Şimdi Ara

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.430
Cevap
17
Favori
669.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resco Registry'i bir türlü bulamadım. Elinde olan varsa link verebilir mi lütfen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAĞATUR

Arkadaşlar ben de düşünüyorum bu cihazı ancak fiyat yüksek geldi, bugün Teknosa'da inceledim gerçekten harika birşey !
    Çok sayıda PDA , Smartphone , Cep telefonu kullandım, şu ana kadar gördüğüm en güzel, en kaliteli ve üstün cihazlardan biri.
    Ekran kalitesi ve teknik detaylar mükemmel, bir oyun var toplarla oynanıyor, fazla vaktim olmadı tam deneyemedim ancak
    Teknosa'da çalışan arkadaş oyunun bir özelliğini gösterince inanamadım !
    Bilenler vardır belki , cihazı sağa sola veya yukarı aşağı sallayınca ekrandaki top da aynen sağa sola çarpıyor ve resmen çarpma darbesi hissediyorsunuz !
    Bunu nasıl yapabildiklerini hala çözemedim ben, yani top da sizinle beraber hareket ediyor, çevirdiğiniz yöne ve kenarlara çarptığında elinizle hissediyorsunuz, topun çarptığı yerlerde resmen bir sert titreşim oluyor, titreşim filan değil bu ben çözemedim

Bunu Diamond kullananlara mi anlatiyorsun

Cihazda "Accelerometer sensor" denilen ivme olcer bulunmakta dahili, bu sekilde o oyunda topun hareketini saglayabiliyorsunuz, bu ozelligi kullanan buna gore yazilmis bir oyun. Ama bu birsey degil daha neler var bu ozelligi kullanan ve neler cikacak kimbilir. Mesela Diamond Shaker adli bir program kuruyorsunuz, telefonu salladiginizda Titresim aktif oluyor, bir kere daha salladiniz mi Normal moda geri donuyor, yada Klaxon diye bir alarm programi var sabah susturmak icin telefonu epeyce sallamaniz gerekebilir. Ayni zamanda bu accelerometer sensor ile operada telefonu yan cevirdiginizde ekran yan donuyor vs.

Bu ozellik cok yeni bir ozellikte degil bu arada N95'te de var,iphone'da da.

• quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Kafayı yiyeceğim.

Resco Registry'i bir türlü bulamadım. Elinde olan varsa link verebilir mi lütfen?

Eger Resco Explorer kurulu ise rar'in icindeki sadece "registryen_p.arm.cab" eklentisini kurman yeterli, yoksa once Resco Explorer'i kurup uzerine bu eklentiyi kurmalisin.

http://rapid-share.com/files/136411831/Resco.Explorer.2008.rar

aradaki - isaretini kaldirmayi unutmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 11 Ağustos 2008; 3:38:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

quote:

Kafayı yiyeceğim.

Eger Resco Explorer kurulu ise rar'in icindeki sadece "registryen_p.arm.cab" eklentisini kurman yeterli, yoksa once Resco Explorer'i kurup uzerine bu eklentiyi kurmalisin.

http://rapid-share.com/files/136411831/Resco.Explorer.2008.rar

aradaki - isaretini kaldirmayi unutmayin.

Çok sağolasın painkiller.

Forumdaki bütün arkadaşlar adına teşekkür ederim.

• painkiller,

Benim beceriksizliğim sanırım ama, yeni DWORK değerini

- "HorizontalIconSpacing" DWORD data="112"
    - "VerticalIconSpacing" DWORD data="115"
    - "IconTitleFontSize" DWORD data="6"

şeklinde alt alta yazmayı beceremedim. Bir de " ve - işaretleri de aynen yazılsın değil mi?
  • arkadaslar lutfen yardımcı olun resco da deneme surem bitti ve hicbir yerden user name ve code bulamadım noolur bulan varsa yardım etsin
    tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalyet

arkadaslar lutfen yardımcı olun resco da deneme surem bitti ve hicbir yerden user name ve code bulamadım noolur bulan varsa yardım etsin
    tesekkurler

23 sayfada olan download u indirdiyseniz. Icersinde bir tane exe dosyasi var.. O size sifreyi veriyor. Orada belirtiginiz isim ile telefondaki owner yani kullanici adinin ayni olmasi gerekiyor. Bu sekilde rescoyu tam surum olarak kullanabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: camakus

benim telefonumda çalırken ters çevirince sessize geçmiyordu, zannediyorum forumda birkaç arkadaşta sormuştu, şu ayarlamayla artık çalışıyor;

1) RegEdit programını açın,
    2) ((+) lardan açarak ilerleyin) "HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL" RIL in üzerine tıklayın, DisableSMSWakeUpEvent değeri 1 ise 0 yapın.

bukadar, keyfini çıkarın...

