Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Küçük Dev'i Satan Bir Yer Biliyormusunuz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Küçük Dev'i Satan Bir Yer Biliyormusunuz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serdem

4 Haziran 2008; 10:40:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1.65 kg'lık 2.5GHz penryn işlemcili, ddr3 128bit ekran kartlı..

Arkadaşlar ürünü bugun almak için vatandan bimekse,eksenden teknosaya kadar baktım ama hiç bir yerde yok..
İnternette yeni versiyonu bir tek Ereyon da var, onlarıda aradım stokta var dediler ama istanbulda bile yokken onlarda nasıl var anlayamadım, firma izmirde olduğu için gidip kontrol etme imkanım da yok, bu ürünü istanbulda satan bir yer biliyormusunuz??

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=127337

2.5GHz, 6MB,800MHz FSB
2048 MB DDR2 667 Mhz
200 GB 5400 RPM SATA
GeForce 8600M (256M)
13.3" WXGA+ LED Back Light
Optik Sürücü External Super Multi DVD± RW, DVD-RAM
Kamera (1.3 Mega Pixel)
Bluetooth
I/O Port IEEE1394, USB, 802.11abg WiFi Kablosuz Arabirim
Gigabit LAN,HDMI, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, S-Video, Mic-in, Line-in, S/PDIF.
Ağırlık (kg) 1.65kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdem -- 10 Haziran 2008; 20:47:15 >

wolkan33

4 Haziran 2008; 18:31:48 

bunun ekran kartı ddr2 mi ddr 3 mü ve 64 bit mi 128 mi :)

==>W o L K a N<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 18 günü kaldı.

4 Haziran 2008; 19:46:10 

13,3" ve 8600m ekran kartı ...şaşırtıcı...hem de 256 MB GDDR3 ve 128 bit ...EKRANI DA LED'MİŞ

İNCELEME :
@ http://www.sensizliksokagi.org/laptoplar/132521-ince-ve-zarif-lg-p300-inceleme.html

@Bu tür çok hafif sistemler her zaman yonga setine dahili grafik işlemcisiyle gelirler, ama LG bu noktada çok cesur davranmış ve sisteme GeForce 8600M GS gibi gayet iyi bir grafik işlemcisi eklemiş. Sisteme PCI Express x16 arayüzüyle bağlı olan bu grafik işlemcisi, kendisine özel 256 MB GDDR3 belleğe sahip, bellek arabirimi 128-bit. Ayrıca, Turbo Cache sistemiyle ekran kartı belleği 1 GB'a kadar genişleyebiliyor. 80nm üretim teknolojisiyle üretilen işlemcinin güç tüketimi konusunda çok başarılı olduğu söylenemez, ama 8 iş hattı, 16 kaplama ünitesi ve DirectX 10 desteğiyle yeterli performans ve özellik sağladığı söylenebilir.
GPU Bellek Standart 2D 170 MHz 100 MHz Low Power 3D 275 MHz 300 MHz Performance 3D 500 MHz 700 MHz
NVIDIA, GeForce 8600M'e üç farklı çalışma modu programlamış. Masaüstünde çalışırken grafik işlemcisi sadece 170 MHz'de çalışıyor ama bu hızda bile Aero arayüzünün altından kalkabiliyor. Diğer çalışma modlarıysa grafik işlem yüküne göre devreye giriyorlar. Kaplama üniteleri, grafik işlemcisinin saat hızının iki katı hızda çalışıyorlar.
visceroid

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 20:10:16 

Şu an için hayalimdeki cihaz diyebilirim rahatlıkla...

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
wolkan33

4 Haziran 2008; 20:24:57 

bizim 15.4 E500 ler ddr2 64 bit ken bu 13.3 lük olanın dd3 128 bit olması ayrıca canımı sıktı

==>W o L K a N<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
SeWD@Li

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 21:53:12 

Arkadaşlar ürünün 2-3 modeli var işlemci hızları farklı özellikle

Ereyonda Core2Duo T9300 2.5Ghz işlemcili olanı KDV Dahil: 2.311,35 YTL
LG P300-UP23T Core2Duo T9300 2.5Ghz, 2GB, 200GB, 13.3" Taşınabilir Bilgisayar
EREYON LİNK

Hepsiburada CORE 2 DUO T7500 2.2Ghz işelmcili KDV Dahil 2.496,01 YTL
LG P300-UP13T CORE 2 DUO T7500 2.2Ghz 2GB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
Hepsiburada Link

Tek dezavantajı DVD okuyucu harici geliyor geri kalan özellikleri gerçekten güzel

fiyatı biraz daha aşağılara düşünce bayağı bir alıcısı olacak bir ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 8 Haziran 2008; 21:52:16 >

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...
Aşkla Oynayan Kızlar ; Kemikle Oynayan Köpekler Gibidir....
Bir Yar Sevdim Eller Aldı , Niye Ben Ölmüşmiyem ?
My Space

SONY VAİO FW 11E & Sony Ericsson S500i Black Edition
serdem

11 Haziran 2008; 10:05:46 

Şimdi aradım, bizde şuan yok gelecek tarih belli değil, diğer distrübütör getiriyor olabilir dedi, diğeri hangisi bilen arkadaşımız var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

Boğaziçi'ni ara istersen...

http://www.bogazici.com.tr/

hebeeee

11 Haziran 2008; 11:59:23 

Oyun performansı nasıldır bu notebook'un???

aeo

11 Haziran 2008; 14:58:32 

quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Arkadaşlar ürünü bugun almak için vatandan bimekse ordanda eksene kadar baktım ama hiç bir yerde yok..

İnternette yeni versiyonu bir tek Ereyon da var, onlarıda aradım stokta var dediler ama istanbulda hiçbir yerde yokken onlarda nasıl var anlayamadım, firma izmirde olduğu için gidip kontrol etme imkanım da yok, bu ürünü istanbulda satan bir yer biliyormusunuz??

Ben ctesi markom dan sipariş verdim,o zamanda stokta var görünüyordu,birkaç günden beri arıyorum,
haftasonuna kadar gönderilecek diye oyalıyorlar.

http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=P300-UP23T

Şimdi aradım, bizde şuan yok gelecek tarih belli değil, diğer distrübütör getiriyor olabilir dedi, diğeri hangisi bilen arkadaşımız var mı?

index olabilir

http://www.index.com.tr/product_detail.asp?id=P300-UP23T

serdem

11 Haziran 2008; 16:10:23 

@Hüznün Hikâyesi
@aeo

Cevaplarınız için teşekkürler

Diğer ithalatçı index miş ama onlarda da yok, bugun astro dan mediamarkt'a kadar gold vs. saymıyorum bile hepsine baktım ne eskisi nede yenisi var, açıkcası hiçbir yerde olmayan ürünü ereyondan da sipariş vermeye cesaret edemiyorum..

Enteresan bir durum, burda ve diğer yerli sitelerde incelemesi olan bir ürünü neden piyasaya sürmezler anlamak mümkün değil, muadili bir üründe yok...

serdem

12 Haziran 2008; 17:08:09 

İkiside güzel fikir

En iyisi sabretmeyi seçeyim, uyarın ve hatırlatman için çok teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

Elinden gelse Kore'ye gidip fabrikada ustaların başında bekleyeceksin haa :)

10-15 gün sabret...

aeo

12 Haziran 2008; 20:11:26 

quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Markom dan cevap geldi mi?

quote:

Orjinalden alıntı: aeo

Ben ctesi markom dan sipariş verdim,o zamanda stokta var görünüyordu,birkaç günden beri arıyorum,
haftasonuna kadar gönderilecek diye oyalıyorlar.

http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=P300-UP23T

serdem,
bugün aradılar cihaz gelmiş,yarın gidip elden alacağım.teslim alınca en kısa zamanda izlenimlerimi yazarım.
serdem

12 Haziran 2008; 20:32:08 

Teşekkür ederim, şimdiden hayırlı olsun mesajınızı görür görmez markomu aradım ama kapatmışlar satış kısmında kimse bakmadı telefona..

Alırken garanti kısmını muhakkak sorun çünkü resmi ithalatçısı index ve boğaziçi stokta yok diyordu, bazı firmalar kendileri getirebiliyormuş, garantide sorun olmasın muhakkak sorupta alın.

Ölü piksel vs. kontrol etmeyi de unutmayınız, siz aldıktan sonra izlenimlerinizi merakla bekliyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: aeo

serdem,
bugün aradılar cihaz gelmiş,yarın gidip elden alacağım.teslim alınca en kısa zamanda izlenimlerimi yazarım.