Merhaba, Almayı düşündüğünüz dolap gerçekten çok güzel.Ben 5092 modelini (500LT) kullanıyorum.Çok memnunum.Alalı 6 yıl oldu hiç sorun yaşamadım.Alacaksanız yerli buzdolapları içinde Arçelik iyidir. Saygılar...
5086 vnf plus almıştım 2,5 sene önce 2000 ytlye , 2 kere buzluk kısmı bozuldu yaptılar, bugünde ne buzluk ne alt taraf soğutuyor, sizin anlıyacağınız bozuldu yine, , iyiki 4 yıl ek garanti yaptırmışım birdaha eve bişey alırken en ucuzundan alacam
bu dolapları alayom ama merzifon bir ilçe servi s yok anlayan yok ..ankara istnbulda değilimki ben
ama en güzel özelliği çok az yakıyor arçeliğe göre
Pardon ben oturduğunuz yeri bilmediğim için servis yönünü dikkate almamıştım. Durum böyleyse size Kore'dan ithal olan yukarıda linkini verdiğim Bosch'u öneririm. Bosch servisi vardır diye tahmin ediyorum, bir sorarsınız.(Siemens de aynısıdır) O da yoksa artık Altus'un 500lt bir modeli var onu öneririm. Arçelik'in yan markasıdır ve hemen hemen aynı dolap. Arçelik ile benzer parçalarla aynı fabrikada üretiliyor, servis de aynı. En azından üzerinde yazan markasına para vermemiş olursunuz.