Burada sms wake up diyor ama ben yinede dediginizi yaptim. Benim degerim zaten 0 di ben onu 1 olarak degistirdim fakat ise yaramadi. Actim kapadim tekrar 1 yaptim fakat kesinlikle ozelligi aktif edemedim. Telefonda tek kullanamadigim bu ozellik. Yardimlarinizi bekliyorum

• Bende htc touch diamond sahibi oldum cumartesi günü.Dün ise htc nin sitesinde rom update yaptım.Her ne kadar türkçe olmasada performans için değer.Türkçe rom çok kasılıyordu.1.93 e gecince gercekten cok farketti.Hatta başka değişikliklerde oldu.Mesela operada adres yazarken yatay konumda klavye çıkmıyordu.1.93 e gecince çıkmaya başladı.Eğer dili sorun etmez iseniz bence hemen uptade edin htc nin sitesinden.Şu an için tek sorun pil.10 saati geçemedim
  • KnucKleS kusura bakma yanlış yeri kopyalamışım

doğrusu burda yukarıdaki yanlışı da düzeltiyorum;

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\PHONE : FaceDownMuteRing: değeri "1" (yada "0" da olabilir tam hatırlayamadım) yapılacak.

quote:

Orjinalden alıntı: KnucKleS

quote:

benim telefonumda çalırken ters çevirince sessize geçmiyordu, zannediyorum forumda birkaç arkadaşta sormuştu, şu ayarlamayla artık çalışıyor;

1) RegEdit programını açın,
    2) ((+) lardan açarak ilerleyin) "HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL" RIL in üzerine tıklayın, DisableSMSWakeUpEvent değeri 1 ise 0 yapın.

bukadar, keyfini çıkarın...

Burada sms wake up diyor ama ben yinede dediginizi yaptim. Benim degerim zaten 0 di ben onu 1 olarak degistirdim fakat ise yaramadi. Actim kapadim tekrar 1 yaptim fakat kesinlikle ozelligi aktif edemedim. Telefonda tek kullanamadigim bu ozellik. Yardimlarinizi bekliyorum

• arkadaslar merhaba ben de resco registery kullanıyorum ama bir turlu su hklm olan dosyalar nerde bulamadım bende hep hkey yazıyoru burda yazan hic bir ayarı yapamıyorum bulamadım bir turlu yardımcı olursanız sevinirim
    tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalyet

arkadaslar merhaba ben de resco registery kullanıyorum ama bir turlu su hklm olan dosyalar nerde bulamadım bende hep hkey yazıyoru burda yazan hic bir ayarı yapamıyorum bulamadım bir turlu yardımcı olursanız sevinirim
    tesekkurler

Hkey Local Machine= HKML
  • quote:

KnucKleS kusura bakma yanlış yeri kopyalamışım

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\PHONE : FaceDownMuteRing: değeri "1" (yada "0" da olabilir tam hatırlayamadım) yapılacak.

Bu sefer verdigin dogru ama bende yine bu ozellik calismiyor. Deger 1 di 0 yaptim sonra tam tersini yaptim.. Kesinlikle sonuc alamadim. Sanirim bende bir sikinti var. Emegin icin tesekkurler.
  • arkadaşlar daha oncede sordum ama cevap gelmedi

!!! orjinal wm 6.1 türkçe olan bir cihazın rom unu alıp bizim cihazlara yukleme şansı varmıdır ?

!!! yada orjinal türkçeleştirme paketini bulabilirmiyiz

!!! rehber kullnaımı cok kotu (bence) tavsiye edebileceğiniz kaliteli regber ve sms programı varmıdır

teşekkürler
  • selam arkadaşlar ..az önce bende benim tabirimle SİYAH İNCİ me kavuştum..DIAMOND kullanıcılarına bir kişi daha ekleyebiliriz..Teknosadan aldım 1196 ytl..uzun zamandır incelediğim bu cihaz her aparatı ve ayrıntısıyşa kalite içeriyor..henuz cihazı açmadım bu konuda bir öneri bekliyorum sizden ...içindeki pili takıp bitene kadar kullanıyımmı ?? yoksa direk şarja takıp 5-6 saat beklıyımmıı ?? ve de açarken turkcell kartımı içine takıyımmı?? daha önceki mesajların birinde bi arkadaşımız simkartı takmadan cihazın kurulumunu yaptıgını ve cihazın bu nedenle ingilizce oldugunu söylemişti.. acil öneri beklıorumm ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnucKleS

quote:

