Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dreambox 500s

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> dreambox 500s Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alanya75

4 Haziran 2008; 15:02:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben 500 almaya karar vedim nedeni ise benim hiç bir tefferruata ihtiyacım yok benim amacım sadece samsunug 46m87 lcd tvm de normal sd yayınları şu an ki digitürk ün 9001 recevier inden daha net izlemek bunu da hdm i kablosu ile yapabileceğim yanılıyoprsam düzeltin ltf.ben bu cihazı alsam hdm i çıkışından tv ye girsem normal sd yayınları net izleyebilirmiyim.digitürk plus kullanan arkadaşların hep şikayetleri sd ler çok kötü alan bir almayan bin pişman sanırım digiden recevierden kaynaklanan bir sorun.ben 500 s ile daha net ve kayıp olmadan alabilirmiyim yoksa scart a devammı pm de atabilirsiniz bizzat deneyen ler telefonunu falan verirlerse acil yardımm

yaralı kalbimde kör bir kurşunsun,unutmam diyordun çoktan unuttun.ben senin gözünde çoktan el olmuşum ne diyeyim canın sağolsun...!!
koko69

4 Haziran 2008; 16:43:33 

Arkadaşım öncellikle Dream 500s de HDMI çıkış yok. Sadece Hatta şu an dreamin hiçbir serisinde bu olay yok. Sadece son çıkan HD 800 de DVI çıkış var. Size tavsiyem d smart HD almanızdır. Sizin için en pratik çözüm bu görünüyor. Ya da d smartın normal sd kutularında da sd sinyal kalitesi iyidir. Ama madem para harcayacaksın ve lcd var direkt d smart HD alman daha akıllıca görünüyor.

Saygılarımla
alanya75

4 Haziran 2008; 18:55:51 

quote:

Orjinalden alıntı: koko69

Arkadaşım öncellikle Dream 500s de HDMI çıkış yok. Sadece Hatta şu an dreamin hiçbir serisinde bu olay yok. Sadece son çıkan HD 800 de DVI çıkış var. Size tavsiyem d smart HD almanızdır. Sizin için en pratik çözüm bu görünüyor. Ya da d smartın normal sd kutularında da sd sinyal kalitesi iyidir. Ama madem para harcayacaksın ve lcd var direkt d smart HD alman daha akıllıca görünüyor.

teşekkürler sen öle dersen o zaman onu denemek lazım

yaralı kalbimde kör bir kurşunsun,unutmam diyordun çoktan unuttun.ben senin gözünde çoktan el olmuşum ne diyeyim canın sağolsun...!!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> dreambox 500s Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ThermalTake Shooner fansız VGA soğutucu
TT nin fansiz 0 ses VGA sogutucusu
3RSYSTEM İCEAGE
iceage isimli işlemci soğutucusunu test ediyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç