Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC TOUCH DIAMOND GELDİ !!! İnceleme, sorular, cevaplar... !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ercueren
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC TOUCH DIAMOND GELDİ !!! İnceleme, sorular, cevaplar... !!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 10:28:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

10 numara cihaza 10 numara inceleme olmuş. Gerçekten elinize kolunuza sağlık.

Cihaz zaten kendine insanı bağlayan bir yapıya sahip. İncelemeyi okuyunca insandaki bu bağ daha bi kuvvetleniyor gerçekten

Fotoğraf örnekleri çok güzeller. Biraz daha fazla fotoğraf çekip orjinal hallerini verebilir misiniz mümkünse

...
slicer1

8 Haziran 2008; 12:33:33 

http://acilpda.com/diamond.html

temmuz da stoklara giriyormuş öön sipariş alıyorlar.
Güvenilir mi bu site?
Kayıtlı olacak hemde...

tıklama başına para kazanın
Master karta ödeme alın
türkçe yardım alabileceğiniz forum
octaine

8 Haziran 2008; 12:37:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

http://www.engadgetmobile.com/2008/06/08/htc-touch-diamond-hands-on-up-close-and-personal-this-time/

reis verdigin inceleme cok taze galiba diamondun ekranında portugal 2 -0 turkey yazio

Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, GALATASARAY sevgisi, sürecek sonsuza dek...

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

Nokia N82 - 8 gb Sandisk Micro SDHC - Creative ep630 - Apple iPod Touch 32 gb - Sennheiser Px100
Eski Nick: ULUC
bynedim

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 12:58:23 

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Bir de deşifre olmayı kabul eden birinin portre fotoğrafını çekebilirseniz tam olarak kamera kalitesi kafamızda belirginleşicek..

Ayrıca kamera ayarları nedir?.. iPhone'daki tek otomatik modun aksine ayarları varsa makro, gün ışığı beyaz dengesi vs gibi, yazabilirseniz sevinirim..

Bahsettiğim kamera ayarları kapsamlı olmasa da mevcutmuş sanırım internetten bulduğum resimlerin gösterdiği kadarı ile..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
gtatarlar

8 Haziran 2008; 13:03:31 

quote:

Orjinalden alıntı: octaine

quote:

http://www.engadgetmobile.com/2008/06/08/htc-touch-diamond-hands-on-up-close-and-personal-this-time/

reis verdigin inceleme cok taze galiba diamondun ekranında portugal 2 -0 turkey yazio

Bravo valla ya ne göz varmış sende

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 14:39:08 

http://www.phonemag.com/htc-touch-diamond-unboxing-first-impressions-063095.php

Yüklü miktarda fotoğraf.

...
BAĞATUR

8 Haziran 2008; 15:28:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Reason

quote:

Orjinalden alıntı: BAĞATUR

quote:

http://www.engadget.com/2008/06/06/htc-touch-diamond-boot-video-for-your-eyes-only/

HTC yapacağını yaptı, Sony'den de bekliyoruz böyle bir sürpriz , hayırlısı olsun bakalım

Sony için Xperia X1 HTC tarafından üretiliyor

Yok hocam ben Sony'den bekliyorum
drcrunch

8 Haziran 2008; 16:28:50 

merhaba ,reason arkadaş çok teşekkürler inceleme ve program yardımların için.coreplayer sanırım orda sorunlu. http://r a p i d s h a r e .c o m/files/11995531...Pre.Regged.cab böyle bir adresten indirilebilir, indirmek isteyen arkadaşlar.rescoexplorer içinse şifre programını çalıştırmayı beceremedim :)ama program çalışıyor.performans tiyoların muhteşemdi makine kesinlikle çok daha iyi oldu. ekranın cevabı konusunda katılıyorum touch cruise kesinlikle daha iyi idi.core player video ayarlarını bulamadım directdraw yapmak için ama yinede zaten bu ayarları yapmadan muhteşem oynattı ,görüntü kalitesi de muhteşem.vga böyle bişeymiş demekki.gps konusunda yorumlarını bekliyorum sabırsızlıkla.garmin kullanıyorum benimkisinde ,güzel bence ama yinede i-goyu tercih ederim umarım i-goyu çalıştırmanın bir yolu bulunur.diamondu hergeçen gün biraz daha seviyorum arkadaşlar.hepinize tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drcrunch -- 8 Haziran 2008; 16:27:58 >

Reason

8 Haziran 2008; 17:47:24 

quote:

Orjinalden alıntı: drcrunch

merhaba ,reason arkadaş çok teşekkürler inceleme ve program yardımların için.coreplayer sanırım orda sorunlu. http://r a p i d s h a r e .c o m/files/11995531...Pre.Regged.cab böyle bir adresten indirilebilir, indirmek isteyen arkadaşlar.rescoexplorer içinse şifre programını çalıştırmayı beceremedim :)ama program çalışıyor.performans tiyoların muhteşemdi makine kesinlikle çok daha iyi oldu. ekranın cevabı konusunda katılıyorum touch cruise kesinlikle daha iyi idi.core player video ayarlarını bulamadım directdraw yapmak için ama yinede zaten bu ayarları yapmadan muhteşem oynattı ,görüntü kalitesi de muhteşem.vga böyle bişeymiş demekki.gps konusunda yorumlarını bekliyorum sabırsızlıkla.garmin kullanıyorum benimkisinde ,güzel bence ama yinede i-goyu tercih ederim umarım i-goyu çalıştırmanın bir yolu bulunur.diamondu hergeçen gün biraz daha seviyorum arkadaşlar.hepinize tavsiye ederim

CorePlayer'ı yeniden upload edicem.. Uygun bir yere..

Resco'nun register'i için cihaza verdiğin "Owner Name" 'i ilaç proğramına yazıyorsun o da sana uygun serial'i veriyor.. yanlış hatırlamıyorsam..

CorePlayer direct3d ayarını Tools----Preferences---video----video output'dan yapıyorsun....

IGO'nun çözümü çok yakında olacak diye tahmin ediyorum.. Ama Türkiye için Garmin ve iGO aynı haritaları kullanıyorlar.. Ama arabiirim tercih meselesi tabii..

Testlerini bitirdikten sonra yine cihazı uçuracak birkaç performans tiyosu daha vereceğim

Bir gün kendi şirketim ve kendi markam olacak !!!
bynedim

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 19:29:27 

Reason bu tip WM kullanan cihazlardan soğuma sebebim olan GSM eksiklikleri konusunda söyleyebileceğin şeyler var mı acaba?.. Bu yüzden bütün özelliklerine kapasitesine bayılarak satmak zorunda kaldığım cihazlar olmuştu ve genelinde aynı problem mevcuttu.. Ben Casper M600 ve m600+'ta rastlamıştım daha sonra Asus P serisinde de deneyip aynı problemle karşılaştım..

Karşı tarafa görüşme sırasında kendi sesi geri dönüyordu, cihazı kullanan için hiçbir problem yok tabi..

Bu konuyu deneme şansın var mı acaba?..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
selectra

8 Haziran 2008; 22:16:10