...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fazla göze batıyorsunun ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorum Aman dikkat et ! gözünden olma arkadaşım........Hala iddaa ediyorum.İnternete girilmiyor.Ben giremiyorum......Aman tekrarlıyorum Gözüne dikkat et arkadaşım ...Bir şey olmasın....son söz yine de SEVGİLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 29 Haziran 2008; 20:22:11 >

• Sen giremiyorsan bu senin beceriksizliğindir.
  • Ayrıca dikkat edersen foruma üye olma tarihim: 25 Mart 2006.
    Buda demek oluyor ki senin kendini bilmez şekilde beni suçlamalarını çürütüyor. Umarım artık daha dikkatli olursun.
    Forumdaki mesaj sayım az diye beni yargılayamazsın, bu bir standart değildir. Son 2 aydır anycool telefonlarını araştırıyorum ve araştırmalarım sonucu T838i aldım. Son mesajlarım anycool ile ilgili topiclerde olması bu yüzden çok normal, ama eski mesajlarıma bakarsan farklı konulardada mesajlarım mevcut. 2 senedir üyeyim ben bu foruma. Gelip birden bire kendini bilmez biri beni neyle itham ediyor.
    Yazık gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe22days -- 29 Haziran 2008; 20:27:08 >
  • quote:

Dikkat et kendine fazla göze batıyorsun.
    SEVGİLER...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fazla göze batıyorsunun ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorum Aman dikkat et ! gözünden olma arkadaşım........Hala iddaa ediyorum.İnternete girilmiyor.Ben giremiyorum......Aman tekrarlıyorum Gözüne dikkat et arkadaşım ...Bir şey olmasın....son söz yine de SEVGİLER....

BİR TAVSİYE ÜZERİNE T828 ALDIM BU TELEFON GERCEK BİR ANYCOOL MODELİ T838 GİBİ RİVAYET YOK BİRAZ İNTERNETTE ARATIRSANIZ ANYCOOL UN CHİNE MOBİLE İLE İŞ BİRLİĞİ İÇERSİNDE OLDUGUNU GÖRÜRSÜNÜZ VE MODELLERİ DE ORDAN BAKARSINIZ DİĞER N99İ LER CESİMLER ZART ZURT HEPSİ FASON ORİTE DEDİKLERİ BİLE ANYCOOL TELERE İSİM BASTIRIYO NEYSE
    BAK ARKDASIM İSMİN NE BİLMİYORUM AMA İSTEYEN İSTEDİĞİ MALI KULLANIR İSTEDİĞİ ŞEKİLDE ALIR SATAR SEN BEGENMEDİN KANDIRILDIN DİYE HERKESİ AYNI KEFEYE SOKMAYA HAKKINDA YOK SEN BEGENMEMİŞ OLAİBLİRSİNİZ SANA BURDAN İNSANLAR NİYE YALAN SÖYLESİN İNTERNETTE ANYCOOL TELLER İÇİN WAP VE GPRS AYARLARI MEVCUT GİR ORDAN YAP BEN DENEDİM GAYET İYİ BİR ŞEKİLDE OLUYOR VEDE GİRİYORUM
    KAMERA EVET İYİ DİİL AMA NE FARK EDER ÖLMÜYORUM YANİ FOTOGRAF DİYE DİĞER ÖZELLİKLERİ DENEMEDİM ANCAK AYRINTILI BİR İNCELEME YAPIP FORUMA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM

• Arkadaşlar bu telefonun hatırlatmalar ve telefon rehberinin pc senkronizasyonu var mı? Benim için çok önemli bilen varsa söylesin
  • suan p suitini bi yerde buldum indirmeye calısyorum fakat ben cok teferruatlı bir senkron programı oldugun dusunmuyrum acıkcası
  • Arkadaşlar imkanı olan t838i nin menulerinin resimlerini koyabilr mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: usaklee

Arkadaşlar imkanı olan t838i nin menulerinin resimlerini koyabilr mi?

Kardes menüleri güzel sade yani nokıanın menüleri gibi fazla fark yok güzel telefon ben bugün belki inceleme yaparım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.