Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HTC TOUCH DIAMOND GELDİ !!! İnceleme, sorular, cevaplar... !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ucanteneke, erci541, digital35, jigooo, urcan111
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HTC TOUCH DIAMOND GELDİ !!! İnceleme, sorular, cevaplar... !!! Sayfa: <<   < önceki  16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
inzu

31 Temmuz 2008; 23:13:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Exe uzantılı dosyaları telefonun bilgisayarına active syn. ile bağlı iken bilgisayarından çalıştıracaksın o telefona yükleme yapacak.

Ps3, Orta karar bir pc, Dell Inspiron 6400, HTC Touch Diamond, Sony 5+1 Ses sistemi, Nikon D50...

PSN : inzui
El Diablo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Temmuz 2008; 23:31:20 

Selam Diamond kullanan arkadaşlar,

Konuma bakıp iPhone ile kıyaslamanızı yaparsanız çok sevinirim,

İyi forumlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_25226672/tm.htm

SOAD & Orhan Pamuk sever

dennis87

31 Temmuz 2008; 23:37:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Reason

quote:

Orjinalden alıntı: yilmazobakan

çok saol yine .bu arada msn mesennger programlar içinde yok. setup nerden indirebiliirm?
kurarken internalstorage e mi kurayım?

dun yuklediğimiz ROM da NODATA adlı program rom un içinde mevcut , ancak programı açınca GPRS olarak değil WAP olarak gözüküyor. wap ı disable yapıp wi-fi açık olmadan internete girmeyi denedim, ve girdi. yine turkcellden çekti

Özellikle device kısmına kurulması gereken proğramlar dışındakileri (kurulumda belli eder kendini) internal storage kısmına kurabilirsiniz.. Sorun olmaz..

Messenger için link :

http://r a p i d s h a r e.com/files/131684183/Windows_Live.zip

Diğer mesele içinde bir çözüm var mı bakalım..

arkadaşlar reason un tavsiye ettiği romu yükledim ve sorunsuz çalışıyor ğaylaşım için tekrar teşekkürler.. tabi kurarken biraz tedirgindim alalı 2-3 gün oldu ve ya yanlış bişi yapıp bozarsam korkusu

romu yükleyince msn in gittiğini gördüm ve linkteki msni indirdim dendiği gibi internal storage kısmına attım ancak kuramadım bu konuda acil yardımcı olabilirmisiniz?

BESİKTAS - KOYICI CARSI
alpjuan

31 Temmuz 2008; 23:37:56 

Inzu bana bu saat 'te yardimci olmaya calistigin ve cevap verdigin icin tesekkürler,ne yalan söyleyeyim bende tam senin anlattigin gibi konuyu ögrenmistim vede tam "-haydaa ne kadarda basitmis ama alemede madara olduk simdi,insan biraz arastirir be oglum.." diye kendi kendime hayiflaniyordum ki sen cevap yazmissin.Cok tesekkürler..(..Bu arada tesekkür ettigim sayili Cim bom lulardan birisin o da ayri bir konu..)

Orkun.T

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 23:46:11 

Hepsiburada,ereyon gibi sitelerde ne zaman satışa sunulur..

edit : ağustosta mağazalarda olurmuş ilk sayfalarda yazıyor kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun.T -- 31 Temmuz 2008; 23:52:52 >

El Diablo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Ağustos 2008; 0:19:50 

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Selam Diamond kullanan arkadaşlar,

Konuma bakıp iPhone ile kıyaslamanızı yaparsanız çok sevinirim,

İyi forumlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_25226672/tm.htm

Boşuna bakmayın bir sivrizeka konuyu silmiş...

Neyse buradan yazalım bari,

İstediklerim:

-Takılma, scroll sorunu olmadan Web'de gezmek
-İyi bir kulaklık kalitesi
-İyi bir film deneyimi
-Tek elle kolay kullanım
-Kolay mesaj yazma

Bu açıdan iPhone ile Diamond'ı kıyaslarsanız, çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler herkese, lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

Ha bir de ekleme yapayım: Windows Mobile işletim sistemine sahip bir sürü cihaz kullandım, yani aşinalığım var. O yüzden bu cihazı kullanamazsın iPhone'a devam demeyin. Tek istediğim mesela şarkıyı durdurmak/başlatmak için hotkey atamak, mesela yön tuşlarını kullanabiliyor muyuz bu iş için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 1 Ağustos 2008; 0:23:41 >

SOAD & Orhan Pamuk sever

bilgecik

1 Ağustos 2008; 0:23:28 

Diamod'un da ,HTC Touch Cruise gibi orjinal olarak 1300 MAh pili varmı ? varsa bu pil için kapak değişimi gerekiyormu ? yoksa orjinal kapak ile gövde içine sığıyormu bilgisi olan varmı? Tşk...

