Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC TOUCH DIAMOND GELDİ !!! İnceleme, sorular, cevaplar... !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: macellanus
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC TOUCH DIAMOND GELDİ !!! İnceleme, sorular, cevaplar... !!! Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DOBERDEN

30 Haziran 2008; 18:01:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ozzturkgem

Vodafone nun Agustos 15 gibi iphone u piyasaya surecegine dair bazi saibeli dedikodular da var. Eger Diamond u geciktirirlerse, TR de iphone ile rekabet cok aci olur cunku cogu kimse TR de zaten telefonun ozellikleri ile degil nasil bir havasi olduguyla ilgileniyor. Tabii birde ilk urunu cikaran kazanir cunku zamanimizda sohret en onemli sey ilk hangisi yayginlasirsa satista lider o olur ve hep o kalir.

Aynen.

iPhone baya 1 müşteri çekecek. Ekranı ve Apple adı olayı bitiriyo genel düşünce olarak.

Evet gercek payı var Türkıye'nın telefon konusunda tavrından dolayı ancak gsmarenanın yaptığı anket verileride cok şeyi özetlıyor...

APPLE İPHONE 3G

Design
7.6 Features
7.3 Performance
7.4 Votes: 5259 Hits: 438533

HTC TOUCH DIAMOND

Design
8.6
Features
8.4
Performance
8.4
Votes:4928 Hits:693005

PLOVDİV....2007-
gti206

30 Haziran 2008; 19:12:17 

arkadaşlar igo yada garmin hangisi güzelse birisi şu yuklemeyi anlatsında bizde gps olayına adım atalım sabırsızlıkla bekliyoz

birçok yerde linkler falan var ama en sağlıklı bilginin buradan geleceğini düşünerek bekliyorum

teşekkürler

ozzturkgem

30 Haziran 2008; 20:05:10 

quote:

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

Evet gercek payı var Türkıye'nın telefon konusunda tavrından dolayı ancak gsmarenanın yaptığı anket verileride cok şeyi özetlıyor...

APPLE İPHONE 3G

Design
7.6 Features
7.3 Performance
7.4 Votes: 5259 Hits: 438533

HTC TOUCH DIAMOND

Design
8.6
Features
8.4
Performance
8.4
Votes:4928 Hits:693005

Kagit uzerinde ve donanimsal olarak Diamond un ustunlugu bence (iPhone un muhtesem Multitouch ekrani haric) tartisma goturmez (sahsen bende Diamond, Pro veya X1 i cok begeniyorum (ucude ayni platform uzerine kurulu oldugundan anakart,Cpu, Kamera vs vs. ve ayni fabrikada uretildiginden bence ayni telefonun uc ayri hali oluyorlar)) . Ama birde realite var o web sitesi "Hit" leri ve Oylamalari ne yazik ki satis rakkamlarina hicte yansimiyor. Diamond a o oyu verenlerin cogu Diamond yerine İphone u tercih ediyor ki su andaki durum bunu gosteriyor.

Eger Tr de garantili Diamond satisa cikarsa ilk diamond alacagim yok iPhone cikarsa iPhone. X1 kasimdan once cikmayacagi icin Avrupa da Tr de artik seneye cikar onu direkt bekleme listemden sildim. Enayi gibi bekleyemem sahsen, ilk cikan piyasada TR ye beni ve baska bircok musteriyi kazanacaktir bence.

@ Reis-i Eagles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 30 Haziran 2008; 20:13:04 >

DOBERDEN

30 Haziran 2008; 20:20:55 

Arkadaşım tabiki tercih meselesı.Eylül 2007 den ıtıbaren bu ayın 25 ıne kadar iPhone'nın 8 ve 16 GB lığını kullandım.Ve en uzun sürelı kullandığım telefondur 3 ayda sıkılır nokıa tercıhlı olarak en üst modelını kullanırdım.Elımde n95 8 gb varken iPhone aldım.Benı bezdıren bır proğram yükledıgınızde eger bır başka proğram ıle cakışırsa sıl baştan restore ye gıdıyorsunuz.Meraklı olmam nedenıyle belkıde 15 kez restore yaptım paralı vıdeo kullanımı ıcın program satın aldım vs..Bunlar benı acıkcası yıldırdı haa..Kullanımı cok rahat ancak ben her proğram yukledıgımde acaba reset attıktan sonra yıne o meshur elma ekranda kalıp duracakmı dıye kaygı yaşadım en azından htc dıamond da bunları yasamıyorum..Bundan da oldukca memnunum..Saygılar...

PLOVDİV....2007-
fettuccine

30 Haziran 2008; 22:44:22 

bıraz daha bekleyıp htc ıle iphone tr pazarındakı yerıne bakmak lazım acele ıle karar vermemek lazım...

==>FETTUCCİNE<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
DOBERDEN

1 Temmuz 2008; 11:14:36 

Güncelleme üstadımız REASON arkadaşımızı epeydır aramızda göremıyoruz.Dilerim olumsuz bir durum yoktur...

