selam . geçen gün uydu alıcımın fişini çektim ve 1 hafta tatile gittim...eve döndüm ve cihazı fişe taktım...fakat cihaz hotbird i buuyor .. turksatı bulamıyor...cihazı fabrika ayarlarına çevirdim ....bu seferde turksatta sinyal %2 diyor ve hiç bi kanal bulamıyor..ama hotbirde geçince normal olarak kanalları buluyor hemen..
botech marka bi cihaz biraz daha uğrasırsam pencereden aşağı atacağım cihazı...bide serviste çağırmak istemedem...basit bi arızdaır diye...bu arızayı bilen varsa yardım edebilirmi?
Merhaba Arkadaşlar ! Ben foruma yeni üye oldum.Yeni konu açmak için ne yapmam gerekiyor.Bana yardımcı olursanız sevinirim. Açmak istediğim konu SANSUI Uydu Reciverımla ilgili. SANSUI SPV-7500 harddiscli(80 gb) bir reciver aldım.Fakat kaydettiğim görüntüleri HDD den bilgisayara atmak için bir yazılım gerekiyor galiba(kutusundan sürücü-driver cd çıkmadı).Beraberinde gelen aksesuarlarda driver orj.görünmüyor.Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. Cihazın arkasında USB çıkış var ama bilgisayar tanımıyor. Halbuki harici bellek gibi görmesi gerekirdi. Görüşmek üzere ,selamlar ...