Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Format öncesi anakart bilgisi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Format öncesi anakart bilgisi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ambiante

4 Haziran 2008; 14:54:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese merhaba benim sormak istediğim bir şey var. Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat elimde hiç driver cd si yok. Aygıt yöneticisinden bütün driverleri bularak internetten indirdim. Bir tek anakartımın model tipini bulamadım o yüzden de indiremedim. Bu durumda yapmam gereken nedir?

İyi günler

freestyler_07

4 Haziran 2008; 15:04:22 

eger pc nin garantisi bitti ise kasanızı açın anakartın üstünde modeli yazar. bulamazsanız detaylı bi foto çekin buraya koyun bi göz atalım

AMD X2 4000+ 2100@3150 günlük--max 3300mhz(1.408 v) - Biostar TA690G - Veritech 1 GB DDR 667@900 mhz ( 5-5-5-15-20 2.35v) - Maxtor STM3250310AS 250 GB - GlacialPower 550W - Samsung SH-S182D - Creative Inspire M2600

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=306194
ambiante

4 Haziran 2008; 15:57:50 

hmmmm öle kolay bi işlem değilmiş demek ki ekran kartı gibi :)

peki driver kurmasam ne olur anakart için? Çünkü bilgisaayar o kadar zorda ki anlatamam ordan çıkar kasayı sök gözüm pek yemedi :)

freestyler_07

4 Haziran 2008; 18:00:39 

eger anakartın 2000-2002 yılları arasında üretilmiş ise driverleri tanır ama daha yeni ise ses sürücün,ethernet kartın çalışmayacagından ses ve internetin olmayacak

AMD X2 4000+ 2100@3150 günlük--max 3300mhz(1.408 v) - Biostar TA690G - Veritech 1 GB DDR 667@900 mhz ( 5-5-5-15-20 2.35v) - Maxtor STM3250310AS 250 GB - GlacialPower 550W - Samsung SH-S182D - Creative Inspire M2600

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=306194
StoraX

4 Haziran 2008; 18:25:27 

Anakartın driveri derken ? Sonuçta siz internetten ethernetin driverini indirdiyseniz pek sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum . Sisteme format attıktan sonra ses , görüntü ... gibi güncel driverleri indirebilirsiniz .

brkarakus

7 Haziran 2008; 10:52:26 

bence en iyi yol formatlamadan önce drivermax i kurup (internetten indirebilirsiniz) bütün sürücüleri bi klasöre yedekleyebilirsiniz..formattan sonra da o klasörü bilgisayara geri yükleyip aygıt yöneticisinden gerekli sürücüleri tanıtırsanız hiçbir problem kalmaz

"Beşiktaşlı duruşunun ne olduğunu futbolculuk döneminde sayın Seba’dan öğrendim."
"İçimizde sevinirken üzülenler oldu biz üzülürken sevinenler oldu maalesef."
"Şimdi milli ara var yönetimin görüştüklerini iddia edilen ama sorumlu kişiler tarafından bana bu toplantıya girilene kadar kesinlikle kimseyle görüşmedik diyenler şimdi görüştükleri isimlerle rahatlıkla görüşebilirler."
"Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam dediler bugüne kadar bana. Ben görevime adam gibi başladım adam gibi devam ettim ve adam gibi bitiriyorum."

Ertuğrul SAĞLAM
borealatis

7 Haziran 2008; 10:58:50 

internetten cpu-z diye program var onu indir çalıştır üstmenüden mainboard u seç oradan modeli yazar

brkarakus

7 Haziran 2008; 11:10:10 

ve anakart modeli için cpu-z kullanabilirsiniz
edit: zaten bi üstte arkadaş belirtmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkarakus -- 7 Haziran 2008; 11:09:23 >

"Beşiktaşlı duruşunun ne olduğunu futbolculuk döneminde sayın Seba’dan öğrendim."
"İçimizde sevinirken üzülenler oldu biz üzülürken sevinenler oldu maalesef."
"Şimdi milli ara var yönetimin görüştüklerini iddia edilen ama sorumlu kişiler tarafından bana bu toplantıya girilene kadar kesinlikle kimseyle görüşmedik diyenler şimdi görüştükleri isimlerle rahatlıkla görüşebilirler."
"Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam dediler bugüne kadar bana. Ben görevime adam gibi başladım adam gibi devam ettim ve adam gibi bitiriyorum."

Ertuğrul SAĞLAM
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Format öncesi anakart bilgisi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Logitech Standı
CeBIT 07 / Logitech Standı Röportaj
WEB Dersleri Blog lara giriş 1
Blog nedir? Ne işe yarar? Nasıl Kurulur? Tüm cevaplar bu seride!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar