herkeze selam ben bu tür ppc lerde yeniyim htc diamond la başladım bu söylediklerinizin hepsini yaptım 1035 yaptım başka bir dil oldu 1055 yaptım yine başka bir dil oldu türkçe bir türlü yapamıyorum herşey tamam bir tek dil problemi kaldı 3d flo çalışıyor ama dili acayipğbirşey yardımcı olurmusunuz lütfen
Registery editorun gerekli alana ulastiktan sonra sag tarafta olan base basliginin altindaki dec sutunu seciliyse.. 1000 ile baslayan serileri degistirmelisin. Ben sahsen base altindaki hex`i isaretledim ve sol taraftaki Dword Data kismini 041F olarak degistirdim.. Hex sutununa yapilan girise gore dec degerini kendi veriyor. Birde boyle denermisiniz.
kardeş telefonu kapadım açtım dondu kaldı start yazısı çıkıyor üstte solda o kadar başka hiçbirşey yapamıyorum şimdi ne yapıcam yardım edermisin 1 sayfada bahsedilen ana sıfırlamayıda yapıyorum kapanıyor açılıyor aynı şekilde kalıyor resette atamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reha15 -- 25 Haziran 2008; 18:17:35 >
* Registry değişikliklerinin etkili olması için kapatıp açalım...
Arkadaşlar bir seneye yakındır bu forumu takip ediyorum. Ve en son diamondda karar kıldım ve amerikadan bi yakınım getirdi. Kayıt işlemini de yaptırdım. 1 gündür kullanıorum diamondı :) Reason arkadaşımıza yukarıdaki performans arttırıcı formül ile ilgili bi sorum olacak. "File system cache size" değerini " 327678 " yapılacak demişsn. Ya ben dediğin yere girdiğimde auto 32 kb 8mba kadar gidiyor ve elle giremiorum. Onu nasıl yapacam? Sanırım birşeyi kaçırıorum.
Tel hakkındaki görüşlerime gelince çook çok güzel bi alet. Ben yeni bir pda kullanıcısıyım. Alışmaya çalışıorum. Touch özelliğine alıştım baya. Baya memnunum yani. Tek sorunu benim gözlemlediğim çok ısınıyor makina. Onun dışında ses kamera, telefonun kendine has özellikleri, radyosu gerçekten oldukça ii.
merhaba, mecerkn arkadaşım aynı şey bendede olmuştu Performances " kısmındaki "File system cache size" değerini " 327678 yapamıyorsunuz onu 8mb yapın.Cache belleği arttırmak için; "HKLM\System\Storagemanager\Fatfs" klasörünü açalım ve "Cachesize" değerini "32768" olarak değiştirelim... bunu yaptıgınızda zaten o deger oraya otomatik olarak geçiyor.sakın farklı deger girmeyin yazılanlardan başka ben girmiştim ,makine kilitlendi hard reset atmak zorunda kaldım.demek istedigim 32768 yerine 327678 sakın girmeyin :)
merhaba arkadaşlar.benim kafam bu arada bu rom yükseltilmeleri konusunda acaip karıştı.hangi rom yükseltilmesini yapmalıyım?bagamyanaleks arkadaşın anlattıgı gibi 1.37.405.1 emi yükseltmeliyiz?knuckles isimli arkadaş ben 1.37.707 ye yüksellttim diyor gerçi o romu nerde bulabiliriz bilmiyorum, bulursak onamı yükseltmeliyiz?birde 1.37.456.2 ortadogu romu çıktı onamı yükseltmeliyim?anlamadıgım bir şey var rom updatelerinden sonra gps e birşeymi oluyor?bir kaç arkadaş sormuş gps kurulumu nasıl yapılıyor diye rom updateinden sonra.gps kurulumumu yapmak gerekiyor? ben ilk diamondu eilme aldıgımda hiç öyle bişey yapmadım.şu an garmin kullanıyorum gayet başarılı .ama reason arkadaş gibi bende igo yu seviyorum.çok mutlu oldum i go için.eski telefonum touch cruiseda igo 2006 plus kullanıyordum muhteşemdi ,igo 8 nasıldır bilmiyorum, 3 boyutlu makineyi zorlarmı bilmiyorum ama iyi olacagını düşünüyorum.igo 8 i rom uptadetinden sonra mı yüklemeliyim?rom konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.teşekkürler bilgi paylaşımlarınız ve yardımlarınız için.bu arada maça çok az kaldı sonsuz başarılar türkiyem:)
Arkadaşlar 1.37 Ası rom u yükleyın kendı otomatık ayarları yapıyor.Resco Registry den de MUI den degerı 1033 ten 1055 cevırın telefonu kapatıp acın arayüz Türkce tamamdır...
arkadaşlar tüm romları denedim ama en iyisi ortadoğu için olan 1.37.456.2 gibi geldi bana .pil tüketimide acayip azaldı akşam oldumu %40 kalıyor yoğun kullanıma rağmen.Birde google map aşırı pil tüketiyor bilginiz olsun.
slm arkadaşlar.activesync yi nihayet diamond a tanıttım.lakin sıkıntı bitmek bilmiyor. 1- Türkce ayarlarını yapıyorum.1055 -041F lakin başka bir dil oluyor. 2-Ekranımda ilk açılışta hata veren bir yazı çıkıyor.RKbdInit.exe hatası. 3.Room abdate yaparken en sonunda error veriyor. 4-Resco registry nin içinde HKLM nerdedir açıkcası onuda bulamadım.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selectra -- 26 Haziran 2008; 11:32:14 >
arkadaslar rom ayarı tamam. anlaşıkldı.. bu arada rom update edince telefon garantiden çıkıyomus dımı? şimdi GARMİN için yardım gerekli. garminde sis. dosyası olmuyormuş. bende N95 için garmin var ama diamond için yok. peki nerden nasıl yükleriz. PDA İÇİN garmini??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazobakan -- 26 Haziran 2008; 11:40:59 >
Selectra arkadaşım önce telefonu cd ıle yanında verılen telefonun PC ye tanıt sonra 1.37.Asıa Rom u ındır google den arat cıkar sıteler onradan ındır.Ve senkronıze edıldıkten sonra ındırdıgın rom un setup unu calıştır otomatık acılacak ve fotolu olarak sıze ekrana gelecektır.Reason arkadasın ıkı sahıfe once fotolu acıklamasını takıp ederek rom u yukle..Sonra elınde yoksa RESCO REGISTRY google den yıne arat ve onuda ındır setup unu ac zaten otomatık telefon görecek ve yuklenecektır.Sonra telefondan programların tumunden RESCORE UPDATE kısmına gır ordanda degısık programlar var onalarıda telefonda ındır.RESCO REGISTRY den HKEY_CURRENT_USER e gel tıkla seceneklerden MUI ye gel onuda tıkla CURLANG kısmını burdan tıkladıgınzıda 1033 veya 35 cıkar rom unuza göre bunu 10055 yap cık programdan telefonu kapat ac artık telefonunuzun ara bırımlerı tam türkcedır...