Bir de deşifre olmayı kabul eden birinin portre fotoğrafını çekebilirseniz tam olarak kamera kalitesi kafamızda belirginleşicek..
Ayrıca kamera ayarları nedir?.. iPhone'daki tek otomatik modun aksine ayarları varsa makro, gün ışığı beyaz dengesi vs gibi, yazabilirseniz sevinirim..
Bahsettiğim kamera ayarları kapsamlı olmasa da mevcutmuş sanırım internetten bulduğum resimlerin gösterdiği kadarı ile..
merhaba ,reason arkadaş çok teşekkürler inceleme ve program yardımların için.coreplayer sanırım orda sorunlu. http://r a p i d s h a r e .c o m/files/11995531...Pre.Regged.cab böyle bir adresten indirilebilir, indirmek isteyen arkadaşlar.rescoexplorer içinse şifre programını çalıştırmayı beceremedim :)ama program çalışıyor.performans tiyoların muhteşemdi makine kesinlikle çok daha iyi oldu. ekranın cevabı konusunda katılıyorum touch cruise kesinlikle daha iyi idi.core player video ayarlarını bulamadım directdraw yapmak için ama yinede zaten bu ayarları yapmadan muhteşem oynattı ,görüntü kalitesi de muhteşem.vga böyle bişeymiş demekki.gps konusunda yorumlarını bekliyorum sabırsızlıkla.garmin kullanıyorum benimkisinde ,güzel bence ama yinede i-goyu tercih ederim umarım i-goyu çalıştırmanın bir yolu bulunur.diamondu hergeçen gün biraz daha seviyorum arkadaşlar.hepinize tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drcrunch -- 8 Haziran 2008; 16:27:58 >
merhaba ,reason arkadaş çok teşekkürler inceleme ve program yardımların için.coreplayer sanırım orda sorunlu. http://r a p i d s h a r e .c o m/files/11995531...Pre.Regged.cab böyle bir adresten indirilebilir, indirmek isteyen arkadaşlar.rescoexplorer içinse şifre programını çalıştırmayı beceremedim :)ama program çalışıyor.performans tiyoların muhteşemdi makine kesinlikle çok daha iyi oldu. ekranın cevabı konusunda katılıyorum touch cruise kesinlikle daha iyi idi.core player video ayarlarını bulamadım directdraw yapmak için ama yinede zaten bu ayarları yapmadan muhteşem oynattı ,görüntü kalitesi de muhteşem.vga böyle bişeymiş demekki.gps konusunda yorumlarını bekliyorum sabırsızlıkla.garmin kullanıyorum benimkisinde ,güzel bence ama yinede i-goyu tercih ederim umarım i-goyu çalıştırmanın bir yolu bulunur.diamondu hergeçen gün biraz daha seviyorum arkadaşlar.hepinize tavsiye ederim
CorePlayer'ı yeniden upload edicem.. Uygun bir yere..
Resco'nun register'i için cihaza verdiğin "Owner Name" 'i ilaç proğramına yazıyorsun o da sana uygun serial'i veriyor.. yanlış hatırlamıyorsam..
IGO'nun çözümü çok yakında olacak diye tahmin ediyorum.. Ama Türkiye için Garmin ve iGO aynı haritaları kullanıyorlar.. Ama arabiirim tercih meselesi tabii..
Testlerini bitirdikten sonra yine cihazı uçuracak birkaç performans tiyosu daha vereceğim
Reason bu tip WM kullanan cihazlardan soğuma sebebim olan GSM eksiklikleri konusunda söyleyebileceğin şeyler var mı acaba?.. Bu yüzden bütün özelliklerine kapasitesine bayılarak satmak zorunda kaldığım cihazlar olmuştu ve genelinde aynı problem mevcuttu.. Ben Casper M600 ve m600+'ta rastlamıştım daha sonra Asus P serisinde de deneyip aynı problemle karşılaştım..
Karşı tarafa görüşme sırasında kendi sesi geri dönüyordu, cihazı kullanan için hiçbir problem yok tabi..