Giriş | |
|
|
|
25 Temmuz 2008; 9:11:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi koğuşşş kaaaaaaaallllllllllkkkkkkkkk Yaw Yeter Ya.Her sabah kalkmayalım.
|
|
|
25 Temmuz 2008; 9:37:11
|
|
|
mak54 cvp için çok teşekkürler ama sorum sayfanın en altında kaldığı için tam olarak cvp alamadım onun için tekrardan yazıyorum kusruma bakmazsanız Abiler bu askerlik konusunda yeniyim.Önceden hiç gitmedim askere :) bi kaç sorum olacaktı.. 1-Öncelikle ben 2-3 senedir raporla bakaya kalıyordum(kpss derdi yüzünden).şimdi mecburen gideceğim(z).sorum şu ben henuz karar flan aldırmadım sanırım 31 temmuza kadar süresi varmış doğrumudur? 2-Ben 2 sinde gitmeyi düşünüyorum sınava.kaç gibi, gitmem uygun olur.tahminimce sabah erken saatidir(ki hataydan oraya gideceğim)o gün işim bitermi. 3-Yapacakları sınav ne sınavı? ben kısa yapmak için o sorulara nası cevap vermeliyim? 4-Ve bende bölümümden dolayı(beden eğt. öğretmenliği) vücudumda baya rahatsızlıklar var. sol dizde 2 grade menisküs çok fazla ağrı yapıyor,varikosel, bel fıtığı.. ve 2,5 numara miyop gözlüğüm var(bu spordan olmadı sanırım :) ) bunlar bana ne gibi yarar ve ne gibi zararlar verecek açıklarsanız sevinirim..Saygılar..gecenin bu saatinde rahatsızlık verdiğim için özr dilerim.
|
|
25 Temmuz 2008; 9:53:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: levserdem Gunaydın tertipler.........Ne yatmak bılıyoruz ne kalkmak bi duzene sokamadık su işi..:D Valla öyle ama gece vardiyasında çalışanlar daha çoğunlukta
|
|
|
25 Temmuz 2008; 9:57:16
|
| | | |