arkadaşlar bu forumdan esinlenerek bende ufak çapta çalışmalar yaptım kendimce önerileriniz yorumlarınız lütfen..
- yan kapağı yarın kesecem aksilik olmazsa - ön panel iiçinde fan kontrol önerileriniz nelerdir.
içi kırmızıya boyamadım , az profesyonel olmıyacak bi şekilde kabloları topladım ama kuzey köprüsüyle ekran kartı pasif soğutucu olduğu için pc de sürekli açık emule için havalarda sıcak ek fanlardan taktımuydurdum daha doğrusu
yan kapak bu şekilde kesilecek ve plexi olacak
ön panel bos geliyor bana fan kontrol alıcam tafsiyelerinizi öğrenebilirmiyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.cim -- 3 Haziran 2008; 21:37:25 >
CPU fan kablosunu da bir şekilde toplarsan daha güzel olur,dewamını bekliyorum
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
arkadaşlar kapağımı kestim kesim aşamasının resimleri yok çokta aşaması yok dekupaz testere ile kestim güzel zımpara,astar sonra zımpara, boya sonra gene zımpara ve son kat beceririm umarım içini boyarken biraz deneyim kazandım güzel olıcak umudum var biraz yamukluklar var kesimden kaynaklanan, yarın eğeleyerekten düzelticem,bulabilirsem uv duyarlı plexi bakıcam