arkadaşlar ben laptop la gitmek istiyorum askere zamanımı FM 2008 ile geçirmek istiyorum mümkünmüdür acaba :D şaka bi tarafa.. Şimdiden bayramların çok zorlu geçeceği belli inşallah fazla sıkılmayız bayram günlerinde..
Ben de yanımda o kadar çok şey götürmek isterim ki...
quote:
Gökdeniz konu açtın ama bilgileri güncellesen diyoruz ;D daha erken sanırım. Temmuz da muhabbetler koyulaşır gibime geliyor evrakları alınca
Arkadaşlar Hafta Sonu İzinli Olduğumdan dolayı bilgileri güncelleyemedim. Sadece İş yerinden bağlanıyorum nete. hafta içi ve mesai saatlerinde zaten bilgileri güncelliyorum. Biraz Haksızlık etmiyormusunuz
arkadaşlar ben laptop la gitmek istiyorum askere zamanımı FM 2008 ile geçirmek istiyorum mümkünmüdür acaba :D şaka bi tarafa.. Şimdiden bayramların çok zorlu geçeceği belli inşallah fazla sıkılmayız bayram günlerinde..
Tatile gitmiyorsun kardeş. Askere gidiyorsun. YAT KALK SÜRÜN NÖBET VATAN....bence bunlar için 6 ayımız feda olsun
gökdeniz ne işle uğraşıyorsun. . uzun süre yanıt alamayınca 323ün sayfasının ikinci faciası olacağını sandık. yoksa yaptıkların için minnettarım.
''Ne iş olursa yaparım abi'' yim
Bir Şirkette İnsan Kaynakları Yöneticisiyim. Faciaya Yer yok Bizde. DEVRELERİM. Benim için bu topic Çok önemli. Belki de Aynı Yerlere gideceğiz askerlik için arkadaşlar. Birbirimizi Hiç Görmemiş Bile olsak Bu forum kardeşliği Çok önemli Benim için.
Walla zaman çabucak geçsin istiyorum. Nasip olursa 10 agustosta burada herkesin sınav sonuçlarını yazması ve son muhabbetleri dört gözle bekliyorum. ;)
Aynen bende istiyorum valla. Uzun dönem olmak istiyorum ve olup olamadığımı öğreneceğim tarihi dört gözle bekliyorum. Birde olamazsak yaşayacağım hayal kırıklığı var tabi