|
ToffieBoi -> Cevap: tt big typ mi? ----- Thermalright Ultra-120 mi? (7 Haziran 2008; 21:41:15)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy arkadşlar burda bu bölümde cevap mevap alamazsınız bednen sölemes, bende sabahtan beri bekliyordum tavsiye,ama cpu bölümüne açtım 2 dakıkada öneri geldi..ordada zaten hemen kitleyip buraya koydular konuyu yine aynı kapıya çıktık saolsunlar..beni bu süre zarfı içerisinde araştırıpta beğendiğim zeroterm nirvana 120 oldu.ben şahsen alıcam 1-2 güne kadar..işlemcini 4.3 e rahat getirebilmen lazım ayrıca ramlerinede bağlı biraz 1000mhz yakalayabilirsen 4.5 e kadar gidebilirsin düşüncesindeyim[:'(] bendede e6750 var 4ghz denemesi yapıcam bu fan ile Kimse forumda yazan seyleri aynen buraya tekrar yazmak istemez. Actiginiz konulardan 70 tane var en az. TT BT ve TR Ultra120 ile ilgili o kadar cok konu varki. 10 dk arastirsaniz, elinize yapismazsa netteki testlere baksaniz da sonra burda boyle deseniz... 10000lerce test yapilmis nette. Hemen hemen her testte Ultra120 var. TT BT de o kadar eski bir sogutucu ki testlerini bulmamak mumkun degil. Siz haala burda kimse cevap atmaz diyosunuz.. Suan burda yazdigim seyleri bile en az 10. kez yaziyorum.. Ve gercekten SIKILDIM artik bunlari yazmaktan..
|
|
|
|