Şimdi Ara

Colormaster RC-690 Soft Mod [mc]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu forumdan esinlenerek bende ufak çapta çalışmalar yaptım kendimce önerileriniz yorumlarınız lütfen..

- yan kapağı yarın kesecem aksilik olmazsa
    - ön panel iiçinde fan kontrol önerileriniz nelerdir.

içi kırmızıya boyamadım , az profesyonel olmıyacak bi şekilde kabloları topladım ama kuzey köprüsüyle ekran kartı pasif soğutucu olduğu için pc de sürekli açık emule için havalarda sıcak ek fanlardan taktımuydurdum daha doğrusu

yan kapak bu şekilde kesilecek ve plexi olacak

ön panel bos geliyor bana fan kontrol alıcam tafsiyelerinizi öğrenebilirmiyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratÇim -- 3 Haziran 2008; 21:37:25 >

• güsel olmuş gayet bitincede daha ii olcaktır bence
  • Güzel olmuş ellerine sağlık boya uv duyarlımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmoo14

Güzel olmuş ellerine sağlık boya uv duyarlımı ?
    boya uv değil parlak kırmızı.uv turuncu daha önce görseysim uv turuncu yapardım ama artık geç gibi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratÇim

boya uv değil parlak kırmızı.uv turuncu daha önce görseysim uv turuncu yapardım ama artık geç gibi =)

Alıntıları Göster
    CPU fan kablosunu da bir şekilde toplarsan daha güzel olur,dewamını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

Alıntıları Göster
    Emeğe saygı
    Devamını bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

kablo toplama olayına henuz giremedim uv kitlerden alıcam yan kapağı bitireyim yarın artık zımparalıcam boya ve plexi montajınıda halledirim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

kablo toplama olayına henuz giremedim uv kitlerden alıcam yan kapağı bitireyim yarın artık zımparalıcam boya ve plexi montajınıda halledirim

Alıntıları Göster
    Fan kontrol devresi yapabilirsin ön panele yada Muskeeter alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanunal01

Fan kontrol devresi yapabilirsin ön panele yada Muskeeter alabilirsin

Alıntıları Göster
    Arkadaşım kasan çok tatlı olmuş boyama ise gayet başarılı.
  • GÜZELLLL YAPMIŞIN KARDEŞ DEVAMINI BEKLİYOZZ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::FRAGE.PKCN::.

GÜZELLLL YAPMIŞIN KARDEŞ DEVAMINI BEKLİYOZZ!!!
    kardeş çok güsel olmş içndeki boya fln dewamını bklerm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt.35

kardeş çok güsel olmş içndeki boya fln dewamını bklerm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kapağımı kestim kesim aşamasının resimleri yok çokta aşaması yok dekupaz testere ile kestim güzel zımpara,astar sonra zımpara, boya sonra gene zımpara ve son kat beceririm umarım içini boyarken biraz deneyim kazandım güzel olıcak umudum var biraz yamukluklar var kesimden kaynaklanan, yarın eğeleyerekten düzelticem,bulabilirsem uv duyarlı plexi bakıcam

• quote:

arkadaşlar kapağımı kestim kesim aşamasının resimleri yok çokta aşaması yok dekupaz testere ile kestim güzel zımpara,astar sonra zımpara, boya sonra gene zımpara ve son kat beceririm umarım içini boyarken biraz deneyim kazandım güzel olıcak umudum var biraz yamukluklar var kesimden kaynaklanan, yarın eğeleyerekten düzelticem,bulabilirsem uv duyarlı plexi bakıcam

Alıntıları Göster
    eline sağlık güzel olmuş kapak kesim şeklide hoşuma gitti radikal olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeNoM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

kapak kesim şeklini forumdan bi başka bi arkadaşta görmüştüm çok hoşuma gitti izin almadan kullandım umarım sorun olmaz onun için
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

kapak kesim şeklini forumdan bi başka bi arkadaşta görmüştüm çok hoşuma gitti izin almadan kullandım umarım sorun olmaz onun için

Alıntıları Göster
    hocam eline sağlık güzel olmuşşş

• quote:

Orijinalden alıntı: _Berk__

hocam eline sağlık güzel olmuşşş

Alıntıları Göster
    dekupajla kesimden kaynaklanan pürüzleri giderdim ve 1 saat zımpara yaptıktan sonra astarını attım.yarın bi zımpara daha atar ve ilk katını atarım

arkadaşlar kapağı boyadıktan sonra kuruması için güneşte bıraksak bi sakıncası olur mu acaba??

• quote:

dekupajla kesimden kaynaklanan pürüzleri giderdim ve 1 saat zımpara yaptıktan sonra astarını attım.yarın bi zımpara daha atar ve ilk katını atarım

arkadaşlar kapağı boyadıktan sonra kuruması için güneşte bıraksak bi sakıncası olur mu acaba??

Alıntıları Göster
    sakın olaki güneşe koyma genelde böcekler boya kokusunu sever ve üzerine atlar.sonrasını düşün işte.En güzeli evin küvetine suyu doldur 2-3 cm kadar.suyun üstüne alcak bişe koyup oraya yerleştir tozdan falan etkilenmez

• quote:

sakın olaki güneşe koyma genelde böcekler boya kokusunu sever ve üzerine atlar.sonrasını düşün işte.En güzeli evin küvetine suyu doldur 2-3 cm kadar.suyun üstüne alcak bişe koyup oraya yerleştir tozdan falan etkilenmez

Alıntıları Göster
    neden böyle hazır modlu kasa üretmezler.hazıra konsak.gözüm kesmiyor bu kadar işi

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    arkadaşım elıne sağlık güzel bir çalışma olmuş ...

işlemci soğutucun yakıyor..

ekran kartı pasif demişsinde birden aklıma benım kart geldi 8500 asus kafayı sıyırıyordum..gittim zerotherm gx815 aldım

bırde işlemci soğutucu alacam ama okadar masrafa girmektense su soğutma en iyisi diye düşünüyorum ....(hala düşünüyorum :) )

lafın kısası devamını bekliyoruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.