arkadaşlar ben 500 almaya karar vedim nedeni ise benim hiç bir tefferruata ihtiyacım yok benim amacım sadece samsunug 46m87 lcd tvm de normal sd yayınları şu an ki digitürk ün 9001 recevier inden daha net izlemek bunu da hdm i kablosu ile yapabileceğim yanılıyoprsam düzeltin ltf.ben bu cihazı alsam hdm i çıkışından tv ye girsem normal sd yayınları net izleyebilirmiyim.digitürk plus kullanan arkadaşların hep şikayetleri sd ler çok kötü alan bir almayan bin pişman sanırım digiden recevierden kaynaklanan bir sorun.ben 500 s ile daha net ve kayıp olmadan alabilirmiyim yoksa scart a devammı pm de atabilirsiniz bizzat deneyen ler telefonunu falan verirlerse acil yardımm
Arkadaşım öncellikle Dream 500s de HDMI çıkış yok. Sadece Hatta şu an dreamin hiçbir serisinde bu olay yok. Sadece son çıkan HD 800 de DVI çıkış var. Size tavsiyem d smart HD almanızdır. Sizin için en pratik çözüm bu görünüyor. Ya da d smartın normal sd kutularında da sd sinyal kalitesi iyidir. Ama madem para harcayacaksın ve lcd var direkt d smart HD alman daha akıllıca görünüyor.
Arkadaşım öncellikle Dream 500s de HDMI çıkış yok. Sadece Hatta şu an dreamin hiçbir serisinde bu olay yok. Sadece son çıkan HD 800 de DVI çıkış var. Size tavsiyem d smart HD almanızdır. Sizin için en pratik çözüm bu görünüyor. Ya da d smartın normal sd kutularında da sd sinyal kalitesi iyidir. Ama madem para harcayacaksın ve lcd var direkt d smart HD alman daha akıllıca görünüyor.
teşekkürler sen öle dersen o zaman onu denemek lazım