Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Çizgi Elektronik ve Boğaziçi arasındaki fark

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: Çizgi Elektronik ve Boğaziçi arasındaki fark Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onursumer

8 Temmuz 2008; 21:00:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Çizgi Elektronik yine haklı çıkmış..

Uyanık ,sadece ses kartının seri nosunu vermiş,anakartın seri nosunu ise vermemiş.

Anakart ,Boğaziçiye ait, ses kartı ise enteresan şekilde Çizgide görünüyor.

demek neymiş eticet06, senin anakart ise ses kartın pentada(bayide) karışmış...
Boşuna yaygara koparttın...

detaylı bilgi

http://csg.cizgi.com.tr/viewtopic.php?t=29812

[img]http://img227.imageshack.us/img227/2041/getz24wg.jpg[/img] 2006 Getz 1.4 Doch otm - Gökyüzü mavi :)

P5B Deluxe/WiFi-AP Edition // PENTIUM D 3.0Ghz dual core // SAPPHIRE X800GTO2 256MB // KINGSTON 1Gb DDR2 Dual (2*512) // SEAGATE 160GB 7200RPM SATA2 NCQ // ASUS TA551 Siyah ATX Kasa + TAGAN 400W // ASUS 16X DVD ROM siyah // ASUS 16X +/- DVDRW DOUBLE LAYER siyah

yenerbalcı

8 Temmuz 2008; 22:53:46 

Bazılarının çizgi elektronikte çıkarı olduğu için çizgi elektronikle ilgili kötü birşey bulamazsınız

Bulunduğu takdirde silinir

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kryeck

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 23:06:46 

Aslında kötü birşey var. Şu an elimde Fic marka Tellioğlu tarafından getirilmiş ekran kartı var. Ve Türkiye de bu kartı tamir edebilecek tek yer çizgi de. Ve rica ettim Asus tan başka markaya servis vermezlermiş. Banada elimdeki ati 9600xt yi çöpe atmak düşüyor ne yapalım. Önemli olan müşteridir. Asus muş Gigabyte miş kimin umrunda?

İdaalarınızı ispatlayabilirmisiniz yenerbalcı?

| divx/emule/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
yenerbalcı

9 Temmuz 2008; 1:02:21 

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Aslında kötü birşey var. Şu an elimde Fic marka Tellioğlu tarafından getirilmiş ekran kartı var. Ve Türkiye de bu kartı tamir edebilecek tek yer çizgi de. Ve rica ettim Asus tan başka markaya servis vermezlermiş. Banada elimdeki ati 9600xt yi çöpe atmak düşüyor ne yapalım. Önemli olan müşteridir. Asus muş Gigabyte miş kimin umrunda?

İdaalarınızı ispatlayabilirmisiniz yenerbalcı?

Bugün resmen kendinizi belli ettiniz ( kanıtladınız ) Boğaziçinde de çalışmıyorum

ankarada oturuyorum boğaziçide babamın dükkanı değil

Büyük bir firma küçük firmaları örnek alacaksa bıraksınlar bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Temmuz 2008; 1:02:28 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Drift_Kinq

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 1:43:22 

çizgi müşterilerini magdur etmeme konusunda cok basarılı gercekten iyi bir firma

\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

DoNaNıMHaBeR oVeRCLoCK TeaM
eticet06

9 Temmuz 2008; 10:50:40 

Cizgi elektronık ses kartının kendılerıne ait oldugunu anakartın bogazıcıne aıt oldugu solemektedır.Anakartın sorunlarını cozmek ıcın gereklı mudahaleyı yaptılar.Ayrıca yerınde olmayan lcd posterı takıcaklarını soledıler benım sorunumu bu sekılde cozduler arkadaslar

ARMOR PLUS ımın yataklık ettıgı ürünler (=

Asus Rampage Formula X48---İntel Quad Core 6700@3.8 günlük---segeate 410as X2 raid 0 ve segeate 750 gb ---Curcial Ballistix 2X1 800@5-5-5-15 1190 mhz---Thermaltake 750 Waat Power ---ASUS 8800gt---Thermaltake Big Type vx 120---Cooler Master Musketeer 2 tane :)---Asus DVD RW---vede az birsey mode :)
cihancndn

9 Temmuz 2008; 11:02:41 

quote:

Orjinalden alıntı: eticet06

Cizgi elektronık ses kartının kendılerıne ait oldugunu anakartın bogazıcıne aıt oldugu solemektedır.Anakartın sorunlarını cozmek ıcın gereklı mudahaleyı yaptılar.Ayrıca yerınde olmayan lcd posterı takıcaklarını soledıler benım sorunumu bu sekılde cozduler arkadaslar

Hayırlı olsun hocam inş. en yakın zamanda elinde olur

http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=514824
yenerbalcı

9 Temmuz 2008; 12:02:22 

Türkiyede bütün firmalar böyle çığırtkanlık çıkarmadan birşey yapmıyorlar

satarken gülücükler ve yalakalıklar arıza çıkarken bahanesi hazır ne yazık ki bunlarıda büyük firmalar

yapıyor kendilerini savunmak için de küçük firmaları örnek gösteriyorlar Bu tür olayları çok gördüm

