Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vaio ile ev sinema sistemi oluşturulurmu?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Vaio ile ev sinema sistemi oluşturulurmu? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Elessar60

4 Haziran 2008; 11:43:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben bir bluraylı vaio almak istiyorum(http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ490NDB--4-GB-NOTEBOOK,4574.html). bi de iyi kötü bir lcd var. Bu kombinasyona 5+1 bir hoparlör sistemi (surround) baglanabilirmi yoksa amfi veya dvd li bi sistem mi gerekli...görüşlerinizi bekliyorum...

HP DV5-1040ET
Omer76

4 Haziran 2008; 12:01:27 

Yeni nesil ses codeclerini iceren bir amfi alirsan (HDMI girişli) Vaio dan HDMI baglanti yaparak hem görüntü hem sesi ayni anda iletebilirsin. linkteki Vaio yu bende cok begeniyorum. Çok önerilen bir notebook.

Samsung LCD 32R81b , Samsung HD870 DVD player, ONKYO TX-SR606, KLIPSCH RF-62,KLIPSCH RC-52, Hp compaq nx7010
burakdu

4 Haziran 2008; 12:34:34 

dostum ben aynen senın dusundugun gıbı yaptım ve kombınasyonu ona gore kurdum.sesi de goruntuyu de cok guzel alıyorum.zaten laptopta mkv filmleri ızleyınce donup de dvd lere bakmazsın bile

samsung 42c91h plazma-onkyo tx-sr 605-wharfedale 9,6-wharfedale 9,2-wharfedale 9 cs-definitive prosub 200tl-Sony Vaio VGN-FZ348
Elessar60

4 Haziran 2008; 13:06:08 

Yeni nesil ses codeclerini iceren bir amfi alirsan (HDMI girişli) Vaio dan HDMI baglanti yaparak hem görüntü hem sesi ayni anda iletebilirsin.

Vaio da 1 tane hdmı çıkış var.onu lcd ye baglamayacakmıyız. Anlayamadım ben kısaca anlatabilirmisin.

samsung 42c91h plazma,onkyo tx-sr 605,bose 301,bose 201,Sony Vaio VGN-FZ348

onkyo amfimi oluyo?bose hoparlörlerde iyiymiş ama cok pahalı yaw. bu arada FZ348 ben hiç görmedim yurtdışındanmı?

HP DV5-1040ET
Omer76

4 Haziran 2008; 14:02:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Elessar60

Yeni nesil ses codeclerini iceren bir amfi alirsan (HDMI girişli) Vaio dan HDMI baglanti yaparak hem görüntü hem sesi ayni anda iletebilirsin.

Vaio da 1 tane hdmı çıkış var.onu lcd ye baglamayacakmıyız. Anlayamadım ben kısaca anlatabilirmisin.

samsung 42c91h plazma,onkyo tx-sr 605,bose 301,bose 201,Sony Vaio VGN-FZ348

onkyo amfimi oluyo?bose hoparlörlerde iyiymiş ama cok pahalı yaw. bu arada FZ348 ben hiç görmedim yurtdışındanmı?

Vaio yu hdmi ile amfiye baglayacaksin amfideki hdmi cıkış ile de lcd yi giriş yaparsin.

Samsung LCD 32R81b , Samsung HD870 DVD player, ONKYO TX-SR606, KLIPSCH RF-62,KLIPSCH RC-52, Hp compaq nx7010
Elessar60

4 Haziran 2008; 14:17:43 

hımmm saol... hoparlörleride amfiye baglayacam ve hepsi uyumlu bi şekilde çalışacak öylemi... amfisiz 5.1 baglanamazmı acaba vaio ya...

HP DV5-1040ET
Omer76

4 Haziran 2008; 16:23:41 

quote:

hımmm saol... hoparlörleride amfiye baglayacam ve hepsi uyumlu bi şekilde çalışacak öylemi... amfisiz 5.1 baglanamazmı acaba vaio ya...

evt amfi alman gerekir yada dvdli (içinde amfi olan) ev sinema sistemleri bu sekilde calisir. Eger o Vaio yu alıp blue ray filmleri izlemek istiyorsan tavsiyem HDMI giriş ve çıkışı olan ve yeni nesil ses cozuculerine sahip bir amfi alman olacaktır.gerci yeni nesil ses cozuculu mkv bir filme ben henuz rastlayamadim.

burakdu

4 Haziran 2008; 20:07:15 

aynen omerin dedigi gibi olucak.receıver olmadan 5.1 ses alamazsın.bu ozellıkleri destekleyen mınumum fiyatlı receıverler ise yamaha 661 veya onkyo 605 olabılır! bu arada fz 348 usa dan geldi.

samsung 42c91h plazma-onkyo tx-sr 605-wharfedale 9,6-wharfedale 9,2-wharfedale 9 cs-definitive prosub 200tl-Sony Vaio VGN-FZ348
AKREPmt.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 0:44:25 

amfi şart

quote:

SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Vaio ile ev sinema sistemi oluşturulurmu? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
T-Balancer fan kontrolcü
T-Balancerın usb üzerinden çalışan fan kontrolcüsü
Point of View 8600GTS
Orta sınıfta kullanıcıların merakla bekledikleri DX10 destekli 8600 ailesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç