Stock RUU Diamond HTC WWE ME Rom Version 1.93.456.2 olarak yeni bir rom yayinladilar xda-developers'ta. HTC sitelerinde goremedim bunu ve bunun gercekten HTC'nin cikardigi bir rom olup olmadigini sordum, aldigim cevap bundan emin olabilirsindi. Hatta biriside beni bu soruyu sordugum icin gorgusuzlukle sucladi :S Herhalde bu rom'u paylasan kisi orada otorite diger yazan kisi ondan boyle bir tepki verdi ama sacma bir tepki :) Her neyse yeni rom'un linki asagida.
İlk incelemede pil ile ilgili sıkıntılardan bahsedilmişti. Yani çabuk bittiğine dair. Üzerinden bir buçuk ay geçti. Bu konuda bir gelişme var mı? Yani yeni pil çıktı mı piyasaya? Veya yeni romlar ile pil ömrü uzadı mı? Teşekkürler.
İlk incelemede pil ile ilgili sıkıntılardan bahsedilmişti. Yani çabuk bittiğine dair. Üzerinden bir buçuk ay geçti. Bu konuda bir gelişme var mı? Yani yeni pil çıktı mı piyasaya? Veya yeni romlar ile pil ömrü uzadı mı? Teşekkürler.
Yeni rom'larin pil omrune biraz etkisi oldu, yine ilk sayfada dikkat ederseniz aciklamasi var. Benim tecrubelerime gore, standart kullanimda iki gun gidiyor, standart kullanimdan kastim ise su sekilde; gunluk bir kac telefon gorusmesi, mesajlasma, ihtiyac olunca mailleri kontrol edip, biraz internette dolasmak, bir kac program ile islerinizi gormek ve belki bir iki video/mp3 izlemek/dinlemek....
Ama eger yogun kullanirsaniz, wifi surekli acik, youtube'da video izleme, muzik dinleme vs 1 gunden fazla dayanmasi mumkun degil.
Yeni piller yavas yavas cikmaya basladi, guclu piller var ama arka kapagida degismek gerekiyor, cihaz agirlasiyor ve kalinlasiyor. Bu tur pilleri gordum ben sadece ebay'de su ana kadar. Bunlari pek begenmiyorum. Ileride bence en mantikli cozum, ayri bir external batarya sarj cihazi ve orjinal bir pil alip cihazin disinda sarj edip o sekilde kullanmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller004 -- 15 Temmuz 2008; 17:41:46 >
Stock RUU Diamond HTC WWE ME Rom Version 1.93.456.2 olarak yeni bir rom yayinladilar xda-developers'ta. HTC sitelerinde goremedim bunu ve bunun gercekten HTC'nin cikardigi bir rom olup olmadigini sordum, aldigim cevap bundan emin olabilirsindi. Hatta biriside beni bu soruyu sordugum icin gorgusuzlukle sucladi :S Herhalde bu rom'u paylasan kisi orada otorite diger yazan kisi ondan boyle bir tepki verdi ama sacma bir tepki :) Her neyse yeni rom'un linki asagida.
Henuz deneme firsatim olmadi, musait bir zamanda kuracagim ama. Daha sonra gerekli ayarlari yapar bir sure test eder ve deneyimlerimi paylasirim sizinle.