Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
motorola l7 kulanımı hakkında ses ve video performansı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> motorola l7 kulanımı hakkında ses ve video performansı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Jaws

3 Haziran 2008; 22:52:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arakadaslar elimde motorola l7 telefon varda telefonun ses kalitesi nasıl kutusundan cıkan kulaklıgın kalitesi nasıl gercektn kalitelimi kaliteli derken ne kadar kaliteli sony ericsonları gecermi
bide video izlerken dvd divx izlenebiliyormu yada herhangi bi formatta video izlerken kaliteli ses cıkıyormu
2 adet hoperlor varmıs cok ses veriyormu acmadım daha telefonu eger umdugum gibi deilse acmam satarım direk :)

imza atmayı bilmiyorum parmak bassam olmazmı :)
DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 12:10:10 

DVD DivX v.s izleyemezsin.
Videolar ufak gözüküyor,yani yatay gözükmediği için oranı da bozulmayacağı için ufak gelebilir gözünüze.

Ses kalitesi 1 numaradır,çok tatlı tiz bi sesi vardır özellikle.Piyasadaki çoğu telefonu solda sıfır bırakır ses konusunda.Sesi yüzünden seviyorum bu cihazı.

Kulaklığını ise bilmiyorum...

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5400+ [2.8Ghz 1.27V] | MSI K9A2CF 790X | Asus 256MB X550 | Emanet Elixir 512MB DDRII 533 :)
Tagan 2ForceII 800W | Seagate 500GB | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech X750BF | Ha bi de 1.44" Disket :)

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
CS 1.6 GunGame-ZoMbie-DeathMatch Serverimiz : 212.68.45.77
CS 1.6 DHKT Klan Maç Serverimiz : 212.68.45.78
DHKT | DiabloXT

Jaws

5 Haziran 2008; 0:12:40 

sony ericssoon k750i w800i den iyimidir acaba

imza atmayı bilmiyorum parmak bassam olmazmı :)
heartless

5 Haziran 2008; 2:05:07 

Değil tabiki. Ne kamerada ne de müzikte.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
kokarcasss

21 Haziran 2008; 16:47:13 

sakın almayın ne l6 yı nede l7 yi diğer modellerini bilmiyorum ama motorola hiçde iyi marka değil bence berbat ötesi telefonlra geleceğe yönelik değil şyleki 1 yıllık kullanımdan sora eşşek gibi yavaşlıyor ve sarj berbat oluyo tavsiye etmem

"De ki: 'Ey kitap ehli! (Gerçeği) görüp bildiğiniz hâlde, niçin Allah'ın yolunu eğri ve çelişkili göstermeye yeltenerek inananları Allah'ın yolundan çevirmeye kalkışıyorsunuz? Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.' [ Ali İmran Suresi 99 ]
olkancan

22 Haziran 2008; 12:46:57 

quote:

Orjinalden alıntı: kokarcasss

sakın almayın ne l6 yı nede l7 yi diğer modellerini bilmiyorum ama motorola hiçde iyi marka değil bence berbat ötesi telefonlra geleceğe yönelik değil şyleki 1 yıllık kullanımdan sora eşşek gibi yavaşlıyor ve sarj berbat oluyo tavsiye etmem

Yorum yapmadan önce kullansaydın ne kadar kaliteli oldugunu anlardın Hoparlörü stereo degil.Arka alt kısımda tek bir hoparlörü bulunuyor.Sesi ilk versiyonda çok kaliteli ancak yetersiz kalıyor bazı durumlarda.İçinde iTunes da bulunan bir flash ile bu sorunun da üstesinden gelmiştim.Ekran çözünürlüğü 176x220.Yani biraz düşük bir çözünürlük ancak ekran boyutunun küçük olmasından dolayı görüntü oldukça net L7 performansına göre fiyatı oldukça uygu bir model.Ama yeni Motorola'lar tercihimdir
serdal yenin

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 19:16:11 

nokia kısa bacakla gezerken motorola telefon üretiyordu en iyi markadır motorola Telefonun patentini almış bir firma.Raks'tan bile daha iyi

Fanatik Raks'cı değilim Anti_Nokia'cıyım !

El Fuego

8 Temmuz 2008; 19:33:05 

quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

nokia kısa bacakla gezerken motorola telefon üretiyordu en iyi markadır motorola Telefonun patentini almış bir firma.Raks'tan bile daha iyi

Aynen katılıyorum. Ezberciler de olmasa çekilmez bu hayat ''heartless'' çok sağlam modlanabildiğini anlatmıştı bir ara. Modlu bir Motorola çok fazla iyidir

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

PPC için tıkla...
çok geç

11 Temmuz 2008; 15:19:32 

ekran parlaklığı olduça iyi
özellikle kulaklığı ile müzik dinlemek süper
ses çok iyi
ama dışarı o kadar güzel ses vermiyor

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> motorola l7 kulanımı hakkında ses ve video performansı Sayfa: [1]
Buraya git: