Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 323.D�NEM(A�ustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR TOPLANALIM !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: 323.DÃ�NEM(AÄ�ustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR TOPLANALIM ! Sayfa: <<   < önceki  51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mak54

24 Temmuz 2008; 0:20:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

mak54 uzun dönemlerde acemi birlik ile usta birlik fazla değişmiyor diyorlar. Doğrumu?

bayağı bi değişiyor

hemde akıl almayacak şekilde

benim arkadaşlarım tuzla piaydeden kıbrısa diğeri bitlise gtti

foçada jandarma komando olan vardı şimdi ısparta komandoda eğitim subayı

nereye düşeceğimiz eblli olmuyor hele ki tuzlaya düşersek

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mak54

24 Temmuz 2008; 0:23:07 

quote:

Orjinalden alıntı: ReDThunder

quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

Diğer bir konuda evrakları verirken piyade, jandarma, denizci...vs. gruplardan seçebiliyormuşuz. Dikkate alınıyormu bilmiyorum. Doğrumu onuda bilmiyorum. Yarın evrakları vereceğim. Dikkat etmem gerekn birşey varmı?

Ben son muayeneyi olurken bana 2 adet form doldurttular..Daha öncede yazmıştım bunu orda komando olmak istiyormusun jandarma vb. ve uzun mu kısamı istiyorsun şeklinde seçenekler vardı.. Hava civa bi formdu sanırım çünkü genel olarak birçoğu böyle form doldurmamış..

ben böyle bi form doldurdum sanırım ama bana komando olmak istiyormusun sağ gözünü kapatabiliyormusun
gibi sorular vardı
ama öyle sınıfını belli edecek sorular yoktu

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ReDThunder

24 Temmuz 2008; 0:30:50 

7 günün sonunda askeriz... Ben sınavların açıklandığı zamanki heyecanı merak ediyorum. Kimimiz sevinerek, kimimiz istediği olmadığı için biraz hüzünlede olsa y6azacak, astek... kd.. şuraya buraya.. Güzel olucak :D Ben %99.9999999999901 le kısa dönemim bu konuda pek stersim yok ondan rahatım

DH 323.DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
b.bounce

24 Temmuz 2008; 0:58:05 

o nerden çıktı arkadaşım o kadar kesin konuşuyosun kısa dönemim diye mzun olduğun bölüm ne seniin merak ettim

5 ay 5 gün beee geçer herhal sık dişini umarım uzun çıkmaz :D
brainiac05

24 Temmuz 2008; 1:41:46 

valla benim asal'da tanıdığım olsa bile bu kadar kesin konuşmazdım :) arkadaşın vardır bi bildiği artık :P

levserdem

24 Temmuz 2008; 2:40:56 

arkadaşın içine ole doğuyordur belki.....:D

şafak Ne Kadar Zengin Olursa Olsun, Bir Gün Fakirleşmeye Mahkumdur...
PALADİUS_ARAGONES

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 2:49:44 

Galiba bana uzun dönem çıkacak .Artık rüyalarıma bile giriyor.

세르다르 비치크.
나는 반은 한국인이고 반은 터키인입니다.
L@ND@N€R- S€@UL-€R€ĞLİ
Uygarlık tarafından yokedilme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir uygarlık çağını yaşıyoruz.^Nietzsche^
ipo_aga

24 Temmuz 2008; 3:22:01 

bana kısa çıkar herhalde bugün bi falim çğnedim , kısa dönem askerlik yapcan tarzı bişiler çıktı

ankara
levserdem

24 Temmuz 2008; 7:11:20 

Günaydın tertipler yaa boşverin kısa mı uzun mu çıkar muhabbetini hepımızın hakkında hayırlısı ne ise o olsun...bu bankamatik olayına bi çözum bulalım dedeler hangı bankaların atm leri var genellıkle yardımcı olunda ona gore bızde kart cıkartalım bence onemli bir konu bu herkezın dedıgı fazla nakıt yanında bulundurma oluyor sanırım oyakbankın satılmasından sonra akbankla anlasmıs askerıye demıslerdi oncekı sayfadada bi yedek subay arkadasımız zıraatten alıyoruz artık maaşları demıs....?

şafak Ne Kadar Zengin Olursa Olsun, Bir Gün Fakirleşmeye Mahkumdur...
Bakkal Gazi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Temmuz 2008; 7:53:47 

goğuşşşşşşşşşşşşş kaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllkkkkkk

DH 323. DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
Bakkal Gazi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Temmuz 2008; 7:58:10 

levserdem;
oyak bank ın atm sinden başka atm yok askeriyede. Yanlız kardeşimin anlattığına göre zaten oraya ilk gittiğin gün oyak bank yetkilileri de oradaymış ve 20 YTL karşılığında sana hesap açıp kartını birliğine yolluyorlarmış (fiyat dışarıda da aynı bu arada) Zaten bu paranın bir kısmı da hesabında duruyor. Bir de akıllı kart uygulaması varmış. Kantine para verip o karta yükletip gerektiğinde o karttan harcıyormuşsun.

DH 323. DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
gokdeniz26

24 Temmuz 2008; 8:42:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

goğuşşşşşşşşşşşşş kaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllkkkkkk

günaydın.
tamam tamam kalktık işte.offfffffffffffffffffff

gokdeniz26

24 Temmuz 2008; 8:45:44 

quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga

bana kısa çıkar herhalde bugün bi falim çğnedim , kısa dönem askerlik yapcan tarzı bişiler çıktı

Kardeş Hangi Sakızdan aldın.Bende Kısa Yapmak İstiyorum

YaYa

24 Temmuz 2008; 8:47:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

levserdem;
oyak bank ın atm sinden başka atm yok askeriyede. Yanlız kardeşimin anlattığına göre zaten oraya ilk gittiğin gün oyak bank yetkilileri de oradaymış ve 20 YTL karşılığında sana hesap açıp kartını birliğine yolluyorlarmış (fiyat dışarıda da aynı bu arada) Zaten bu paranın bir kısmı da hesabında duruyor. Bir de akıllı kart uygulaması varmış. Kantine para verip o karta yükletip gerektiğinde o karttan harcıyormuşsun.

Evet oyakbank satılmadan önce askeriye maaşlarını oyakbanktan alıyordu ve hemen hemen tüm birliklerin içersinde sadece oyakbank atm leri vardı ancak satıldıktan sonra akbank ile anlaşıldı ve maaşlar akbanka yatmaya başladı ancak birlik içersindeki atm lerin durumu nedir bilemiyorum,ben iş bankasından hesap açtırmıştım yanıma aşağı yukarı acemilik süresi boyunca yetecek kadarda para almıştım içerde çekemessem diye sizde öyle yapabilirsiniz yada zaten ilk hafta sonu uzun dönemlerden yada sizin gibi kısa dönemlerden güvendiğiniz birine kartınızı verip sizin adınıza para çekmesini isteyebilrisiniz,hesap açma olayı her yerde olmuyor misal bize urfada böyle bir uygulama olmamıştı maaşlar direk elden veriliyordu zaten hepi topu 20-30 milyon bişeydi akıllı kartta yine her yerde yok benim duyduğum bildiğim ankarada ve iskenderunda var diye biliyorum oda oraya giden arkadaşlarımın anlattıklarından belki başka yerlerdede vardır ama urfada bizim orda yoktu ben bizzat kendim kantinciydim ve biz cash nakit parayla çalışıyoduk

HEP DESTEK
TAM DESTEK

gokdeniz26

24 Temmuz 2008; 8:50:51