dennis87

1 Ağustos 2008; 1:19:59 

arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu

BESİKTAS - KOYICI CARSI
yalyet

1 Ağustos 2008; 1:47:38 

selamlar bende sizin dediginiz yontemi denedim ama nolursa olsun bir turlu kapanmıyor edge gene baglandı benim telefon butun ayarları silmeyi denedim ole bile baglandı nedir bunun cozumu deli olacam valla birde iphone da hani bi prog vardı edgei sadece isteince acmak kapamak icin dugmesi vardı bunda da ole bir sey yokmu yardım ederseniz cok sevinirim

Acer Aspire 1694WLMI Intel PentiumM 760+2x OCZ 1024 Mb Ddr-333+Ati Mobility x700 128Mb
yalyet

1 Ağustos 2008; 3:03:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Reason

quote:

Orjinalden alıntı: reha15

reason bana yardımcı olurmusun sana zahmet daha önce telefon görüşmesi yaparken telefonun ekranı kapanıyordu şimdi ekran kapanmıyor ve ekranda çıkan yerlere basılıyor ses dışarı veriyor yeniden rom yükledim ama bu düzelmedi ne yapmam gerekiyor herşey bu en son hızlı rom u yükledikten sonra oldu orjinal romu yükledim yine düzelmedi acaba bir ayarı mı var yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden kolay gelsin

2 yolu var.. Şu anda kullandığın rom'u bilmediğimden ikisini de yazıyorum...

"HKEY_Local_Machine\Drivers\BuiltIn\RIL\EnableFastDormantDisplayDuringCall" değerini "1" yap....

olmazsa;

"HKEY_Current_User\ControlPanel\Phone\Sleep switch" değerini "1" yap...

Sonucu bekliyoruz.. Keşke bunun için rom değiştirmeseydin..

bu h key dediginiz yere nereden girebilirim acaba
teşekkürler

Acer Aspire 1694WLMI Intel PentiumM 760+2x OCZ 1024 Mb Ddr-333+Ati Mobility x700 128Mb
yalyet

1 Ağustos 2008; 5:04:04 

merhabalar benim telefonun start barda pil simgesinin yaninda hani o sebeke ve edge ikonu olan yerdeki dokununca acık programları kapama sansı veren memory durumunu gosteren ikonum yok oldu nası geri getirebilirim yardım ederseniz cok sevinirim
tesekkurler
dennis87

1 Ağustos 2008; 5:32:45 

sonunda yükleyebildim messengerı

şimdi bi sorum olucak bunu cevaplarsanız sevinirim. hani programı kurmak için internal storage e klasörü atmıştık ya kurduğuma göre artık o dosyayı silsem olur mu yoksa orda kalmak zorunda mı teşekkürler?

BESİKTAS - KOYICI CARSI
gonzalo

1 Ağustos 2008; 8:32:43 

quote:

Orjinalden alıntı: dennis87

sonunda yükleyebildim messengerı

şimdi bi sorum olucak bunu cevaplarsanız sevinirim. hani programı kurmak için internal storage e klasörü atmıştık ya kurduğuma göre artık o dosyayı silsem olur mu yoksa orda kalmak zorunda mı teşekkürler?

Sorun olmaz kaldırabilirsin aslında dosyayı laptopuna sürükle ilerleyen bi zamanda tekrar lazım olabilir

gonzalo

1 Ağustos 2008; 8:45:42 

PORTABLE WORLD DİAMOND BY HTC

Arkadaşlar bu formda DİAMOND WE İPHONE KARŞILAŞTIRMASINI ARTIK YAPMAYALIM LÜTFEN çünkü iphone hiç bir windows mobile platform unun yanından geçemez çünkü pocket pc yazılımı windows dur we hiç bir şey ile karşılaştırılamaz.İphone sadece taşıması zor olan bi media player platformudur we sadece elle sağa sola kaydırılabiliyor ki bunu artık çok cihaz yapıyor.En basit örneği ise içeriğindeki teeter oyunu bile gerçek anlamda beş duyu hissiyatını verebiliyor.BU SADECE ÇOK BASİT BİR ÖRNEKTİ!!!
EĞER BİRAZ DÜŞÜNÜRSENİZ ..............................Elbetteki gelecek şimdiden taşınabilir teknolojiye muhtaç olmaya başladı

HTC HTC HTC HTC HTC HTC HTC

BİR GÜN HERKESİN BİR HTC ÜRÜNÜ OLUCAK

ErdincD

1 Ağustos 2008; 8:49:57 

Arkadaşlar IGO8 de gps uyduları alanında 10 kırmızı uydu buluyor. 5 dk sonra biri kehribara donusuyor ama 30 dk beklememe ragmen ve acık havada arcla istanbul icerisinde gezerken denedim hic yesil yok. Diamondta bunun için başka yapılması gereken bir ayar varmı, dusuk guc, yuksek guc gibi secenekler mesela ?

Htc Diamond
Rom: Dutty v1.6
gonzalo

1 Ağustos 2008; 9:16:37