Kasamda kabloların fazlalığı benimde dikkatimi çekti.Ama çok da fazla rahatzız etmiyor daha sonra iyi bir şekilde düzenleyeceğim.
700 Watt fsp power supply : 129 dolar+kdv=188 ytlye 4 taksitle novadan aldım. Cooler Master Ammo 533 case : 80 dolar+kdv =120 ytl ye de Golddan aldım.Şu an için ısı değerleri geyet iyi.
Fsp 700 watt gayet sessiz..Yük altında bile sesini duymuyorsunuz.GRID Oyunu ile 1 saat denendi.Ses yok.Orthosla 20 dk denendi yine ses yok... Kasa dış görünüş olarak iyi olamayabilir ama taşıma yönü ile gayet başarılı...Görsellik önemli değil diyenler için iyi bir kasa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stargate_0404 -- 4 Haziran 2008; 18:03:40 >
Bu kasanın görüntü olarak kötü olduğu kanısı insanlarda nasıl uyanmış anlamıyorum. Hep böyle yorumlar görüyorum. Bence kasa gayet güzel. Bu kasadan ben de almayı düşünüyorum. Hayırlı olsun
ya bu fps 700W gercek mi ? bende alicam ! gercek olup olmadigini nerden aliyoruz ben bilmedigim icin soruyorum. ona görealicam?bide bu ürünü kullanipta memnun olmayan var mı acaba?
ya bu fps 700W gercek mi ? bende alicam ! gercek olup olmadigini nerden aliyoruz ben bilmedigim icin soruyorum. ona görealicam?bide bu ürünü kullanipta memnun olmayan var mı acaba?
Ben kullanıyorum 1 gün geçmesine rağmen şimdilik süper sessiz yükte aynı ses boşta aynı ses daha ne olsun ki...İleriye dönük olarak aldım.Şimdilik memnunum.Silent soğutma...
psu nun ağır olanı makbuldür zaten ve ayrıca bugüne kadar fsp nin üzdüğü bir arkadaş duymadım,ayrıca şu an yüksek güç için en iyi fiyat sanırım 700 watt olanında...
bu arada 80 plus yazanın verimliliği %80 nin üstündedir,tabi bu belirli yüklerde sanırım; %20-%50-%80 gibi birşeydi...
Ben Ammo kullanıyorum Türkiye ye geldiği ilk zamanlarda almıştım, 2004 dü sanırım. Güzel bir kasa idi zamanında. Kaç para verip aldınız bilemiyorum lakin 80,100 dolar+kdv den aşağı değildir ki o fiyata artık Ammo dan daha iyi çok fazla seçenek var. İlerde canınızı iki şey sıkacak.
1- Kasanın sağında bulunan ses ve usb girişleri, 2- Plastik ön panelin zamanla gevşeyip uğultu yapmaya başlaması.
Kasanın taşıma kulbu gerçekten çok işlevsel bunu da zamanla çok seversiniz