arkadaşlar diamond için en hızlı ve en full rom hangisi yardımcı olurmusunuz ben en son 1.37.707.1 i yükledim java yok içinde daha önce 1.37.400 lü bir rom yüklemiştim java vardı ama yavaştı en yeni rom hangisi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ederim
ibb cep trafik uygulamasını çalıştırabilen varmı? gelen mesajı yükle dediğimde uygulama telefonunuz için desteklenmiyor diyor. Başka bir ayar vaya çözüm söz konusu mu ? Teşekkürler...
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur Herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur Sadıkane belki o alemde bir dildar olur Yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
ibb cep trafik uygulamasını çalıştırabilen varmı? gelen mesajı yükle dediğimde uygulama telefonunuz için desteklenmiyor diyor. Başka bir ayar vaya çözüm söz konusu mu ? Teşekkürler...
Arkadaslar yabancı sitelerden siparis versem tr ye gonderimde bir sorun olur mu? gumruk felan? mesela https://www.clove.co.uk
Arkadaşım kesınlıkle dışardan internet yolu ile almayın cunku gümrük müsteşarlığının bu konuda cıkarttıgı yönetmelık var.Gümrüge takılır malınız ve cok uğraşır vede telefonun bır mıslı gmruk ödersınız.Varsa dısarda bır tanıdıgınız onunla getırtın...