Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 323.D���NEM(A���ustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR TOPLANALIM !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: 323.D���NEM(A���ustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR TOPLANALIM ! Sayfa: <<   < önceki  54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ipo_aga

25 Temmuz 2008; 2:15:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkes girceği yeri yazarsa çıkar sayısı zaten

ankara
mak54

25 Temmuz 2008; 2:20:32 

etimesgut

Ankara

SAÜ
Makine Mühendisliği 08

Deniz Piyade Asteğmen Adayı....
ipo_aga

25 Temmuz 2008; 2:24:02 

hadi hayırlı geceler,hazır esiyor hava ,yatayım serin serin

ankara
eraser42

25 Temmuz 2008; 2:53:25 

quote:

Orjinalden alıntı: mak54

quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga

kaçtan sınav merkezi olduğunu hesaplarsak eğer sınav numarasının esprisini çözeriz.
ankarada 2 tane yer var mebs ve etimesgut,sınava gireceğimiz yerleri yazalım kaç merkez var sayısı çıksın.

ankarada 3 tane yer var abi
polatlı mamak etimesgut
istanbulda tuzla ve küçükyalı
izmirde gaziemir
balıkesirde var
benden bu kadar başka....

öncelikle iyi geceler.sınav yerlerine adana ve diyarbakırı da ekle.tam olarak emin olmamakla birlikte erzurumda da var diye hatırlıyorum başka da yok...

yol_cu arkadaşım gerçekten çok üzüldüm ama hayırlısı buymus demekki.325lerden tek 323 sen olcan o zaman bizi temsil edersin işte ne güzel şaka bir yana da sen hiç üzme kendini hayırlısı olsun...

geçenlerde 319.dönem asteğmen olarak yapan bi arkadaşımla görüştüm.biraz konustuk astegmenlik hakkında.söylediği şeyler baya kafama yattı.artık umudumu kesmiştim fakat onunla konustuktan sonra biraz da olsa umudum oldu.319.dönemde çok fazla yedek subay alınmıs ve bunların bir çoğu iktisat işletme gibi bölümlermiş.o dönemde ne kadar asteğmen orduya alındıysa bu dönem de o kadar alınacakmış çünkü onların askerliği bitiyomus bizim acemilik bitip dağıtım oldugumuzda.onların yerine bizim dönemden yerleştiriecek.o dönemde çok alındıgı için bu dönem de alınma şansı fazla.
ikinci bir şey: bu yeni kanuna göre artık doğuda eğitimli askerler görev yapacak.bu da demek oluyo ki batıdaki çoğu kadro boşalacak.onların yeri de bu dönemde doldurulacak.
daha önce bu konu konusuldumu bilmiyorum yaklaşık 4 sayfadır falan takip edemiyorum da konusulduysa dikkate almayın

carlitohnk

25 Temmuz 2008; 2:56:00 

gelin artik da gidelim bizde torunlar yaw... 54 dedik atarsa 53, şafaammı kalmış gençler ;))

mak54

25 Temmuz 2008; 3:03:47 

1-3 nöbetimi vukuatsız teslim ediyorum
herkese ii geceler
sabah devam ederiz

Ankara

SAÜ
Makine Mühendisliği 08

Deniz Piyade Asteğmen Adayı....
eXxON

25 Temmuz 2008; 3:11:53 

Oohooooo kalmış şurda 5-6 gün iş mi şimdi bu yaaa:( Kafam güzel dünya güzel ama tatile gidemedim o hiç güzel olmadı :( Giden kimse varsa beni de alsın yanına yaaaaa

OSMANİYE İL J. K.LIĞI OSMANİYE
levserdem

25 Temmuz 2008; 3:49:20 

quote:

Orjinalden alıntı: eraser42

quote:

Orjinalden alıntı: mak54

quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga

kaçtan sınav merkezi olduğunu hesaplarsak eğer sınav numarasının esprisini çözeriz.
ankarada 2 tane yer var mebs ve etimesgut,sınava gireceğimiz yerleri yazalım kaç merkez var sayısı çıksın.

ankarada 3 tane yer var abi
polatlı mamak etimesgut
istanbulda tuzla ve küçükyalı
izmirde gaziemir
balıkesirde var
benden bu kadar başka....

öncelikle iyi geceler.sınav yerlerine adana ve diyarbakırı da ekle.tam olarak emin olmamakla birlikte erzurumda da var diye hatırlıyorum başka da yok...

yol_cu arkadaşım gerçekten çok üzüldüm ama hayırlısı buymus demekki.325lerden tek 323 sen olcan o zaman bizi temsil edersin işte ne güzel şaka bir yana da sen hiç üzme kendini hayırlısı olsun...

geçenlerde 319.dönem asteğmen olarak yapan bi arkadaşımla görüştüm.biraz konustuk astegmenlik hakkında.söylediği şeyler baya kafama yattı.artık umudumu kesmiştim fakat onunla konustuktan sonra biraz da olsa umudum oldu.319.dönemde çok fazla yedek subay alınmıs ve bunların bir çoğu iktisat işletme gibi bölümlermiş.o dönemde ne kadar asteğmen orduya alındıysa bu dönem de o kadar alınacakmış çünkü onların askerliği bitiyomus bizim acemilik bitip dağıtım oldugumuzda.onların yerine bizim dönemden yerleştiriecek.o dönemde çok alındıgı için bu dönem de alınma şansı fazla.
ikinci bir şey: bu yeni kanuna göre artık doğuda eğitimli askerler görev yapacak.bu da demek oluyo ki batıdaki çoğu kadro boşalacak.onların yeri de bu dönemde doldurulacak.
daha önce bu konu konusuldumu bilmiyorum yaklaşık 4 sayfadır falan takip edemiyorum da konusulduysa dikkate almayın

Mrb tertip güzel bir bilgi umarım doğrudur saol paylasımın ıcın........

şafak Ne Kadar Zengin Olursa Olsun, Bir Gün Fakirleşmeye Mahkumdur...
Bakkal Gazi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2008; 7:48:29 

koğuşşş kaaaaaaaallllllllllkkkkkkkkk

DH 323. DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
levserdem

25 Temmuz 2008; 7:56:09 

Gunaydın tertipler.........Ne yatmak bılıyoruz ne kalkmak bi duzene sokamadık su işi..:D

şafak Ne Kadar Zengin Olursa Olsun, Bir Gün Fakirleşmeye Mahkumdur...
yol_cu

25 Temmuz 2008; 9:08:15 

Günaydın arkadaşlar
Hepinize çok teşekkür ederim
Merak etmeyin biletleriniz bana emanet ....

DH 323.DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
gokdeniz26

25 Temmuz 2008; 9:11:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

Yaw Yeter Ya.Her sabah kalkmayalım.

Güngör Komando Taburu...Lefkoşa ..KIBRIS
YaYa

25 Temmuz 2008; 9:22:32 

quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

Yaw Yeter Ya.Her sabah kalkmayalım.

Şunun şurasında daha 157 gün kalkacaksınız yediniz askerliği

HEP DESTEK
TAM DESTEK

alpozge

25 Temmuz 2008; 9:37:11 

mak54 cvp için çok teşekkürler ama sorum sayfanın en altında kaldığı için tam olarak cvp alamadım onun için tekrardan yazıyorum kusruma bakmazsanız

Abiler bu askerlik konusunda yeniyim.Önceden hiç gitmedim askere :) bi kaç sorum olacaktı..

1-Öncelikle ben 2-3 senedir raporla bakaya kalıyordum(kpss derdi yüzünden).şimdi mecburen gideceğim(z).sorum şu ben henuz karar flan aldırmadım sanırım 31 temmuza kadar süresi varmış doğrumudur?

2-Ben 2 sinde gitmeyi düşünüyorum sınava.kaç gibi, gitmem uygun olur.tahminimce sabah erken saatidir(ki hataydan oraya gideceğim)o gün işim bitermi.

3-Yapacakları sınav ne sınavı? ben kısa yapmak için o sorulara nası cevap vermeliyim?

4-Ve bende bölümümden dolayı(beden eğt. öğretmenliği) vücudumda baya rahatsızlıklar var. sol dizde 2 grade menisküs çok fazla ağrı yapıyor,varikosel, bel fıtığı.. ve 2,5 numara miyop gözlüğüm var(bu spordan olmadı sanırım :) ) bunlar bana ne gibi yarar ve ne gibi zararlar verecek açıklarsanız sevinirim..Saygılar..gecenin bu saatinde rahatsızlık verdiğim için özr dilerim.

gokdeniz26

25 Temmuz 2008; 9:53:26 

quote:

Orjinalden alıntı: levserdem

Gunaydın tertipler.........Ne yatmak bılıyoruz ne kalkmak bi duzene sokamadık su işi..:D

Valla öyle ama gece vardiyasında çalışanlar daha çoğunlukta

Güngör Komando Taburu...Lefkoşa ..KIBRIS
gokdeniz26

25 Temmuz 2008; 9:57:16