Yurt dışında hiç böyle birşey yok türkiyede ürünlere garanti belgesi koymasınlar

( enayi müştreri belgesi koysunlar 3 yılda garanti olsun )

Türkiyede garanti belgelerin üzerine şunu yazsınlar Bahanesiz Garanti Belgesi

anayasa kitabçığı gibi bir sürü madde yazıp garanti belgesini garantisiz yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Temmuz 2008; 12:11:47 >

TIGER35
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Temmuz 2008; 12:54:17 

quote:

Orjinalden alıntı: SkyStar37
Ama bogazici garantili üründe almam demiyorsun 2. el yazılarında bu ne yamam çelişki. Sonra da Boğaziçi vb. firmalar ile bir daha karşılaşmam umarım diyebiliyorsun.
Bu ne lahan turşusu önce yazdıklarını bir kontrol et. sonra insanları şuçla bence. Komik oluyorsun.
Sen değilmiyin bogazici garantili Asus optiğe 25 ytl veririm diyen. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa konuyu sildirdinmi. Şimdi almam tabiki diyebiliyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec
2.el yazılarımda boğaziçi garantili ürün almam diyorum. sadece boğaziçi değil tabii, başka dandik firmalar da var. boğaziçi garantili ürün kabul etsem de şartları var.

quote:

Orjinalden alıntı: SkyStar37
qzwxec nedense ben yazdıkdan sonra kendi yazdıklarını editlemek zorunda kalıyorsun. Senin bana dediğim gibi kıvırmanın anlamı yok.
Almam oldu şartlarım var. U dönüşü bu.

quote:

Orjinalden alıntı: TIGER35
Sata ve lightscribe destekli siyah dvd-rw arıyorum. tercihen asus olmalı.
mesela asus 2014 serisi çizgi garantili veya yurtdışı garantili olursa 30 ytl verebilirim.
Garanti dışı veya boğaziçi garantili ise 25 ytl

ilgili ikinci el ilan nicki: Alınık DVD-RW sata lightscribe

bir diğer ikinci el ilan linki: alınık anakart 780i

doğru okumak lazım, okuduğunu doğru anlamak lazım. anladığını doğru aktarmak lazım.
bunları yapabilmek için de biraz eğitim, biraz zeka, biraz da ar duygusu lazım.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGER35 -- 9 Temmuz 2008; 12:55:46 >
cihancndn

9 Temmuz 2008; 12:54:37 

quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

Türkiyede bütün firmalar böyle çığırtkanlık çıkarmadan birşey yapmıyorlar

satarken gülücükler ve yalakalıklar arıza çıkarken bahanesi hazır ne yazık ki bunlarıda büyük firmalar
..............

Al bendende o kdar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 9 Temmuz 2008; 12:54:50 >

http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=514824
eticet06

9 Temmuz 2008; 14:24:23 

arkadaşlar asus strıker extremeım cızgı elektronıgın gorusu ıle rampage formula x48 ıle degıstırılıyor .Bu yanlıs anlasılmalar sonucu ve anakartın bırdaha sorun cıkarmaması ıcın rapmpage formula x48 yollanıyor bana

ARMOR PLUS ımın yataklık ettıgı ürünler (=

Asus Rampage Formula X48---İntel Quad Core 6700@3.8 günlük---segeate 410as X2 raid 0 ve segeate 750 gb ---Curcial Ballistix 2X1 800@5-5-5-15 1190 mhz---Thermaltake 750 Waat Power ---ASUS 8800gt---Thermaltake Big Type vx 120---Cooler Master Musketeer 2 tane :)---Asus DVD RW---vede az birsey mode :)
SkyStar37

9 Temmuz 2008; 14:52:14 

Arkadaşım,
herhalde cezalı olduğun için Tiger 35 i kullanıyorsun.
Bu da neden 2 ayrı nick'e sahip olman gerektiğini açıklıyor bence.

Bogazici'nin ürünün almam demek, senin tabirinle ürünü garanti dışı ürüne eş değer olarak kabul etmense, senin paran çok herhalde.

Ya da bizim anlama kapasitemiz bu kadar.

Sonuçta adamların malını kullanıyormusun kullanmıyormusun. Ben ona bakarım.

Tepki koyan adam bogazici cikişlıysa kesin almam der.

sana daha fazla cevap vermeyeceğim. Çünkü işin seviyesini yerlere düşürdün ve bu nedenle de asıl nickin cezalı.

Bu halde bile bana cevap yetiştirmeye çalışıyorsun ya helal olsun sana.
Git derdini marco paşa yan.

Senin teknik kapasiten ve anlayış kabiliyetin benimle boy ölçüşemez.

Nede olsa p4v8x-x lerde birden fazla usb kontroller var diyecek kadar da bu işi çooook biliyorsun.

TIGER35
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Temmuz 2008; 15:25:41