PLOVDİV....2007-
selectra

1 Temmuz 2008; 11:33:44 

Sevgili Arkadaşım aslında bu işlerin uzmanı değilim.ama senin için İGO 8 i rapd e ekledim.aşağıdaki linkte bulabilirsin.noktaları sil bu arada.içinde türkiye 8 haritası türkce ses 3 boyut hepsi var.yapacağın çok basit.Activesync ile diamond ı eşleştirip internal storege kartının içine vermiş olduğum dosyayı yüklüyorsun.İndirdiğin dosyadan rarı aç.sonra içinden igo 8 çıkacak.sonra onun içinden 2577 ve igo8 çıkacak.2577 nin içine gir.autorun yazan dosyaya tıkla.ekrana evet hayır diyeceğin igo açılmış oluyor.sonra yönergeleri takip et.igo diamond ında.hayırlı olsun.

http://rapid...share.com/files/126258753/iGO8.rar.html

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

arkadaşlar igo yada garmin hangisi güzelse birisi şu yuklemeyi anlatsında bizde gps olayına adım atalım sabırsızlıkla bekliyoz

birçok yerde linkler falan var ama en sağlıklı bilginin buradan geleceğini düşünerek bekliyorum

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selectra -- 1 Temmuz 2008; 11:34:12 >

psikoteknik

1 Temmuz 2008; 11:39:03 

REASON ustanın en son mesajı:
MÜJDELİ HABERİ DUYURMAK BANA DÜŞTÜ....

iGO8 Artık Diamond ile çalışıyor...

GPS incelemesini hep beklettim.. Çünkü iGO'yu bekliyordum.. Sonunda oldu.. Yakında inceleme başlığında gelişmeleri takip edebilirsiniz...

şeklindeydi.
özlemle bekliyoruz.

quote:

Güncelleme üstadımız REASON arkadaşımızı epeydır aramızda göremıyoruz.Dilerim olumsuz bir durum yoktur...

DOBERDEN

1 Temmuz 2008; 12:29:05 

quote:

Orjinalden alıntı: psikoteknik

REASON ustanın en son mesajı:
MÜJDELİ HABERİ DUYURMAK BANA DÜŞTÜ....

iGO8 Artık Diamond ile çalışıyor...

GPS incelemesini hep beklettim.. Çünkü iGO'yu bekliyordum.. Sonunda oldu.. Yakında inceleme başlığında gelişmeleri takip edebilirsiniz...

şeklindeydi.
özlemle bekliyoruz.

quote:

Selam şu meşhur İGO olayını cözemedım hala nasıl yüklenıyor..Nasıl calıştırılıyor..Umarım bu konuda detaylı bır paylaşım gercekleşır...

PLOVDİV....2007-
selectra

1 Temmuz 2008; 12:40:01 

İGO durumunu yukarıda basit gibi görünsede anlattım.İndireceğiniz yeride verdim.Uyguladınızdamı olmadı.Yoksa anlatmamımı anlamadınız....İGO yu kurduktan sonra nasıl kullanacağınız sa problem işte onuda kurcalayarak derim.Ama kurmak kolay

DOBERDEN

1 Temmuz 2008; 12:49:26 

Evet yukarda vermısınız dıkkat etmedım.Sımdı ındırdım..Kuramadım henuz sifre ıstıyor onu görmüştüm ama tam hatırlamıyorum sız bılıyormusunuz?

PLOVDİV....2007-
selectra

1 Temmuz 2008; 13:12:39 

bende şifre istemedi.rar dosyasından çıkarırkenmi şifre istiyor.bende şifre koymadım.önce bilgisayarda rar dan çıkarıp attınızmı.direkt rarlı attınız.kurarken benden şifre istemedi.

quote:

Evet yukarda vermısınız dıkkat etmedım.Sımdı ındırdım..Kuramadım henuz sifre ıstıyor onu görmüştüm ama tam hatırlamıyorum sız bılıyormusunuz?

DOBERDEN

1 Temmuz 2008; 13:13:12 

quote:

Orjinalden alıntı: selectra

İGO durumunu yukarıda basit gibi görünsede anlattım.İndireceğiniz yeride verdim.Uyguladınızdamı olmadı.Yoksa anlatmamımı anlamadınız....İGO yu kurduktan sonra nasıl kullanacağınız sa problem işte onuda kurcalayarak derim.Ama kurmak kolay

Arkadaşım kurdum ancak 2577 ıcı boş acaba neden ?bu konuda yardımcı olurmusunuz?

PLOVDİV....2007-
gti206

1 Temmuz 2008; 13:26:30 

ellerine sağlık dostum şimdi indiriyorum umarım şifre falan istemez bu arada atmış olduğun son versiyonmu ? ilaç falan gerekiyormu

tekrar teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: selectra

Sevgili Arkadaşım aslında bu işlerin uzmanı değilim.ama senin için İGO 8 i rapd e ekledim.aşağıdaki linkte bulabilirsin.noktaları sil bu arada.içinde türkiye 8 haritası türkce ses 3 boyut hepsi var.yapacağın çok basit.Activesync ile diamond ı eşleştirip internal storege kartının içine vermiş olduğum dosyayı yüklüyorsun.İndirdiğin dosyadan rarı aç.sonra içinden igo 8 çıkacak.sonra onun içinden 2577 ve igo8 çıkacak.2577 nin içine gir.autorun yazan dosyaya tıkla.ekrana evet hayır diyeceğin igo açılmış oluyor.sonra yönergeleri takip et.igo diamond ında.hayırlı olsun.

http://rapid...share.com/files/126258753/iGO8.rar.html

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

teşekkürler

gti206

1 Temmuz 2008; 13:45:26