Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nisan ayında erken sevk dilekçemi vermiştim. Bugün eve askerlik şubesinden dilekçe geldi ve sevk ile ilgili bilgiler vardı. mesela; * Yedek Subay Aday Adayı
* sevk edileceğiniz test ve mülakat merkezi : İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. KM. LIĞI KÜÇÜKYALI İSTANBUL
* test ve mülakat tarihi : 31. 07. 2008
*randevu tarihi : 03.07.2008
*sevk evraklarının istenmesi için 25.06.2008 tarihine kadar yabancı askerlik şubenize başvurun
Gelen dilekçede önemli noktalar burasıydı. Bakalım herşeyin hayırlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalurjist41 -- 13 Haziran 2008; 19:31:07 >
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nisan ayında erken sevk dilekçemi vermiştim. Bugün eve askerlik şubesinden dilekçe geldi ve sevk ile ilgili bilgiler vardı. mesela; * Yedek Subay Aday Adayı
* sevk edileceğiniz test ve mülakat merkezi : İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. KM. LIĞI KÜÇÜKYALI İSTANBUL
* test ve mülakat tarihi : 31. 07. 2008
*randevu tarihi : 03.07.2008
*sevk evraklarının istenmesi için 25.06.2008 tarihine kadar yabancı askerlik şubenize başvurun
Gelen dilekçede önemli noktalar burasıydı. Bakalım herşeyin hayırlısı
sevk evraklarının istenmesi için 25.06.2008 tarihine kadar yabancı askerlik şubenize başvurun arkadaşlar yalnız şu kısım önemli sanırım.daha önce okuduklarımdan kimse böyle bişey söylememişti..herkese direk temmuzda evraklarını al deniyor..fakat böyle bişey yazıyorsa ve yabancı şube aracılığıyla işlem yeptıracaklar varsa 25 Hazirana kadar sanırım yabancı şubeye bi uğramamız şart..
bana da gelen giden yok, huylandım açıkçası...arkadaşa gelen dilekçeye bakarsak da 25.06 tarihi verilmiş, o tarihe kadar bu belgenin gelmesi mi lazım bize acaba...sonuçta test ve mülakat merkezi onun içinde yazılı...
sağlık kontolu olursak beni çürüğe ayırabilirler, son muayenede 2 kilo ile kurtarmıştım , şimdi3 kilo aldım yani sınırı geçtim.sorun olmaz inaşllah yoks askerden önce spora sivilde başlayacam
Banada henüz bir evrak gelmedi. Ben şubeyi arayıp sorduğumda sevk dilekçemn kabul olduğunu 1temmuz ayı içerisinde şubeye uğramamı istediler. Bekliyorum bakalım gelecek evrakları neyin nesi imiş.