Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 323.D�NEM(A�ustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR TOPLANALIM !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: 323.DÃ�NEM(AÄ�ustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR TOPLANALIM ! Sayfa: <<   < önceki  49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokhansea

23 Temmuz 2008; 9:37:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yok dostum.Gökhan doğruda deniz deniz sevgisinden falan:) .bi de nick bulmaktan sıkıldım giriyon giriyon "kayıtlı bu nick" diyo.bunu kimse kullanmıyo o yüzden bunu kullanıyorum;) neyse ben gökhan trakya üni bilg müh mezunuyum.ist'te yaşıyorum.
yaw bilg müh ler kesin asteğmen olur diyolar varmı böyle bi kesinlik biliyomusunuz?

gokhansea

23 Temmuz 2008; 9:39:35 

işyerinden de bırakmıyorlar yaw adamlar 7 sinde cık diyolar:S bavulu alıp iş çıkışı askere gitcem bu gidişle.

gokdeniz26

23 Temmuz 2008; 9:47:22 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhansea

işyerinden de bırakmıyorlar yaw adamlar 7 sinde cık diyolar:S bavulu alıp iş çıkışı askere gitcem bu gidişle.

bende ay sonu ayrılacağım çalıştığım işyerinden.işimiz zor valla.ondan sonra zaten 10 gün kalıyor

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
olcay_1978gs

23 Temmuz 2008; 10:27:55 

arkadaşlar ben 319. ksd dönem olarak akerliğimi yaptım sizdende izmir gaziemirde sınava gircekler için söylemek istediklerim var
öncelikle ben sınava 3 .günü gircektim 2. günü otele yerleşmeden sınav yerini göreyim ve sonra otele giderim dedim sınav yerine bakmaya gittiğimde saat 3 gibiydi ve kimseler yoktu kapıdaki askerlere sabah kaçta gelmem uygun dedim şimdi girin dediler kimse yok ve herkes sabah yoğunlaşmış öğleden sonra kimse yokmuş ve benim işim sınavla beraber 1. 30 saatte bitti bence öğleden sonra bi şansınızı deneyin erkes sabah girttiğinden öğleden sonranın bomboş olduğunu söylediler
haberiniz ola hapinize hayırlı teskereler...
gokdeniz26

23 Temmuz 2008; 10:33:39 

quote:

Orjinalden alıntı: olcay_1978gs

arkadaşlar ben 319. ksd dönem olarak akerliğimi yaptım sizdende izmir gaziemirde sınava gircekler için söylemek istediklerim var
öncelikle ben sınava 3 .günü gircektim 2. günü otele yerleşmeden sınav yerini göreyim ve sonra otele giderim dedim sınav yerine bakmaya gittiğimde saat 3 gibiydi ve kimseler yoktu kapıdaki askerlere sabah kaçta gelmem uygun dedim şimdi girin dediler kimse yok ve herkes sabah yoğunlaşmış öğleden sonra kimse yokmuş ve benim işim sınavla beraber 1. 30 saatte bitti bence öğleden sonra bi şansınızı deneyin erkes sabah girttiğinden öğleden sonranın bomboş olduğunu söylediler

Bu iyi bir haber.o zaman bende öğleden sonra giderim

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kavasoglu

23 Temmuz 2008; 10:34:09 

Günaydın teripler, forumda önceki sayfada yazılanları okuyordum şu saat olayını bi çöeziyim dedim ve bir adet casio f-91w siparişimi vermiş bulunuyorum, sanırım cumaya elimde olur kargoyla. saatte bedavaya geldi diyebilirim, puanlarımla aldım hepinizede tavsiye ederim, yorumları okuyunca ne kadar doğru bi tercih olduğuna karar verdim ...

olcay_1978gs

23 Temmuz 2008; 10:43:56 

quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

quote:

Orjinalden alıntı: olcay_1978gs

Bu iyi bir haber.o zaman bende öğleden sonra giderim

bencede kaRDEŞİM ÖYLE YAP AMA SEN BU DENEMENİ 2 .GÜNÜ YAPTA 3. GÜNÜ Bİ SAKATLIK OLUR KALIRSIN AMAN ALLAH dikkat et gerçi biz aralık dönemi ve en kalabalık dönemdik siz daha rahat olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay_1978gs -- 23 Temmuz 2008; 10:44:28 >
brainiac05

