kocaeli büyükşehir gibi bir ilde 2 yıldır ilçesine internet baglanmasını beklıyorum ve sadece ben degil basvuran ve bu taleplere rağman verdıklerı cvb calısmalara devam edılıyorr.. her hafta gıdıyorum belkı bır falıyet gozterılmıstır dıye ama hep husran... türk telekom'a
Zaten bir çok yerde bağlantı çok kötü durumda... Alt yapı yetersiz kalıyor. YouTube da (tabii başka siteler aracılığı ile!) bir videonun dolması 23 dakika, 20 mb veriyi indirmek 1 saat, tt ye saniyede edilen küfürler paha biçilemez!
Umarım çalışmalar sonucunda düzgün bir internet bağlantısına kavuşursunuz arkadaşım.
VDSL2 fiber optik kabloları kullanır evet haklısın...Ama sunuda bilmenizi isterim,gerek bu baslıkta gerek baska baslıklar altında yeni gelen bir sistem olan VDSL icin cok pahalı diyenler hepinizin kullandıgı cep telefonlarının lansmanlarından itibaren nasıl bir fiyat politikası icinde olduklarını eminim cok iyi biliyorsunuzdur..Yeni gelen bir sistem(hele bizim gibi geçmişten süregelen teknolojiye yeni adapte olan bir ülke) mevcut şartlar dolayısıyla yüksek fiyatla pazara girmek zorundadır... Başka bir başlıkta yine bir arkadaş birşey yazmış,katılmamak elde değil... Yıllarca bıyıklı iş yapmayan fazladan 30.000 calısanıyla sadece tekel olmasının getirdiği güçle insanlar üzerinden cok buyuk paralar kazanan TÜRK TELEKOM şirketi bugun yenilik için büyük çabalar sareftmektedir. Sadece bu ülkeden çeksinler gitsinler,calısmasınlar vs. diyene kadar bence etrafı takip edip şuanda yürütülen calısmaları bir nebze gözlemlesinler...Bende TÜRK TELEKOM'a oldukca iyi niyetlerimi*** sunanlardandım..Fakat emin olun kısa vadede TT yaptıgı calısmaların ödülünü alacaktır...
Arkadaşlar Vdsl2 bağlantısı alan yada kullanan varmı? TT bunu kullanıma açmışmı? Yapılacak ne gibi işlemler var? Vdsl2 ile deneyimleri olan kişiler paylaşım yaparlarsa iyi olur.
İstanbul'un göbeğinde 2,5 aydır telefonum bağlanmadı. Evimin önünden telefon hattı geçiyor. Kutu yokmuş Taşeron firmaya vermişler. Sıra bekleyecekmişim. Bir de benden