arakadaslar elimde motorola l7 telefon varda telefonun ses kalitesi nasıl kutusundan cıkan kulaklıgın kalitesi nasıl gercektn kalitelimi kaliteli derken ne kadar kaliteli sony ericsonları gecermi bide video izlerken dvd divx izlenebiliyormu yada herhangi bi formatta video izlerken kaliteli ses cıkıyormu 2 adet hoperlor varmıs cok ses veriyormu acmadım daha telefonu eger umdugum gibi deilse acmam satarım direk :)
DVD DivX v.s izleyemezsin. Videolar ufak gözüküyor,yani yatay gözükmediği için oranı da bozulmayacağı için ufak gelebilir gözünüze.
Ses kalitesi 1 numaradır,çok tatlı tiz bi sesi vardır özellikle.Piyasadaki çoğu telefonu solda sıfır bırakır ses konusunda.Sesi yüzünden seviyorum bu cihazı.
sakın almayın ne l6 yı nede l7 yi diğer modellerini bilmiyorum ama motorola hiçde iyi marka değil bence berbat ötesi telefonlra geleceğe yönelik değil şyleki 1 yıllık kullanımdan sora eşşek gibi yavaşlıyor ve sarj berbat oluyo tavsiye etmem
"De ki: 'Ey kitap ehli! (Gerçeği) görüp bildiğiniz hâlde, niçin Allah'ın yolunu eğri ve çelişkili göstermeye yeltenerek inananları Allah'ın yolundan çevirmeye kalkışıyorsunuz? Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.' [ Ali İmran Suresi 99 ]
sakın almayın ne l6 yı nede l7 yi diğer modellerini bilmiyorum ama motorola hiçde iyi marka değil bence berbat ötesi telefonlra geleceğe yönelik değil şyleki 1 yıllık kullanımdan sora eşşek gibi yavaşlıyor ve sarj berbat oluyo tavsiye etmem
Yorum yapmadan önce kullansaydın ne kadar kaliteli oldugunu anlardın Hoparlörü stereo degil.Arka alt kısımda tek bir hoparlörü bulunuyor.Sesi ilk versiyonda çok kaliteli ancak yetersiz kalıyor bazı durumlarda.İçinde iTunes da bulunan bir flash ile bu sorunun da üstesinden gelmiştim.Ekran çözünürlüğü 176x220.Yani biraz düşük bir çözünürlük ancak ekran boyutunun küçük olmasından dolayı görüntü oldukça net L7 performansına göre fiyatı oldukça uygu bir model.Ama yeni Motorola'lar tercihimdir
nokia kısa bacakla gezerken motorola telefon üretiyordu en iyi markadır motorola Telefonun patentini almış bir firma.Raks'tan bile daha iyi
Aynen katılıyorum. Ezberciler de olmasa çekilmez bu hayat ''heartless'' çok sağlam modlanabildiğini anlatmıştı bir ara. Modlu bir Motorola çok fazla iyidir