Şimdi Ara

PETLAS AL TÜRKİYE KAZANSIN (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
5
Favori
137.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Petlas ? neden ucuz acaba ?
    ucuz mal alacak kadar zengin değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newsforumwriter -- 26 Temmuz 2010; 23:04:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newsforumwriter

    Petlas ? neden ucuz acaba ?
    ucuz mal alacak kadar zengin değilim.



    neden mi ucuz daha önceleri diğer lastik firmaları fiyatı cok ucuktu karleri fazla idi. petlas ise piyasaya adını tam anlamıyla duryurmak için fazla lastik satmak zorunda ve bur durumda fazla satması için diğer duyulmuş markalarla fiyatı aynı olması durumunda duyulmuş marka alınır düşüncesi ile petlas piyasada fiyatı geriden takip ediyor. ve şuanda Türkiyede lastyiği yetiştiremeyen tek lastik markası petlas 1 ay öncesi yazdırdığım fabrikadan alacağım lastikler var. Petlas her ay bayileri denetime cıkar lassa bridgestone ve diğerleri yılda 1 kez cıkarlarsa iyi onuda yapmıyorlar şuanda petlas müşterilere nasıl ulaşaıırm diye belirli aralıklarla bayilere forum doldurtturmakta ayrıca her petlas bayisinde iç hat vardır. ve bu hatla sabri özcandan tutunda fabrikanın bir tır şöförüne kadar ulaşabilirsiniz bilgi almak için. fabrikada en son benim bildiğim 70 civarı tırla sevkiyat yapılıyordu remorklu tırlarla buna rağmen yetiştiremekte ürünleri. bazı ürünler yetişmediğinden geç gelmekte




  • quote:

    Orijinalden alıntı: geremy

    iyi lastik iyi para tercih sebebi olmalı.

    +1
  • Petlas Lastik alıcamda 175*65*14
    Petlas Milenyum: 60 tl
    Petlas pt 311 : 70 tl.

    hangisini alayım 1o tl fark vermeye gerek varmı sizce
  • pt311 i tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ATTRACTION

    Ülkemizde satışı olan firmalar ile aynı kalitede lastikler üretiyordu da biz mi almadık ??

    Alalım ilk virajda bariyerlere gömelim. Sonra Türkiye kazansın..



    +100
  • Birde starmax st 330 varmış petlasın. 70 lira o nasıl acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kafkasdans
    Birde starmax st 330 varmış petlasın. 70 lira o nasıl acaba


    Ben TOLERO ST330 TL 185/65/r14 modelini kullanıyorum 2000km falan oldu, araç 2005 clio 1.5 dci. İzlenimlerim

    Aracı satın aldığımda üzerindeki iyi durumda olan Michelin 175/65/14 lastikler ile kullanırken: Araç dar-hızlı virajlarda önden kayıyordu, uzun-hızlı virajlarda arkadan kayıyordu. Islakta gidiş iyi ama hem ıslak hem kuru frenlemesi berbattı.

    Starmaxx TOLERO ST330 TL 185/65/14: Virajlarda oldukça iyi hatta neredeyse 2 kat daha iyi tabi bunda artan taban genişliğininde etkisi var, ne önden ne de arkadan bırakmıyor. Kuruda frenleme mükemmel, sanki biri arkadan arabaya asılıyormuş hissi veriyor. Lastikleri ilk taktırdığımda denemek için sağa sola kırdığımda araç sanki hava yastığı üzerinde gibiydi. Sonradan öğrendim ki çok bilen lastikçi 4 lastiğe kafasına göre 30 hava basmış, ama olması gereken ise ön 32 arka 29 idi, havaları düzeltince tepkilerde düzeldi. Yanlız ıslakta tam bir deneme imkanı bulamadım, onuda kışın anlayacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 29 Ağustos 2010; 13:21:27 >




  • petlas lastikler sert hamurlu mu yumusak hamurlu mu?

    lastikciler sert kullanicilar yumusak diyor; nedir bu isin asli?
  • Türkiye' de ilk ve tek askeri uçak lastiği üretebilen lastik fabrikası konumunda olan PETLAS, her türlü kara taşıtı için dış ve iç lastik üretmektedir ve 70 ten fazla ülkeye ihrac edilmektedir.

    Ankara Petlas Bayii ARY OTOMOTİV
    www.aryotomotiv.com
    0312 397 37 27
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafay76

    Türkiye' de ilk ve tek askeri uçak lastiği üretebilen lastik fabrikası konumunda olan PETLAS, her türlü kara taşıtı için dış ve iç lastik üretmektedir ve 70 ten fazla ülkeye ihrac edilmektedir.

    Ankara Petlas Bayii ARY OTOMOTİV
    www.aryotomotiv.com
    0312 397 37 27


    Firmalar kendilerini ihtiyaçlara göre düzenlerler. Askeri Uçak lastiği üretebilmesi demek kaliteli otomobil lastiği üreteceği anlamına gelmez. Uçağa lastik yapan arabaya hayli hayli yapar mantığı çok yanlış bir mantık.

    Firmalar hangi konuda talep alıyorlarsa o konuya yönelirler ki TSK'nın lastik ihalesi yapılıp PETLAS bu ihaleyi kazanmıştı o yüzden yapıyordur. İhaleye başka hangi firmaların girdiğini biliyormusunuz ki böyle diyorsunuz?

    Ayrıca reklam kokan hareketlere gerek yok. Burası kullanıcıları görüşlerini paylaştığı bir forum, satıcıların reklam yaptığı değil!