23 Temmuz 2008; 11:01:58 

yaa ben de bu seçime takıyorum kafayı, acaba 2. gün mü girsem, 3.gün mü diye...malum söylentiden ötürü 3. gün girmeyi planlıyorum ama o gün içinde mutlaka ama mutlaka bütün adayların işlemlerinin bitirilip bitirilmeyeceğini bilmiyorum...yani 3. gün küçükyalı'da işlemler uzayınca, belli bir saatten sonra kapıları kapatıp kalanlar da ankara'da girecek artık sınava derlerse bi çuval inciri berbat etmiş olurum...

bu arada şu banka kartı meselesini de bir ara tartışsak iyi olacak sanırsam...benim arkadaşımın bana önerdiği atm'lerinde "ortak nokta" sembolü olan bir bankada hesap açtırmak, sanırsam 14 veya 16 banka bu ortak nokta protokolünü yapmış durumda, yani hsbc bank kartı ile finansbank atm'lerinden para çekilebiliyor vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brainiac05 -- 23 Temmuz 2008; 11:02:53 >

mak54

23 Temmuz 2008; 11:16:50 

arkadaşlar benim bi iş bankasından birde vakıf bankasından hesaplarım var

ayrıca bi kart almayı düşünmüyorum

bu ikisiyle tüm işlerimi halledeceğime inanıyorum
eğer bi sıkıntı çıkarsa hangi banka gerekliyse o bankadan bi kartı daha sonra çkartırım

leyva
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Temmuz 2008; 11:19:43 

acaba kredi kartı bırçlarını erteleyebilirmiyizz bu dönemde
mak54

23 Temmuz 2008; 11:22:15 

quote:

Orjinalden alıntı: leyva

acaba kredi kartı bırçlarını erteleyebilirmiyizz bu dönemde

tertip bu zor gibi yaw

bankalar alacaklarını babasından bile olsa alırlar

mutku

23 Temmuz 2008; 11:25:23 

Ortak nokta olayı güzel fakat bildiğim kadarıyla bankalar komisyon alıyor bundan. Para çekiminde 2.5-3ytl gibi para alan bankalar var.

mak54

23 Temmuz 2008; 11:26:40 

quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Ortak nokta olayı güzel fakat bildiğim kadarıyla bankalar komisyon alıyor bundan. Para çekiminde 2.5-3ytl gibi para alan bankalar var.

eskiden hatırladım ortak nokatdan başka kart ile para çekersen çekimlerde 1.2 dolar hesap görüntülemede ise0.7 dolar kesiliyordu

Maxipower

23 Temmuz 2008; 11:31:36 

Merhabalar,

Arkadaşlar ben bir 319. dönem Piyade Asteğmen olarak sizleri yakından takip ediyorum, ne de olsa sizlerden uzun dönem geleceklerin önemi bizim için büyük.

Şimdi arkadaşlar öncelikle şu ilk gün gittin, ikinci gün gittin sohbetini gerçekten bırakın.
Ne çıkarsanız çıkın, gittiğinizde askere soracaksınız sen sınava hangi gün girdin diye. Emin olun hepsi 1-2-3 karışık cevap verecek.
Ben 2. gün girdim sınava, benim önümde arkadamda oturan adamlar kısa dönem oldu ben uzun.
Yani bunun böyle bir mantığı olabilir mi?

Şu varki, kaçtane takım komutanı lazım hepsi belli, böyle rastgele bir fantazi ile adam alınır mı?

Tamam sorun şu, neye göre alındığı da belli değil ama rassal olması muhtemelen. Ancak kesinlikle güne göre ya da soruları cevaplamaya göre değil bunu öğrendik.

Saygılarımla...
Bahadır ARSLAN
www.bahadirarslan.com
Şırnak/Cizre
Tk.K
brainiac05

23 Temmuz 2008; 11:32:59