Vodafone nun Agustos 15 gibi iphone u piyasaya surecegine dair bazi saibeli dedikodular da var. Eger Diamond u geciktirirlerse, TR de iphone ile rekabet cok aci olur cunku cogu kimse TR de zaten telefonun ozellikleri ile degil nasil bir havasi olduguyla ilgileniyor. Tabii birde ilk urunu cikaran kazanir cunku zamanimizda sohret en onemli sey ilk hangisi yayginlasirsa satista lider o olur ve hep o kalir.
Aynen.
iPhone baya 1 müşteri çekecek. Ekranı ve Apple adı olayı bitiriyo genel düşünce olarak.
Evet gercek payı var Türkıye'nın telefon konusunda tavrından dolayı ancak gsmarenanın yaptığı anket verileride cok şeyi özetlıyor...
APPLE İPHONE 3G
Design 7.6 Features 7.3 Performance 7.4 Votes: 5259 Hits: 438533
HTC TOUCH DIAMOND
Design 8.6 Features 8.4 Performance 8.4 Votes:4928 Hits:693005
Evet gercek payı var Türkıye'nın telefon konusunda tavrından dolayı ancak gsmarenanın yaptığı anket verileride cok şeyi özetlıyor...
APPLE İPHONE 3G
Design 7.6 Features 7.3 Performance 7.4 Votes: 5259 Hits: 438533
HTC TOUCH DIAMOND
Design 8.6 Features 8.4 Performance 8.4 Votes:4928 Hits:693005
Kagit uzerinde ve donanimsal olarak Diamond un ustunlugu bence (iPhone un muhtesem Multitouch ekrani haric) tartisma goturmez (sahsen bende Diamond, Pro veya X1 i cok begeniyorum (ucude ayni platform uzerine kurulu oldugundan anakart,Cpu, Kamera vs vs. ve ayni fabrikada uretildiginden bence ayni telefonun uc ayri hali oluyorlar)) . Ama birde realite var o web sitesi "Hit" leri ve Oylamalari ne yazik ki satis rakkamlarina hicte yansimiyor. Diamond a o oyu verenlerin cogu Diamond yerine İphone u tercih ediyor ki su andaki durum bunu gosteriyor.
Eger Tr de garantili Diamond satisa cikarsa ilk diamond alacagim yok iPhone cikarsa iPhone. X1 kasimdan once cikmayacagi icin Avrupa da Tr de artik seneye cikar onu direkt bekleme listemden sildim. Enayi gibi bekleyemem sahsen, ilk cikan piyasada TR ye beni ve baska bircok musteriyi kazanacaktir bence.
@ Reis-i Eagles
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 30 Haziran 2008; 20:13:04 >
Arkadaşım tabiki tercih meselesı.Eylül 2007 den ıtıbaren bu ayın 25 ıne kadar iPhone'nın 8 ve 16 GB lığını kullandım.Ve en uzun sürelı kullandığım telefondur 3 ayda sıkılır nokıa tercıhlı olarak en üst modelını kullanırdım.Elımde n95 8 gb varken iPhone aldım.Benı bezdıren bır proğram yükledıgınızde eger bır başka proğram ıle cakışırsa sıl baştan restore ye gıdıyorsunuz.Meraklı olmam nedenıyle belkıde 15 kez restore yaptım paralı vıdeo kullanımı ıcın program satın aldım vs..Bunlar benı acıkcası yıldırdı haa..Kullanımı cok rahat ancak ben her proğram yukledıgımde acaba reset attıktan sonra yıne o meshur elma ekranda kalıp duracakmı dıye kaygı yaşadım en azından htc dıamond da bunları yasamıyorum..Bundan da oldukca memnunum..Saygılar...
Sevgili Arkadaşım aslında bu işlerin uzmanı değilim.ama senin için İGO 8 i rapd e ekledim.aşağıdaki linkte bulabilirsin.noktaları sil bu arada.içinde türkiye 8 haritası türkce ses 3 boyut hepsi var.yapacağın çok basit.Activesync ile diamond ı eşleştirip internal storege kartının içine vermiş olduğum dosyayı yüklüyorsun.İndirdiğin dosyadan rarı aç.sonra içinden igo 8 çıkacak.sonra onun içinden 2577 ve igo8 çıkacak.2577 nin içine gir.autorun yazan dosyaya tıkla.ekrana evet hayır diyeceğin igo açılmış oluyor.sonra yönergeleri takip et.igo diamond ında.hayırlı olsun.
İGO durumunu yukarıda basit gibi görünsede anlattım.İndireceğiniz yeride verdim.Uyguladınızdamı olmadı.Yoksa anlatmamımı anlamadınız....İGO yu kurduktan sonra nasıl kullanacağınız sa problem işte onuda kurcalayarak derim.Ama kurmak kolay
İGO durumunu yukarıda basit gibi görünsede anlattım.İndireceğiniz yeride verdim.Uyguladınızdamı olmadı.Yoksa anlatmamımı anlamadınız....İGO yu kurduktan sonra nasıl kullanacağınız sa problem işte onuda kurcalayarak derim.Ama kurmak kolay
Arkadaşım kurdum ancak 2577 ıcı boş acaba neden ?bu konuda yardımcı olurmusunuz?
ellerine sağlık dostum şimdi indiriyorum umarım şifre falan istemez bu arada atmış olduğun son versiyonmu ? ilaç falan gerekiyormu
tekrar teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: selectra
Sevgili Arkadaşım aslında bu işlerin uzmanı değilim.ama senin için İGO 8 i rapd e ekledim.aşağıdaki linkte bulabilirsin.noktaları sil bu arada.içinde türkiye 8 haritası türkce ses 3 boyut hepsi var.yapacağın çok basit.Activesync ile diamond ı eşleştirip internal storege kartının içine vermiş olduğum dosyayı yüklüyorsun.İndirdiğin dosyadan rarı aç.sonra içinden igo 8 çıkacak.sonra onun içinden 2577 ve igo8 çıkacak.2577 nin içine gir.autorun yazan dosyaya tıkla.ekrana evet hayır diyeceğin igo açılmış oluyor.sonra yönergeleri takip et.igo diamond ında.hayırlı olsun.