Şimdi Ara

Digimon RPG Üyelik Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üyelik alamayanlar, almaya fırsatı olmayanlar...
    Ben oyuna girmeye kararlıyım vede gireceğim ama üyeliğim yok diyenler...

Eğer üyelik istiyorsanız

1- nickinizi
    2-şifrenizi
    3- üyelikte kullanmak istediğiniz bir e-mail adresinizi

PM aracılığıyla bildiriniz.

NOT: Eğer forumdaysam en geç 10dk içinde üyelik alabilirim. Bazen forumda olmayabiliyorum o yüzden PM atıp bekleyin.

NOT 2: Üyelik alındıktan sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz.

İtina ile Digimon RPG Üyeliği Alınır.

Lütfen gereksiz mesajlar yazmayın.Üyeliği alamayanlara yardım etmek istedim.

edit: şifre değiştirmeyi öğrendim.isteyen varsa msn den anlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 10 Haziran 2008; 17:01:40 >

• Ben Üyelik İstiyorum
  • ben istiyorum bekle ö.m atcam
  • Üyelik alımını 1 Temmuz 2008 Tarihine madar durdurmuş bulunmaktayım.Lütfen belirtilen tarihe kadar üyelik ile pm veya bu konuya mesaj atmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 15 Haziran 2008; 15:28:00 >
  • BENADAAAAAAAAAAAA
  • konu sahibi Arkadaş hayatta değil Ayrıca RPG aynı zamanda Digimon battle olarak Global olarak war ordan oyna üyelik de basit hemde ingilizce korecesi için niye bu kadar zahmete giresinki ?
  • basınız sagolsunda ben simdikini meraK EDİYORum kssn numarası isteyeni battlede war charım onda oynuyorum
  • Aynı oyun Fakat dupe Falan war ayrıca Herkez doğal olarak çok çok yüksek lvllerde Ve son itemlere kadar yapmış durumdalar battleden şaşmamanı öneriyorum sana DMO içinde mesajını gördüm sanırım yine kapandı üyelik alımı bende arkadaşa almaya çalıştım alamadım

Ama illede RPGye bi bakcam diyosan arkadaşa özel mesaj At konu sahibine belki dirilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyux89 -- 1 Temmuz 2011; 23:47:49 >
  • :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.