  • Petlas pt 311 : 70 tl.
    ikitane aldım öne takdım .şimdilik iyi fiyatına göre güzel.şöyle 30 bin km. olsun kesin değerleri konuşuruz
  • reno scenic aracım için imperium pt515 lastiği düşünüyorum. 93 lira fiyat aldım 4 adet alcam memnun kalırmıyım? kış ve yaz olarak kullanıyorum nereye kadar giderse yani dayanıklı olurmu? randuman alırmıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabusmg

    reno scenic aracım için imperium pt515 lastiği düşünüyorum. 93 lira fiyat aldım 4 adet alcam memnun kalırmıyım? kış ve yaz olarak kullanıyorum nereye kadar giderse yani dayanıklı olurmu? randuman alırmıyım?

    bence sorun olmaz.coğu kişi cin tayvan malı lastik kullanıyo petlasa neolmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabusmg

    reno scenic aracım için imperium pt515 lastiği düşünüyorum. 93 lira fiyat aldım 4 adet alcam memnun kalırmıyım? kış ve yaz olarak kullanıyorum nereye kadar giderse yani dayanıklı olurmu? randuman alırmıyım?


    ben nisandan beri kullanıyorum. yaklasık 5000 km oldu sanırım... bir sıkıntı gormedim. aracım Grande Punto 1.3mjtd 75bg.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukm -- 21 Eylül 2010; 17:43:51 >
  • karda flaan çıkarmam genelde zaten arabayı ama ıslak kuru ve buz performansı nasıl acaba kullanan arkadaşlar detaylı bi açıklama yaparlarsa ona göre alalım teşekkür ettim cevaplayan arkadaşlara
  • Islak deneyimim,
    Eski lastiklerim frene basınca tekerleklerin kilitlenme anına kadar iyi tutuyordu fakat tekerlekler kilitlendiği anda araba resmen uçuşa geçiyordu. Aracım clio 1.5 dci 65 hp olmasına rağmen 1. ve 2. viteslerde gaza yüklenince pati çekiyordu.

    Starmaxx TOLERO ST330 TL 185/65/14: Islakta frene bastığımda kilitlenme noktası aşağı yukarı aynı. Fakat tekerlekler kilitlendiği andan sonra araba uçuşa geçmiyor, araç aynı ivmeyle durmaya devam ediyor. benim aracımda 1. ve 2. viteslerde pati çektirmek neredeyse imkansız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 25 Eylül 2010; 15:19:02 >
  • Arkadaşlar abim gaziantep hava savunma bataryasında askerlik yaptı F-16 skorskylerde PETLAS vardı . ama şunu söyleyim TSK yapılan anlaşma yerli malı olmasına çok özen göstermiştir. bundan bir ay önce 97 model toyota corrolla 1.6 aracımız vardı . Abim araca lastik taktırmış .Pirelli P400 Aquamile taktırmış AMAN DİKKAT BU LASTİKLER FABRİKA HATALARIYLA DOLU taktırdıktan sonra 2 ay sonra araçlar kaza yaptık
    araçla takla attık ve sonradan kasko şirketini aradım . arabayı çekiçiyle maslak atatürk sanayi gitirdiler exper inçeleme yaptı daha sonradan lastik firmaların edindiği bilgi göre bazımlastik firmaları 4 lastik incelem sonuncunda fabrika hatası dedi . daha sonradan taktırdığı lastikçiden yeni Pirelli P400 Aquamile alındı sonuc aynı Lastik alırken çook dikkat edin yoksa canınızla ödeyebilirsinz. aman dikkat
  • evet arkadaşlar önümüz kış.Meteorolojinin yaptığı açıklamaya göre karlı havalar geri geliyor.

    bu yüzden araçlarımıza kış lastiği lazım.

    Petlas hakkında ve özellikle kış lastikleri hakkında biraz daha bilgiye ihtiyaç olduğu kanısındayım.

    Yardımcı olacak arkadaşlar lütfen bu konuyla ilgilensin ki kış lastiği alacak arkadaşlara bir nebze faydamız

    dokunsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinancetinkaya

    Bazı arkadaşlar ADAC testleri filan demiş. Bu testlere asla güvenmem. Hangi firmanın maddi desteği fazlaysa onun ürünü her zaman birinci olur. Bu test raporları öyle gökten inmiş ayet değiller. Almanyanın zamanında bizim kendi elimizle kurduğumuz Gümüş motor fabrikasını batırmak için türkiyeye bedava fiyatına motor sattığını birçoklarınız bilmez.

    Karşımızdaki firma bu milleti kazıklamaya çalışan bir firma olsa size hak vereceğim, ama adamlar çalışıyor. Hatta Bugün lastikçi Petlas kendisini baya düzeltti dedi
    Bu arada yakında lastiklerimi değiştireceğim ve gidip Petlas/Starmaxx alacağım...


    dünyanın tartışmasız otomobil lideri almanlar dolayısıyla otomobil dergilerinde yapılan testlerde (genelde alman test kuruluşlarıdır) genelde birinci olan markalar alman markaları oluyor. Otomobilde de lastikte de. Mutlaka kendi ürünlerine iyi not vereceklerdir. Hele ki petlası pazarlarında rakip olarak görüyorlarsa teste bile sokmayabilirler ya da subjektif davranabilirler. almanyada yaşamış biri olarak tamam düzenliler ve kuralcılar ama çoğu zaman da subjektif olabildiklerini gördüm hatta koyu milliyetçi olanlarının çoğunlukta olduğunu da...




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.