Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
gps+gsm+wi-fi acil yardım çarşamba songün

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> gps+gsm+wi-fi acil yardım çarşamba songün Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Saraçoğlu

4 Haziran 2008; 17:20:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sitenin bu teknolojiye en uzak ,, bu konuya en cahil yeni üyesi olarak herkeze merhaba.Sizin de bilgilendirmelerinizle kısa zamanda bi pda sahibi olmak istiyorum

Öncelikle ilk yola çıkış amacım navigasyon;; yazın ankarada olacağım ve yolları çok fazla bilmediğim için kaybolma olasılığım yüksek..Onun için GPS-navigasyon şart.
Ayrıce 2. avea hattımı takabileceğim ve wireless le internete girebileceğim bi alet arıyorum.Bu olmazsa olmazlar harici çok ta fazla bişey yapmayacağım ,, ekstra yüklenenler olursa tabiki yüklenir ama en başta gps+gsm+wireless

Bunları sağlayabilecek minimum fiyat la ikinci elde ne tavsiye edersiniz? , dış görünüm çok fazla iyi olmasa da olur , arabada konsolda duracak. sahibinden de 250-300 arası modeller var ,, bunlardan kesinlikle bakmamam gereken marke veya modeller varmı?
Dünden beri araştırıp anladığım kadarıyla bu PDA larda da bilgisayar gibi parça özellikleri var (ram , işlemci vss) ,, bunların minimum hangi düzeyle olanlarına bakmalıyım?

bütçem 300-320 civarı... bluetoothlu gps cihazı için 70-80 milyon gibi bi bütrçe ayırırsak gerk kalanla ne tavsiye edersiniz??
hp nin bazı modelleri makul fiyatlı.
http://www.sahibinden.com/h_6340_wifi_gsm_bluetoothWQQaXQQ8803929WQQpXQQdisplayitem&keyword=wi-fi
http://www.sahibinden.com/imei_kayitlidir_WQQaXQQ3054472WQQpXQQdisplayitem&keyword=wi-fi

bide pda2k var ,, görünümü çok güzel ama detaylı bilgim yok
http://www.sahibinden.com/i-_mate_pda2k_sorunsuz_temiz_cihazWQQaXQQ7722001WQQpXQQdisplayitem?keyword=pda2k

anlayacağınız kafam çok karışık ve hiç bilgili değilim... herhangi bi dükkana gidip hiçbişe bilmeden kazıklanmakta istemiyorum.özetle yardımınıza ihtiyacım var.çarşambaya kadar almam lazım ,, ondan sonra tüm yaz ankarada olacağım

Saraçoğlu

4 Haziran 2008; 23:34:50 

güncel

Enistgok

5 Haziran 2008; 0:16:23 

İlk iki cihazın işlemcileri artık çok yavaş kaldı ..Hele GPS yazılımı çalıştırırken canınızı sıkar.

PDA2K ise klasiktir. Eğer temiz ise çok dayanıklı bir cihazdır. Aynı zamanda biraz iridir. ..hatta çok iridir. ama diğer iki seçenek bunun yanından bile geçemez.

GPS amaçlı kullanacaksanız çok da uzatmadan bir PND alın ..sadece arabada duracaksa siz de rahat edin ..alın bir 50-60 YTL lik telefon ..ona da avea takın. ..Hatta Bluetooth özellikli bir PND denk gelirse arabada (telefon da bluetooth özelliğine sahipse ) telefon ile uğraşmadan araç telefonu gibi kullanırsınız.

Wi-Fi işine gelince.. Ankara'da Starbucks'lardan başka yerde serbest Wi-fi zor bulursunuz.

İyi yolculuklar.

GPS-NAVIGASYON ALTBAŞLIĞI İÇİNDİR ...."ZIRNIK PAYLAŞMAM BU ZİHNİYETLE"
opxxis

5 Haziran 2008; 0:59:00 

bu soylediklerinin hepsini bulabilecegin cihaz fujitsu-siemens pocket loox t830 dur...
ama maalesef o da senin butceni bayagi asar..
o yuzden eniyisi senin temel ihtiyacin olan navigationu on planda tutacak bir PNA cihaz almandir..

to perfect way

Saraçoğlu

5 Haziran 2008; 10:52:25 

çok teşekkürler ,, o zaman pda2k üzerinde duracağız..
peki sonyerricsson p990i için ne dersiniz?

((bu arada çarşambadan itibaren 1 ay boyunca kız arkadaşın okulunda gönüllü mesai yapıcam...okulda serbest wi-fi var.o dersteyken bişelerle oyallanmam şart )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraçoğlu -- 5 Haziran 2008; 11:20:51 >

opxxis

5 Haziran 2008; 11:48:00 

kardes senin yerinde olsam pda wifilerine pek umut baglamam...
genelde laptop wifilerinin yari gucunde cekim yapiyor...
sorfunde pek eglenceli oldugunu soyleyemem...

to perfect way

Saraçoğlu

7 Haziran 2008; 0:57:42 

arkadaşlar 250 ye bitane pda2k aldım ,,, şimdi türkçe windows , tema vss yüklüyor arkadaş. ,, ama yine bişelerini öğrenemedikçe başınızı ağrıtıcam

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> gps+gsm+wi-fi acil yardım çarşamba songün Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: sunumaX Standı
SunumaX ile web sitelerimizi nasıl canlandıracağımızı ve gelen ziyaretçileri kaçırmıyacağımız hakkında bilgi ediniyoruz.
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar