Normal kulaklık takılabilse, Ekranı biraz daha büyük olsa 3"-3,5" olsa, Dahili 16gb-8 gb hafızası olsa, Bataryası en az 2 gun olsa(normal kullanımda), Birde çift sim kart desteğiolsa, Malzeme kalitesi 1.sınıf olsa, Kamerası en az 5 mp olsa, xenon flash olsa, Çift hoparlor olsa( kaliteli yüksek ses verbilse)
Eğer diamond için ön sipariş varsa yakında pro içinde ön sipariş alırlar. Ben tercihimi prodan yana kullanacağım galiba. Beni cezbeden RAM ve Rom. Diamond ın iki katı nerdeyse. Klavye önemsiz ama ilk kez klavyeli PDA kullanacağım belkide hoşuma gider. kalınlık hiç sorun değil. Nede olsa diamond da alsam proda alsam el çantamda taşıyacağım. Hemde N95 den inceymiş.
Kızak sisteminde yukarıdaki resimdeki gibi ekranın doğrultulması için menteşede mi var acaba Pro modelinde..? Yoksa iki cihazı o konumdaymış gibi üst üste koyup mu çekmişler fotoğrafları?..
Diamond'ın inceliğini beğenmiştim fakat bu sistem çok daha kullanışlı hale getirebilir masaüzerinde Touch Pro'yu..
tytn II'deki gibi yapmışlar sanırım kızak sistemini, bellirli bir açıyla yukarı doğru kalkabiliyor. bu da masa üzerinde ve arabada navigasyon için kullanırken büyük kolaylık sağlıyor. ama bi gariplik var, kızak açılınca ekran niye yan dönmemiş ki?