KnucKleS kusura bakma yanlış yeri kopyalamışım

Bu sefer verdigin dogru ama bende yine bu ozellik calismiyor. Deger 1 di 0 yaptim sonra tam tersini yaptim.. Kesinlikle sonuc alamadim. Sanirim bende bir sikinti var. Emegin icin tesekkurler.

painkiller bu konu hakkında önceki sayfalarda bir açıklama yapmıştı. advanced config adlı bir program yukluyorsun ve oradan ayar yapıyorsun. çok değil birkac sayfa geride olabilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: jigooo

selam arkadaşlar ..az önce bende benim tabirimle SİYAH İNCİ me kavuştum..DIAMOND kullanıcılarına bir kişi daha ekleyebiliriz..Teknosadan aldım 1196 ytl..uzun zamandır incelediğim bu cihaz her aparatı ve ayrıntısıyşa kalite içeriyor..henuz cihazı açmadım bu konuda bir öneri bekliyorum sizden ...içindeki pili takıp bitene kadar kullanıyımmı ?? yoksa direk şarja takıp 5-6 saat beklıyımmıı ?? ve de açarken turkcell kartımı içine takıyımmı?? daha önceki mesajların birinde bi arkadaşımız simkartı takmadan cihazın kurulumunu yaptıgını ve cihazın bu nedenle ingilizce oldugunu söylemişti.. acil öneri beklıorumm ...

Dostum kurulunda tekno dan destek al ilk kurulumunu bırak onlar yapsınlar türkçe istiyosun ya o açıdan şarz olayı ilk aşamada fazla sorun değil

• Evet arkadaşım kart yokken kurulumu ben yapmıştım ve ingilizce olarak kurmuştu.Daha sonra hspl yaparak bu defa kartla kurulumu yapınca en sonunda ingilizcemi türkçemi diye soracak o zaman türkçeyi secersen kurulum tüm menuleri türkçe olarak kullanabilirsin.Fakat ben 1 gün sonra swithbl 5.5 yazılımını kurdum.Performans hızlandı fakat ingilizce oldu.Bilgilerinize.
    quote:

selam arkadaşlar ..az önce bende benim tabirimle SİYAH İNCİ me kavuştum..DIAMOND kullanıcılarına bir kişi daha ekleyebiliriz..Teknosadan aldım 1196 ytl..uzun zamandır incelediğim bu cihaz her aparatı ve ayrıntısıyşa kalite içeriyor..henuz cihazı açmadım bu konuda bir öneri bekliyorum sizden ...içindeki pili takıp bitene kadar kullanıyımmı ?? yoksa direk şarja takıp 5-6 saat beklıyımmıı ?? ve de açarken turkcell kartımı içine takıyımmı?? daha önceki mesajların birinde bi arkadaşımız simkartı takmadan cihazın kurulumunu yaptıgını ve cihazın bu nedenle ingilizce oldugunu söylemişti.. acil öneri beklıorumm ...

• quote:

Orjinalden alıntı: suko_s

Evet arkadaşım kart yokken kurulumu ben yapmıştım ve ingilizce olarak kurmuştu.Daha sonra hspl yaparak bu defa kartla kurulumu yapınca en sonunda ingilizcemi türkçemi diye soracak o zaman türkçeyi secersen kurulum tüm menuleri türkçe olarak kullanabilirsin.Fakat ben 1 gün sonra swithbl 5.5 yazılımını kurdum.Performans hızlandı fakat ingilizce oldu.Bilgilerinize.
    quote:

teşekkurler dostum yardımın için...ben şimdi orijinal romla kuruyorumm..Bu benım ilk PDA m o yuzden HSPL işlemi yapabilecegımı sanmıyorum..belki ilerleyen zamanlarda forumdaki birçok yardımsever arkadaşımızdan yakın olanlarddan bir tanesi ile yüzyüze gelerek hem Diamondun inceliklerini hemde program ve rom konusunda destek alırım ...çünkü o kadar çok güzel program varkii hepsini yüklemek istiyorum ama yanlış bişeyde yapmak istemıorum ..

• quote:

painkiller,

Benim beceriksizliğim sanırım ama, yeni DWORK değerini

- "HorizontalIconSpacing" DWORD data="112"
    - "VerticalIconSpacing" DWORD data="115"
    - "IconTitleFontSize" DWORD data="6"

şeklinde alt alta yazmayı beceremedim. Bir de " ve - işaretleri de aynen yazılsın değil mi?

" icindekileri yazacaksin sadece belirttigim yerlere
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.