Touch flo ile sadece baslik ve bir kac satir okuyabiliyorsun mailin tamamini okumak icin normal windows mobile penceresinden acman gerekiyor. silmek icinde windows mobile inbox undan kalem veya parmak ile secim yaparak silebiliyorsun.
Yabancı forumlarda HTC'nin ağzından yapılan açıklamaya göre şu an satılanlar sadece uzakdoğu için yapılan ürünler ve grey market ürünleri. Hatta İngiliz expansys.com da bile satılan Diamond'ların İngiltere için üretilmediğini onların sadece ithalat olduğu belirtiliyor. Yani İngiltere için değilmiş. (Hatta buna benzer bir olayı 2005 yılında HP ile yaşamışlar ve AB yasaları çerçevesinde 200.000 pound ceza ödemişler.) Şu an ingiltere'de bu siteden alanlar telefonları HTC ye kayıt ettiremiyormuş ve bazıları iade ediyormuş. Ayrıca HTC nin açıklamasına göre sitenin fiyatları Avrupa için ayarlanan fiyatlardan % 10 pahalıymış.
Ama şu an fabrika Avrupa için olan ürünleri üretiyor ve yakın zamanda sevkiyata başlayacakmış.
Acelesi olmayan arkadaşların bekleyip, Avrupa için üretilen modellerden daha uygun alabileceği düşüncesindeyim. Ne de olsa şu an telefon piyasada az ve bu sebeple fiyatı da yüksek. Arz talep meselesi yani.
Yalnız bu testteki Graphic index hakkında şöyle bir durum var.. SPB benchmark henüz Diamond'un içindeki 3D Hızlandırıcılı grafik çipi ve sürücüsünü test edemiyor... Bu nedenle böyle bir sonuç çıkmış.. Yoksa Touch Cruise kullanmışlığı olan birisi olarak video performansları arasında kat kat fark olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Haziran 2008; 22:26:14 >
Yabancı forumlarda HTC'nin ağzından yapılan açıklamaya göre şu an satılanlar sadece uzakdoğu için yapılan ürünler ve grey market ürünleri. Hatta İngiliz expansys.com da bile satılan Diamond'ların İngiltere için üretilmediğini onların sadece ithalat olduğu belirtiliyor. Yani İngiltere için değilmiş. (Hatta buna benzer bir olayı 2005 yılında HP ile yaşamışlar ve AB yasaları çerçevesinde 200.000 pound ceza ödemişler.) Şu an ingiltere'de bu siteden alanlar telefonları HTC ye kayıt ettiremiyormuş ve bazıları iade ediyormuş. Ayrıca HTC nin açıklamasına göre sitenin fiyatları Avrupa için ayarlanan fiyatlardan % 10 pahalıymış.
Ama şu an fabrika Avrupa için olan ürünleri üretiyor ve yakın zamanda sevkiyata başlayacakmış.
Acelesi olmayan arkadaşların bekleyip, Avrupa için üretilen modellerden daha uygun alabileceği düşüncesindeyim. Ne de olsa şu an telefon piyasada az ve bu sebeple fiyatı da yüksek. Arz talep meselesi yani.
Yazdıkların doğru... Ancak bizim elimizdeki cihazların şu anda üretilenlerden donanımsal olarak bir farkı olmadığından tek mevzu yeni çıkan cihazların Rom'larını bizim cihazlara yüklemek kalıyor..
Şu anda bunun incelemesini yapıyorum.. Son çıkan Rom'lardan birini bugün yüklemeyi düşünüyordum.. Bende 1.34 Rom var.. Şu sıralar 1.35 yüklenebilir hale geldi.. Tam bu akşam yükleyecektim ki 10 haziran tarihli 1.37 Rom çıktı.. 1.35'i yükleyenler bile arabirimin çok çok farklı ve hızlı çalıştığını yazıyorlar.. Ama hergün yeni bir Rom çıktığından birkaç gün beklemeye karar verdim..
Birkaç gün daha bekleyeyim... Bakalım asıl o zaman incelemeyi yeniden elden geçirmem gerekecek galiba
Herşey bir yana ben bu cihazı seviyorum yaww..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Haziran 2008; 22:36:27 >
Arkadaşlar benim kafama takılan bir konu var? www.istanbulmobile.com sitesi temmuzda stoklarda diyor. Ürün geldiği zaman sadece bu sitedenmi satılcak yoksa diğer alışveriş sitelerinde de satılcakmı. Sonuçta bildiğim kadarıyla ürünü türkiyeye getiren k.v.k
Arkadaşlar benim kafama takılan bir konu var? www.istanbulmobile.com sitesi temmuzda stoklarda diyor. Ürün geldiği zaman sadece bu sitedenmi satılcak yoksa diğer alışveriş sitelerinde de satılcakmı. Sonuçta bildiğim kadarıyla ürünü türkiyeye getiren k.v.k
Bugün yanıt geldi KVK dan.
Değerli Müşterimiz,
Bilgisini istemiş olduğunuz ürünün Temmuz ayı içerisinde stokalra girmesi beklenmektedir. Web sitemizde www.kvk.com bulunan "cep telefonları" linkinden ürünlerle ilgili stok takibi yapabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla kvk sadece Turkcell operatöründe çalışmasına izin veriyor sattığı cihazların.Fakat istanbulmobile veya acilpda tüm operatörlerde çalışabilir cihazlar satıyorlar yani kilitsiz.Alacaklar kesin bir öğrensinler sonra hayal kırıklığı olmasın.İyi geceler...
|| İntel C2D E6750 2.66 @ 3.4 (Gunluk) || Asus P5KE-WiFi App. || Kingston 1133MhZ Bellek 1GB*2 Dual 5-5-5-15 || Asus 8800GTS 640Mb 320BiT 513/792 o/c @670/980 ||2X 250Gb Seagate 7200.10 Ncq Sata2 16Mb Raid(0)|| Lg DvD Rw Sata || Fsp Epsilon 600W PsU || ThermalTake Armor Gümüş Alüminyum Kasa || Zalman9700led Cpu Cooler || Creative Audigy2 NX Ses Kartı || Samsung 920NW 19" || 3DMark06 {12391@1440-900} - Superpi 1M {15,00 sn} || CowonA2 30Gb || Htc TyTn II ||
Bildiğim kadarıyla kvk sadece Turkcell operatöründe çalışmasına izin veriyor sattığı cihazların.Fakat istanbulmobile veya acilpda tüm operatörlerde çalışabilir cihazlar satıyorlar yani kilitsiz.Alacaklar kesin bir öğrensinler sonra hayal kırıklığı olmasın.İyi geceler...
Bilgilendirdiğin için sağol..Umarım tüm operatörlerde çalışır cihaz.. Olmadı bu alet için turkcell hatta geçilir artık